Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  Filipes napsal:
zajímavé že tyhle "Rolexy" nevyvolávají žádné vášně, kdežto nedávno "OP" pomalu občanskou válku :D

Třeba Precista "ITALIAN" LIMITED EDITION - PRS-20 z Timefactors nevyvolala na fóru Time Factors Watches žádné přílišné vášnivé diskuse o tom, že Time Factors produkují kopie Panerai.

http://www.timefactors.com/precista.htm

http://www.tz-uk.com/forum/viewforum.php?f=17

Na internetu jsem narazil na tyto Rolexy, údajně z roku 1931. Jedná se o jednu z prvních verzí modelu Oyster. Velmi podobné Panerai :D Pokud budu citovat z Time Factor fóra: "can clearly be seen that Rolex just enlarged the case for the Radiomir contract ... and added lugs for the 1950. The Marina has a different case shape but that came later than the Radiomir. " Jinými slovy ani Design Panerai není nijak původní ale navazuje na níže zmíněné modely. Jak zde už bylo několikrát řečeno, tak původních designů ve světě až tak moc není.

http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?t...highlight=rolex

http://www.antique-watch.com/des/w7699.html

post-236-1184281254.jpg

post-236-1184281320.jpg

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno (upraveno)

Dětské sny se mají plnit.A tak mi včera přišly poštou Poljot Avia Classic naprosto bez komplikací, byly na E bay za 145 euro s možností nabídnout cenu nabídl jsem 105 a bylo to akceptováno.Takže i s poštovným 120 euro a jsou nádherné a díky bohu na rusy nezvykle střízlivý ciferník. Ciferník, indexy, ručky i korunka s pouzdrem zpracování bez chyby,šroubky modřené, jen s leštěním strojku si mohli dát trochu více práce,ale co stejně budou na ruce tak to zase tolik nevadí.Chtěl jsem vždy minutku na 9 tak se mi to splnilo, ono těch hodinek s takto umístěnou vteřinovkou zase není tolik namátkou mi napadají jen Zenith Elite ale to je někde zcela jinde Jediné co musím vyměnit ihned je řemínek je sám o sobě tuhý a ještě vyztužený takže když si je dám na ruku mám dojem že na jedné ruce mám pouta , jako když mě eskortují. Bude z teletiny ale asi nevydělané.Na bližší hodnocení je brzy ale zatím spokojenost 100 procent. :thumbsup_anim:

post-227-1184315796.jpg

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
  Conrad napsal:
Dětské sny se mají plnit.A tak mi včera přišly poštou Poljot Avia Classic naprosto bez komplikací, byly na E bay za 145 euro s možností nabídnout cenu nabídl jsem 105 a bylo to akceptováno.Takže i s poštovným 120 euro a jsou nádherné a díky bohu na rusy nezvykle střízlivý ciferník. Ciferník, indexy, ručky i korunka s pouzdrem zpracování bez chyby,šroubky modřené, jen s leštěním strojku si mohli dát trochu více práce,ale co stejně budou na ruce tak to zase tolik nevadí.Chtěl jsem vždy minutku na 9 tak se mi to splnilo. Jediné co musím vyměnit ihned je řemínek je sám o sobě tuhý a ještě vyztužený takže když si je dám na ruku mám dojem že na jedné ruce mám pouta , jako když mě eskortují. Bude z teletiny ale asi nevydělané.Na bližší hodnocení je brzy ale zatím spokojenost 100 procent. :thumbsup_anim:

Gratuluji k novým hodinkám, vypadají opravdu velmi pěkně. A užij si patřičně tu radost - vím o čem mluvím. Nikdy jsem si předtím nemyslel, že budu mít k hodinkám takový vztah, ale tímto potvrzuji, že jakmile se sem (do fóra) někdo dostane, už nikdy ven nevyjde bez určitého postižení. To postižení je ovšem příjemné (tím myslím pro nás - ne pro naše manželky). Vrchol všeho byl nedávný příspěvek jednoho člena, nevím už koho a nechce se mi to hledat, jak přijde z práce domů, umyje se, ošetří své skvosty a poté vytáhne celou svou sbírku na stůl a kochá se. To je opravdu borec. Dokážu si v této chvíli představit některé méně chápavé manželky vybarvené doběla. Ale to bylo jen na okraj a v dobrém. Tímto chci vzdát hold tomuto fóru a pozdravit všechny jeho členy.

To Conrad: Zkus v průběhu času vysledovat i přesnost strojku a hoď nám sem info. Díky za příspěvek.

Odesláno (upraveno)

:wheelchair:

Filipes napsal:
Conrad: mám podobný a spokojenost veliká, jak jsou na tom tvoje s WR?

Píše 10 atm ale současně v záručáku je upozornění že záruka se nevztahuje na poškození vodou.

Odesláno (upraveno)

:wheelchair:

Filipes napsal:
Conrad: mám podobný a spokojenost veliká, jak jsou na tom tvoje s WR?

Píše 10 atm ale současně v záručáku je upozornění že záruka se nevztahuje na poškození vodou.

Za tu duplicitu se omlouvám, vypadá to že mi umřela myš.

Když už tu tedy duplicita je tak at není uplne zbytečná.Pokud by se někomi moc líbily tady je kontakt.

Dipl.-Ing. Juri Levenberg

Marsstr. 21

80335 München / Munich

Deutschland / Germany

Tel +49 (0) 89 49 00 11 17

Fax +49 (0) 89 49 00 11 18

email: juri@poljotuhren.de

Odesláno
  Filipes napsal:
zajímavé že tyhle "Rolexy" nevyvolávají žádné vášně, kdežto nedávno "OP" pomalu občanskou válku :D

A není to tím, že mají jinou lunetu (ano Omegáckou samozřejmě), poměrně výrazné logo odlišné od rolexího a frézovaný nápis přes celou levou stranu? Co pak třeba tyhle?

Odesláno

Velmi pěkné, chválím, - sám bych pouze změnil to jak je index vložen mezi minuty na okraji číselníku, na 1. pohled to dělá dojem jako 210, 215.... ale to jě věc názoru... každopádně moc hezký kousek.

Odesláno

Conrad, tak tie su super a cena vypada tiez velmi dobre. Gratulujem.

M.

Conrad napsal:
Dětské sny se mají plnit.A tak mi včera přišly poštou Poljot Avia Classic naprosto bez komplikací, byly na E bay za 145 euro s možností nabídnout cenu nabídl jsem 105 a bylo to akceptováno.Takže i s poštovným 120 euro a jsou nádherné a díky bohu na rusy nezvykle střízlivý ciferník. Ciferník, indexy, ručky i korunka s pouzdrem zpracování bez chyby,šroubky modřené, jen s leštěním strojku si mohli dát trochu více práce,ale co stejně budou na ruce tak to zase tolik nevadí.Chtěl jsem vždy minutku na 9 tak se mi to splnilo, ono těch hodinek s takto umístěnou vteřinovkou zase není tolik namátkou mi napadají jen Zenith Elite ale to je někde zcela jinde Jediné co musím vyměnit ihned je řemínek je sám o sobě tuhý a ještě vyztužený takže když si je dám na ruku mám dojem že na jedné ruce mám pouta , jako když mě eskortují. Bude z teletiny ale asi nevydělané.Na bližší hodnocení je brzy ale zatím spokojenost 100 procent. :thumbsup_anim:

Odesláno

IMGP2047.JPG

IMGP2103_1024.JPG

Nie celkom nove (mam ich asi 5-6 tyzdnov) ale stale ich nemam dost.

Rolexy dostavaju momentalne dovolenku ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...