mnovace Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 ne už je na pravdě Boží, ale za ty Bally si klidně nějakého adoptuju, samozřejmě, že s rozumem, aby měl alespoň nohy zdravé, ať může na sjezdovku, to je jasná věc
mnovace Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 S falešným dědou na mě! kde jsi pořizoval ty bally tradičně v zálivu?
Návštěvník milosklikar Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 New Milis : ......nechci to brát jako Brejle sem, Brejle tam ale něco mě chybí kurva. Něco mě chybí.. já myslím, že ti chybí ženská!
New Milis Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 To Miloš: Tak nějakou v pátek přiveď, ukážu jí Bally! To mnovace: jojo, tuším Filipíny..
l3stat Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 (upraveno) milis-jo a s náma pak už nepromluvíš Upraveno 1. ledna 2008 uživatelem l3stat
Návštěvník milosklikar Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 (upraveno) To Miloš: Tak nějakou v pátek přiveď, ukážu jí Bally! to Milis :hmmm, promyslím to... Upraveno 1. ledna 2008 uživatelem milosklikar
mnovace Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 ty ji ukážeš obě? No ty jsi ale kouzelník
babaq Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 ...kebyze su to jedine hodinky na ktore by som musel zredukovat svoju zbierku, tak by som bol s tym OK . WatchFane, jsou to opravdu moc hezké hodinky, takže Ti Tvou volbu ohledně "jediných" hodinek určitě schvaluji Tedy ne že by na tom záleželo Hezký rok 2008!
WatchFan1 Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 (upraveno) WatchFane, jsou to opravdu moc hezké hodinky, takže Ti Tvou volbu ohledně "jediných" hodinek určitě schvaluji Tedy ne že by na tom záleželo Hezký rok 2008! Dakujem, babaq... To Milis: "ukaz jej tie Bally" alebo ako sa u nas vravi: "Show her the BALLS" .....LOL ;-) Upraveno 2. ledna 2008 uživatelem WatchFan1
B.F.G. Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 Tady se to nějak zvrhlo Millisi, začni brousit v sekci vintage, tam je hodně speciálních hodinek, Primky ti jistě udělají, ovšem neexistující značky už asi vyrábět nezačnou.
Jumbo Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 ano...VELMI, VELMI, VELMI !! ...kebyze su to jedine hodinky na ktore by som musel zredukovat svoju zbierku, tak by som bol s tym OK . Chválit hodinky je naprosto zbytečné, protože jak už to u tvých nákupů bývá, jde o kousky, které se chválí samy. Takže ti pochválím aspoň pero. Sice je to proti těm skoro novým PP jenom obyčejná "pásová výroba", ale moc pěkná!
old black Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 Hehe, no neříkám, že se o ně nikdy nikdo nezajímal.. a nic není nemožné... Ono mě poslední dobou vrtá hlavou něco jiného - mít hodinky, který jsou něčím vzácný, neobvyklý, jedinečný.. Ty Ball jsou skvělý ale ruku na srdce - zejtra vezmu 2 tisíce dolarů a do tejdne je mám na stole. Stejně jako většinu ostatních. Ale třeba moje první (po dlouhejch letech) mechanický hodinky Lorenz nebo Walthamy, nebo i vobyčejný Prim Sport I., do kterejch si sem tam zavrtám - to je něco jinýho a já začínám cejtit hodinkovou frustraci.. Mám 8 v pohodě nositelnejch hodinek, žádnejch z nich se v podstatě nechci zbavit, nechci to brát jako Brejle sem, Brejle tam ale něco mě chybí kurva. Něco mě chybí.. Milisi, toto je filosofický problém na zvláštní vlákno.
New Milis Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 Milisi, toto je filosofický problém na zvláštní vlákno. Oldo, možná na zvláštní oddělení...
old black Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 No, takhle drsně jsem to nemyslel. Spíš by mě zajímalo, jestli takové myšlenky napadají jen Tebe (a mě)!
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 (upraveno) No, takhle drsně jsem to nemyslel. Spíš by mě zajímalo, jestli takové myšlenky napadají jen Tebe (a mě)! Nejste v tom sami, chlapci, nejste. Proto se taky snažím o opravdu limitované edice. Zatím mám čtvery takové... Upraveno 2. ledna 2008 uživatelem Kamil
old black Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 Kontrolní otázka Kamile: Když máš slavnostní náladu (ne oblečení), jaké hodinky si vezmeš?
Jakubisko Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 Kontrolní otázka Kamile: Když máš slavnostní náladu (ne oblečení), jaké hodinky si vezmeš? Ja jen vim, ze kdyz jde Kamil sekat drivi, tak zadne PVD military hodinky... ale sahne po Orlicich
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 (upraveno) Kontrolní otázka Kamile: Když máš slavnostní náladu (ne oblečení), jaké hodinky si vezmeš? Tos mě donutil přemýšlet, ono to nebude tak jednoduché, asi v tom bude hrát roli i to oblečení nebo kam jdu a co budu dělat. Pro volný čas, relax, neformální věci zřejmě Glyciny, pro formálnější příležitosti asi Primky nebo Stowy. A strašně rád nosím Seika. P.S. Co ten Řím? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. ledna 2008 uživatelem Kamil
cali Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Moj posledny a najvyznamnejsi prirastok. Prim Sport I. v nereze Niet im co vytknut, mam z nich velku radost cela akcia trvala dlho ale oplatilo sa pockat. Remen je nejaky asi-karbon.... dostal som ho pred casom s PRS-14, s Primkami som dostal pomerne pekny kaucuk ale k moc sa mi k nim nehodil... k PRS sa naopak hodil vyborne tak nastala vymena. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se