vor Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2007 Můj nový přírůstek a rychlé fotky. Bohužel celníci nespali.
gerhard Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2007 Velmi pekna klasika:-) s decentou ciernou,hm,parada.
Filini Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2007 Vor: Hiiiii, veeelmi sa mi lubia. Krasa.
vor Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2007 Vor: Hiiiii, veeelmi sa mi lubia. Krasa. Dík. Taky jsem je pěkně dlouho vybíral.
Kasper Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2007 Dík. Taky jsem je pěkně dlouho vybíral. Mam jednu otazku. Preslo mi rukami zopar kusov tohto bezpochyby pekneho modelu a kazdy mal taku - pre mna nemilu "vlastnost". Luneta na 12-ke po jemnom pritlaceni pukala...Ako je to z tvojim modelom? Dik.
aton Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2007 Nemuzu se nepochlubit svym kolegum, stejne postizenym. Na tyhle hodinky jsem narazil docela nahodou a na prvni pohled jsem se zamiloval. A kdyz jsem je videl v realu, bylo vymalovano. Ze ja se na ne vubec jel divat... Fortis B-42 Marinemaster v bilem provedeni.
grga_pitic Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Nemuzu se nepochlubit svym kolegum, stejne postizenym. Na tyhle hodinky jsem narazil docela nahodou a na prvni pohled jsem se zamiloval. A kdyz jsem je videl v realu, bylo vymalovano. Ze ja se na ne vubec jel divat... Fortis B-42 Marinemaster v bilem provedeni. Mam ty same a ted je mam zrovna na ruce - jestli Ti mohu doporucit - dopln o kovovy tah - hodinky tim "vytunis" tak o 1000%. Jinak skvely vyber, vyborne se nosi.
psycho.path Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Dobré jitro, jsem nový jak na tomto fóru tak mezi obdivovateli malých mechanických stroječků tak mi jistě prominete že nezačínám svou dráhu třídou hodinek, která je tu obvyklá. Donedávna jsem nosil titanové Lorusy s Quartzovým strojkem, ale teď už na ruce nosím zase po letech mechanické hodinky. Pracuju v areálu bývalého Eltonu a tak moje volba nemohla asi padnout na nic jiného než na Primky:o)
vor Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Mam jednu otazku. Preslo mi rukami zopar kusov tohto bezpochyby pekneho modelu a kazdy mal taku - pre mna nemilu "vlastnost". Luneta na 12-ke po jemnom pritlaceni pukala...Ako je to z tvojim modelom? Dik. Nevím, co přesně tím myslíš, ale když na ni u 12 přitlačím, tak to nedělá nic.
Xpak Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Dopolední návštěva burzy a pěkný úlovek............
falkkon Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Dobré jitro, jsem nový jak na tomto fóru tak mezi obdivovateli malých mechanických stroječků tak mi jistě prominete že nezačínám svou dráhu třídou hodinek, která je tu obvyklá. Donedávna jsem nosil titanové Lorusy s Quartzovým strojkem, ale teď už na ruce nosím zase po letech mechanické hodinky. Pracuju v areálu bývalého Eltonu a tak moje volba nemohla asi padnout na nic jiného než na Primky:o) Lepší začátek jsi asi nemohl zvolit A domněnka,že jsou tady jen majitelé vyšších cenových tříd je omyl.Jsou hezké a slušné mechaniky i za míň peněz.A není tady ostuda,pochlubit se mechanikama za 2000,-
3dny Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Tak včera jsem vytočil pošťačky do vysokých obrátek .-) od začátku prosince čekám na různý balíky a nakonec přišly všechny najednou, takže si v tom vymrzlým, rozhrkaným favoritu musely dát jednu extra zavážku jen pro mě. Holt síliče zvuku, bedny na mý home upravený repráky a hromada hliníku a karbonu vystavitelná tak na bike-foru :-) zaberou docela dost místa. Dost mlácení slámy a šup k nejmenšímu balíčku. Zenith Academy automatic strojek je eta 2892-2 , průhled dýnkem je zřejmě bastl původního majitele
vor Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Lepší začátek jsi asi nemohl zvolit A domněnka,že jsou tady jen majitelé vyšších cenových tříd je omyl.Jsou hezké a slušné mechaniky i za míň peněz.A není tady ostuda,pochlubit se mechanikama za 2000,- Mechanikama za 2.000?? To jsou svatováclavské,ne?
xlaque Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Krasny vintage prirastok,tu niekto posluchal aj dva roky Len som nevedel,že Zenith mal kolekciu Academy aj v minulosti.
New X-Bob Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Dobré jitro, jsem nový jak na tomto fóru tak mezi obdivovateli malých mechanických stroječků tak mi jistě prominete že nezačínám svou dráhu třídou hodinek, která je tu obvyklá. Donedávna jsem nosil titanové Lorusy s Quartzovým strojkem, ale teď už na ruce nosím zase po letech mechanické hodinky. Pracuju v areálu bývalého Eltonu a tak moje volba nemohla asi padnout na nic jiného než na Primky:o) Moc pěkné, moc pěkné 100% sériovka, nebo nějaká "vylepšenosť"?
3dny Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Krasny vintage prirastok,tu niekto posluchal aj dva roky Len som nevedel,že Zenith mal kolekciu Academy aj v minulosti. Tak ted jsi me dostal. cituju svoje myslenky jak prosvistely hlavou - "jak v minulosti? 87, to je skoro nový :-). pockat vono je to 20 let.. to uz je tak dlouho co jsem zacal chodit do Mexika na pivo a kulecnik? kruci...."
falkkon Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Mechanikama za 2.000?? To jsou svatováclavské,ne? Já myslel pochlubit se obecně mech. za 2000,-. Cena těchto primek je mi jasná.
B.F.G. Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Tak včera jsem vytočil pošťačky do vysokých obrátek .-) od začátku prosince čekám na různý balíky a nakonec přišly všechny najednou, takže si v tom vymrzlým, rozhrkaným favoritu musely dát jednu extra zavážku jen pro mě. Holt síliče zvuku, bedny na mý home upravený repráky a hromada hliníku a karbonu vystavitelná tak na bike-foru :-) zaberou docela dost místa. Dost mlácení slámy a šup k nejmenšímu balíčku. Zenith Academy automatic strojek je eta 2892-2 , průhled dýnkem je zřejmě bastl původního majitele Ta hromádka karbonu a duralu mě moc zajímá, rozveď to! A ty Zenithy jsou prima, průměr 36?
3dny Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Ta hromádka karbonu a duralu mě moc zajímá, rozveď to! A ty Zenithy jsou prima, průměr 36? momentalni stav kola co bylo v baliccich - nejaka bizu ) Marzocchi 700sl - nutne potrebuji bilou vidlici .-) Marzocchi Roco - potrebuju trochu experimentu, nez se vratim se svesenejma usima k Foxu novy Time Atac carbon pedaly sedlovka od Thomsna, stříbrná prilba od Met blatnicky bych se neumazal .) nejvetsi psina je, ze uz od zari marodim a na kolo nesmim ZENITH maj prumer 34 a vysku 7mm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se