NIGHTinGALE Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Tak jsem zase neodolal. http://img405.imageshack.us/img405/5048/sw...vdk1011azf2.jpg Moc hezké "skeletony". Z vnitřností je vidět přesně to, co je třeba. A super poměr cena X kvalita.
Skeleton Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Tak jsem zase neodolal. http://img405.imageshack.us/img405/5048/sw...vdk1011azf2.jpg Pekny a velky! Co je to za model Kamile?
Návštěvník Kamil Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 SVDK1011 - 41 mm - 120? (doporučená )
NIGHTinGALE Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Dnes byl hezký den, ač pršelo jak při potopě světa 1. Potkal jsem v Olomouci Grgu a Zpejcela, což je moc milá společnost. 2. Koupil jsem dárek pro kolegu, na který se skládala naše firma. 3. Zpejcel i Grga si koupili Poljoty. 4. Grga udělal veřejné prohlášení, že už si nikdy žádné hodinky nekoupí, tudíž ušetří hromadu peněz. 5. Slečna servírka nabyla dojmu, že jsme jí každý zaplatili za kafe falešnou tisícovkou a byla mírně neklidná. 6. Cestou do Brna jsem nabyl dojmu, že hranaté hodinky potřebuji, takže si je nechám a kolega dostane místo hodinek luxusní humidor. 7. Jak říkám, hezký den to byl
Návštěvník tolja Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 6. Cestou do Brna jsem nabyl dojmu, že hranaté hodinky potřebuji, takže si je nechám a kolega dostane místo hodinek luxusní humidor. Doma budou mít radost =D
NIGHTinGALE Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Dnes byl hezký den, ač pršelo jak při potopě světa 1. Potkal jsem v Olomouci Grgu a Zpejcela, což je moc milá společnost. 2. Koupil jsem dárek pro kolegu, na který se skládala naše firma. 3. Zpejcel i Grga si koupili Poljoty. 4. Grga udělal veřejné prohlášení, že už si nikdy žádné hodinky nekoupí, tudíž ušetří hromadu peněz. 5. Slečna servírka nabyla dojmu, že jsme jí každý zaplatili za kafe falešnou tisícovkou a byla mírně neklidná. 6. Cestou do Brna jsem nabyl dojmu, že hranaté hodinky potřebuji, takže si je nechám a kolega dostane místo hodinek luxusní humidor. 7. Jak říkám, hezký den to byl ....kromě bodu 4 věřím všemu Zpejcel to nahrál diktafonem jako důkaz a hodí to na Chronomag
NIGHTinGALE Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 6. Cestou do Brna jsem nabyl dojmu, že hranaté hodinky potřebuji, takže si je nechám a kolega dostane místo hodinek luxusní humidor. Doma budou mít radost =D Mno... Ani se neptej, jak jsem to doma vysvětlil
grga_pitic Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Chtel bych timto MIGHTinGALEovi podekovat. Byly to velmi, ale opravdu velmi prijemne stravene dve a pul hodinky a stal jsem se majitelem naaaaadhernych Poljotu (pozdeji nafotim). Proste den jako vino PS. to prohlaseni jsem vazne udelal
X-Bob Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Minulou sobotu jsem adoptoval tyhle krasavice, mozna nekdo namitne obyc rusaci, ale tenhle strizlivy, neprezdobeny design mne proste ucaroval :-) navic krome neposkrabanecho chromovani jdou velice, velice presne, cimz mne prekvapily http://www.svetmotoru.unas.cz/ostatni/poljot2.jpg Vážně jsou moc hezký. Já je od včerejška taky vlastním, akorát ve velmi špatném stavu. Myslim ze v Parexu na ne maji jeste ND. Pouzdro i s lunetou, cudliky a tak... Tutove :-)
vlasta66 Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Minulou sobotu jsem adoptoval tyhle krasavice, mozna nekdo namitne obyc rusaci, ale tenhle strizlivy, neprezdobeny design mne proste ucaroval :-) navic krome neposkrabanecho chromovani jdou velice, velice presne, cimz mne prekvapily http://www.svetmotoru.unas.cz/ostatni/poljot2.jpg Vážně jsou moc hezký. Já je od včerejška taky vlastním, akorát ve velmi špatném stavu. Myslim ze v Parexu na ne maji jeste ND. Pouzdro i s lunetou, cudliky a tak... Tutove :-) Díky za informaci.
sheepeck Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 To NIGHTinGALE Co je to, prosim, za hanko vedle tech hodinek? Jinak den vskutku povedeny.
