Návštěvník YPO Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 klobadysek napsal: Srdecne blahopreju YPO, uz proto 516ky se mi taky libej - velmi dostupny (vidavam je na E-Bay pod $200) a pritom osobity hodinky. S tou svitivosti jsi me potesil. Uvazuju o hodinkach pro volny cas, tohle by mohlo bejt vono a o hodne levnejs nez ostatni alternativy. Hodlas je nosit? Zajimala by me odolnost potisku te lunety. nosit je hodlám jako hodinky do práce (kancelář +cesty) ..... lunetu hodnotit zatím nebudu (mám je pár hodin) ...... nicméně 2836-2 se safírem za 200 usd je super ....... zaplatil jsem trochu více v pražském obchodě nicméně nelituji ............ jak už jsem někomu psal jsou to osobité hodinky které si na nic nehrají a doufám,že mi chvíli vydrží
safi Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 YPO napsal: nosit je hodlám jako hodinky do práce (kancelář +cesty) ..... lunetu hodnotit zatím nebudu (mám je pár hodin) ...... nicméně 2836-2 se safírem za 200 usd je super ....... zaplatil jsem trochu více v pražském obchodě nicméně nelituji ............ jak už jsem někomu psal jsou to osobité hodinky které si na nic nehrají a doufám,že mi chvíli vydrží Gratuluji :-) Teda koukám že sbírka se pěkně rozrůstá
Návštěvník YPO Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 ¨safi napsal: Gratuluji :-) Teda koukám že sbírka se pěkně rozrůstá Díky safi...... sbírka se nerozrůstá ....taky občas něco prodám.... jenom chci naplnit krabičku 5 ks a dost
rentier Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 Další radost pro mou princeznu. Zlato(u) nemusím, ale v kombinaci s černou předčil vzhled i stav očekávání! Mají dokonce číslované dýnko s věnováním! Přemýšlím, že si pořídím pánskou variantu. Škoda, že dámských Primek je tak málo, byť se mi v poslední době na Aukru celkem daří - už jsou na cestě další
safi Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 (upraveno) Nové zadní průhledne zadní víčko pro Lord Marvely dělané na zakázku u Mechana jakmile budou doma tak budou detailnější fotky. Upraveno 26. července 2007 uživatelem ¨safi
TeX Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Můj přírůstek .: Koupeno na letišti v Kolíně nad Rýnem za 95 euro, strojek Ronda pokud vím. Jsou ze šutrem já vím ale co jim říkáte? Michal
safi Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 TeX napsal: Můj přírůstek .: Koupeno na letišti v Kolíně nad Rýnem za 95 euro, strojek Ronda pokud vím. Jsou ze šutrem já vím ale co jim říkáte? Michal Krásný přehledný ciferník
TeX Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 ¨safi napsal: Krásný přehledný ciferník Přesně tak chtěl jsem nějaké letecké hodiny tak aby to šlo rychle přečíst. Navíc je tu "pomocná červená rafička" (taková podobná bývá na kompasu v letadle) . Nevím jak se to jmenuje na hodinkách určitě tu tu bude někdo vědět. No a pak JU 52 je krásné éro :-) Ale slibuje že příště tu budou automaty nic na baterky. Michal
xlaque Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 To by mala byť GMT komplikacia (druha časova zona),takže s letectvom to asi nič nema spoločne.
TeX Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 xlaque napsal: To by mala byť GMT komplikacia (druha časova zona),takže s letectvom to asi nič nema spoločne. To bych neřekl. Ta čtvrtá červená ručička se přestavuje ručně nijak se nepohybuje. Podle mne je to jen pomocná indikace "marker" - takový jednoduchý budík bez buzení. Ví někdo?
Návštěvník Kamil Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Jasně že to je druhá časová zóna, musí se pohybovat. Pokud ti to nejde, koupils nějaký fake.
TeX Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Kamil napsal: Jasně že to je druhá časová zóna, musí se pohybovat. Pokud ti to nejde, koupils nějaký fake. Ne fake to není - koupeno normálně v krámu ze záručákem krabičkou atd... Pokud tomu tedy rozumím hejbe se to stejně jako malá (hodinová) ručička? Budu to sledovat. Mě se zdálo že to popojíždí pomalu. Takže jesm za vola :-) Nic méně díky za vysvětlení.
Návštěvník Kamil Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 (upraveno) Musí se to hýbat pomaleji, když je to 24hodinová stupnice. Ta červená uběhne za půl dne půl hodiny... Upraveno 26. července 2007 uživatelem Kamil
TeX Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Kamil napsal: Musí se to hýbat pomaleji, když je to 24hodinová stupnice. Dvakrát... počkám uvidím
Monk Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 asi to pro místní osazenstvo nebude kdovíjaký úlovek, ale what the hell kupoval jsem si je kvůli sobě:-)
Porotrico Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Monk napsal: asi to pro místní osazenstvo nebude kdovíjaký úlovek, ale what the hell kupoval jsem si je kvůli sobě:-) Jsou krásné, blahopřeji. Sám mám mimo jiné objednány stejné, akorát s Co-Axial escapement. Budou tak za měsíc a těším se jako blázen...
TeX Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Monk napsal: asi to pro místní osazenstvo nebude kdovíjaký úlovek, ale what the hell kupoval jsem si je kvůli sobě:-) Nádhera!
TomasW Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Pár kousků změnilo majitele... Nádherné bílé piloty od Archimede od YPO, zkoušel jsem černý řemínek, světle hnědý a docela se mi líbí i tyhle netradiční kombinace s námořním hirschem: Nedávný dotaz na tritiové levné quarzky vyústil v nákup tohoto modelu od kubsona: Dřívější doplnění stříbrné verze ambassadorů o černou a se světlým řemínkem (nově) podle mě není špatné: A včera jsem neodolal a koupil i nato řemínek v bond stylu pro moje nejstarší mechanické hodinky (původ od Viktora) a modrý ciferník s těmi pruhy v reálu vypadá super: T.
WatchFan1 Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Audemars Piguet Royal Oak - 30th Anniversary ("City of Sails" - 1250 Limited edition worldwide - Team Alinghi - America's Cup) Bohuzial, moje AP RO 15300 pojdu skoro 'bye - bye'. Odvtedy ako ich mam - asi 2 mesiace, som dostal tak trosku AP horucku a zatuzil som za niecim komplikovanejsim a limitovou ediciou Dnes sa mi podarilo najst tieto velmi limitovane a davno vypredane AP Chrono - uplne nove ! Lepsie obrazky budu na buduci tyzden, ked hodinky pridu postou.
safi Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 WatchFan1 napsal: Audemars Piguet Royal Oak - 30th Anniversary ("City of Sails" - 1250 Limited edition worldwide - Team Alinghi - America's Cup) Bohuzial, moje AP RO 15300 pojdu skoro 'bye - bye'. Odvtedy ako ich mam - asi 2 mesiace, som dostal tak trosku AP horucku a zatuzil som za niecim komplikovanejsim a limitovou ediciou Dnes sa mi podarilo najst tieto velmi limitovane a davno vypredane AP Chrono - uplne nove ! Lepsie obrazky budu na buduci tyzden, ked hodinky pridu postou. Velmi krásné, už se těším na nějaké pěkné velké fotografie strojku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se