matmet Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Mám u prarodičů stejné, díky tomu aukru sem si na ně vzpoměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 tady jsme všichni paranoidní a máme strach, že bys na nich mohl zbohatnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Moc se mi líbí ,ale na aukru jsem je nenašel .Dá někdo typ ,kde hledat? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Proč se ptáš,jakou mají hodinky cenu,když si obrázek hodinek stáhnul z Aukra,kde se zrovna prodávají (nebo je prodáváš).Dobrý postřeh!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Kolegové, má tu někdo ta černá pyžama (68 543 4)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 (upraveno) Jaká černá ? Jsou jen tmavě modré bez datumu /kal.66/ a nebo tmavě hnědá.Zde je máš http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/82619-prim-5x-py%C5%BEamo/Nevidím žádné černé,nebo ty ano ? Upraveno 6. prosince 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Ja prave ta cerna nasel v "bibli" a koukal jsem na to jak blazen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Maji trochu jiny tvar pouzdra, ale cifr, indexy a rucky mi prijdou pyzamove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Ja prave ta cerna nasel v "bibli" a koukal jsem na to jak blazen...Ne vše, co je v "bibli", se dostalo do výroby a následně do prodeje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Ne vše, co je v "bibli", se dostalo do výroby a následně do prodeje... No k tomu taky castecne smeruje ten muj dotaz, jestli je tu nekdo ma.. (a nebo jestli se treba vubec nevyrabely) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Viete mi niekto povedat co su tieto zac?Zhanam ich v NOS stave tak aby som vedel co hladat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Tak chlapci... viete mi to please identifikovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Tak chlapci... viete mi to please identifikovat?Je to model 66 318 1, kal. 66, rok vzniku 1975. Nejsem si vědom, že by se jim nějak říkalo (jako traktory, televize, atd...). Třeba poradí někdo ze zkušenějších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Navrhuju Prim Těžítko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Tome co ty černý pyžama, máš o tom nějaký povědomí? (dával jsem to pár postů hore) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Pani kam zaradit tieto PRIMky? do akeho obdobia a typu? Su to eleganty? A vie niekto aky maju priemer bez korunky? vdaka Rok vzniku 1965 označení 66 103 3 a průměr nouzdra 32 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvguzzi Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Dobrý den,byl by mi prosím někdo ochoten napsat co to je za model? Snažil jsem se je najít na internetu, ale neúspěšně.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Rok vzniku je 1994 a typové označení je 64 694 2 - říká se jim Sporty III . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Dobrý den,byl by mi prosím někdo ochoten napsat co to je za model? Snažil jsem se je najít na internetu, ale neúspěšně.Děkuji Příště se tu napřed prosím porozhlédni, než založíš zbytečně duplicitní vlákno. V podstatě vše se tu už řešilo, stačí jen trochu pohledat a neplevit to zde zbytečnými vlákny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvguzzi Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Omlouvám se a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se