Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno

New Milis : ......nechci to brát jako Brejle sem, Brejle tam ale něco mě chybí kurva. Něco mě chybí..

já myslím, že ti chybí ženská!

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

To Miloš: Tak nějakou v pátek přiveď, ukážu jí Bally!

to Milis :hmmm, promyslím to... :P

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno
...kebyze su to jedine hodinky na ktore by som musel zredukovat svoju zbierku, tak by som bol s tym OK .

WatchFane, jsou to opravdu moc hezké hodinky, takže Ti Tvou volbu ohledně "jediných" hodinek určitě schvaluji :)

Tedy ne že by na tom záleželo :D

Hezký rok 2008!

Odesláno (upraveno)
WatchFane, jsou to opravdu moc hezké hodinky, takže Ti Tvou volbu ohledně "jediných" hodinek určitě schvaluji :)

Tedy ne že by na tom záleželo :D

Hezký rok 2008!

Dakujem, babaq...

To Milis:

"ukaz jej tie Bally" alebo ako sa u nas vravi: "Show her the BALLS" .....LOL ;-) :rolleyes:

Upraveno uživatelem WatchFan1
Odesláno

Tady se to nějak zvrhlo :) Millisi, začni brousit v sekci vintage, tam je hodně speciálních hodinek, Primky ti jistě udělají, ovšem neexistující značky už asi vyrábět nezačnou.

Odesláno
IMG_3410e_1024.jpg

IMG_3506e_1024JPG.jpg

IMG_3336e_1024.jpg

IMG_3501e_1024.jpg

IMG_3333e_1024.jpg

ano...VELMI, VELMI, VELMI !! :smile_anim:

...kebyze su to jedine hodinky na ktore by som musel zredukovat svoju zbierku, tak by som bol s tym OK .

Chválit hodinky je naprosto zbytečné, protože jak už to u tvých nákupů bývá, jde o kousky, které se chválí samy. :thumbsup_anim:

Takže ti pochválím aspoň pero. Sice je to proti těm skoro novým PP jenom obyčejná "pásová výroba", ale moc pěkná!

Odesláno
Hehe, no neříkám, že se o ně nikdy nikdo nezajímal.. :) a nic není nemožné... :crying_anim: Ono mě poslední dobou vrtá hlavou něco jiného - mít hodinky, který jsou něčím vzácný, neobvyklý, jedinečný.. Ty Ball jsou skvělý ale ruku na srdce - zejtra vezmu 2 tisíce dolarů a do tejdne je mám na stole. Stejně jako většinu ostatních. Ale třeba moje první (po dlouhejch letech) mechanický hodinky Lorenz nebo Walthamy, nebo i vobyčejný Prim Sport I., do kterejch si sem tam zavrtám - to je něco jinýho a já začínám cejtit hodinkovou frustraci.. Mám 8 v pohodě nositelnejch hodinek, žádnejch z nich se v podstatě nechci zbavit, nechci to brát jako Brejle sem, Brejle tam ale něco mě chybí kurva. Něco mě chybí..

Milisi, toto je filosofický problém na zvláštní vlákno.

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
No, takhle drsně jsem to nemyslel. Spíš by mě zajímalo, jestli takové myšlenky napadají jen Tebe (a mě)! :)

Nejste v tom sami, chlapci, nejste.

Proto se taky snažím o opravdu limitované edice. Zatím mám čtvery takové...

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno
Kontrolní otázka Kamile: Když máš slavnostní náladu (ne oblečení), jaké hodinky si vezmeš?

Ja jen vim, ze kdyz jde Kamil sekat drivi, tak zadne PVD military hodinky... ale sahne po Orlicich ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
Kontrolní otázka Kamile: Když máš slavnostní náladu (ne oblečení), jaké hodinky si vezmeš?

Tos mě donutil přemýšlet, ono to nebude tak jednoduché, asi v tom bude hrát roli i to oblečení nebo kam jdu a co budu dělat. Pro volný čas, relax, neformální věci zřejmě Glyciny, pro formálnější příležitosti asi Primky nebo Stowy. A strašně rád nosím Seika.:)

P.S.

Co ten Řím?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

Moj posledny a najvyznamnejsi prirastok.

Prim Sport I. v nereze

Niet im co vytknut, mam z nich velku radost cela akcia trvala dlho ale oplatilo sa pockat.

Remen je nejaky asi-karbon.... dostal som ho pred casom s PRS-14, s Primkami som dostal pomerne pekny kaucuk ale k moc sa mi k nim nehodil... k PRS sa naopak hodil vyborne tak nastala vymena.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...