dakasport Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Tak ja se taky konecne pochlubim, vcera prisly od Juriho Levenberga, krasne velke (43 mm) Poljoty Avia - limitovana edice(638/999), gilosovany cifernik. Super oblekovky rekl bych, trosku mi vzdalene pripominaji Eposy. Strojek je Molnija 3603 dekorovany zenevskymi pruhy(na snimcich je na dynku jeste folie, proto ty bublinky). A ted se podrzte - presnost: pres noc udelaly +10 a ted po celodennim zatezovem provozu jsem zpatky na +1s - to je skoro neuveritelne, jsem zvedavy, jak dlouho tohle vydrzi, ale priznam se, ze bych to necekal ani v nejdivocejsim snu:-D
VS Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Minulou sobotu jsem adoptoval tyhle krasavice, mozna nekdo namitne obyc rusaci, ale tenhle strizlivy, neprezdobeny design mne proste ucaroval :-) navic krome neposkrabanecho chromovani jdou velice, velice presne, cimz mne prekvapily http://www.svetmotoru.unas.cz/ostatni/poljot2.jpg Vážně jsou moc hezký. Já je od včerejška taky vlastním, akorát ve velmi špatném stavu. Myslim ze v Parexu na ne maji jeste ND. Pouzdro i s lunetou, cudliky a tak... Tutove :-) Nemá někdo jejich katalog? Z těch obrázků 10x10 pixelů, co mají na webu, se nedá nic poznat.
NIGHTinGALE Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 To NIGHTinGALE Co je to, prosim, za hanko vedle tech hodinek? Jinak den vskutku povedeny. To je nefritový drakolev Dostal jsem ho v Číně od kolegů. Dole je vyryt jakýsi znak (prý by to mělo být mé jméno). Celé to bylo v luxusní dřevěné krabičce a byla k tomu miska s rudou barvou. Takže to vlastně slouží jako razítko.
sheepeck Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 No - ono to JE razitko Hanko je japonsky nazev - cinsky bohuzel neznam.
NIGHTinGALE Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 No - ono to JE razitko Hanko je japonsky nazev - cinsky bohuzel neznam. Já znám jen Hanako, ale to nebylo razítko, to byla upírka z knihy pana Kulhánka
zpejcel Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Chtel bych timto MIGHTinGALEovi podekovat. Byly to velmi, ale opravdu velmi prijemne stravene dve a pul hodinky a stal jsem se majitelem naaaaadhernych Poljotu (pozdeji nafotim). Proste den jako vino PS. to prohlaseni jsem vazne udelal dukaz jsem umistil zde : http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pi...id=84773#p84773
Jindra Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Pěkný, trochu se blíží tvýmu avataru . Odkud je máš? Koupeny minulý týden na AZWatch. Oceány jsou skutečně moc pěkné. A majitel AZ Watch velmi sympatický člověk. Takže gratuluji ke koupi! Jediné, co mi na nich maličko vadí, je ta luneta. Jak cinká při prudším pohybu. Ale to dělají všechny ruské s touhle vnitřní lunetou, jak jsem zjistil to je zajimavy, mam uz druhy a ani u jednech necinkala :-)))
NIGHTinGALE Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Koupeny minulý týden na AZWatch. Oceány jsou skutečně moc pěkné. A majitel AZ Watch velmi sympatický člověk. Takže gratuluji ke koupi! Jediné, co mi na nich maličko vadí, je ta luneta. Jak cinká při prudším pohybu. Ale to dělají všechny ruské s touhle vnitřní lunetou, jak jsem zjistil to je zajimavy, mam uz druhy a ani u jednech necinkala :-))) Skutečně? Já kvůli tomu cinkotu Oceány do AZ Watch vracel a vzal si místo toho Poljot International (s drobným doplatkem). Cinkot se projeví při pohybu hodinek nahoru a dolů. Prostě drž hodinky sklíčkem nahoru a prudce pohni rukou k nebi
X-Bob Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Oceány jsou skutečně moc pěkné. A majitel AZ Watch velmi sympatický člověk. Takže gratuluji ke koupi! Jediné, co mi na nich maličko vadí, je ta luneta. Jak cinká při prudším pohybu. Ale to dělají všechny ruské s touhle vnitřní lunetou, jak jsem zjistil to je zajimavy, mam uz druhy a ani u jednech necinkala :-))) Skutečně? Já kvůli tomu cinkotu Oceány do AZ Watch vracel a vzal si místo toho Poljot International (s drobným doplatkem). Cinkot se projeví při pohybu hodinek nahoru a dolů. Prostě drž hodinky sklíčkem nahoru a prudce pohni rukou k nebi Není to náhodou akustická kontrola přítomnosti a připravenosti lunety?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se