falkkon Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 Kdo viděl Millisovy lopaty,tak se nemůže divit těm hodinkám
falkkon Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 Ještě bych se z dovolením vrátil k mým jednoručkám. Jednak z nich mám radost a začínám zjišťovat,že pohledem zjistím čas +- 2 min. což mi úplně stačí.Ruku na srdce,kdo potřebuje přesnější čas?Moc nás nebude.Navíc,v horších světelných podmínkách nemusím bádat,která je velká a která malá.(a při mých dioptriích).A navíc,kdyby jste viděli na vlastní oči tu modrou barvu ručky co vytvořil Mechano- NÁDHERA!!! Myslím že by Foudryman souhlasil,protože naše ručky prožívaly proces m odření ruku v ruce.
falkkon Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 Ještě bych se z dovolením vrátil k mým jednoručkám. Jednak z nich mám radost a začínám zjišťovat,že pohledem zjistím čas +- 2 min. což mi úplně stačí.Ruku na srdce,kdo potřebuje přesnější čas?Moc nás nebude.Navíc,v horších světelných podmínkách nemusím bádat,která je velká a která malá.(a při mých dioptriích).A navíc,kdyby jste viděli na vlastní oči tu modrou barvu ručky co vytvořil Mechano- NÁDHERA!!! Myslím že by Foudryman souhlasil,protože naše ručky prožívaly proces m odření ruku v ruce. Ten stupidní smajlík tam nepatří-omyl
New Milis Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 Svoji troškou bych přispěl. Z čeho to udělat? Z nějakejch rusáků? Taky bych přispěl - bohužel asi jen blbejma kecama..
sibirnaya Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 tak jen takove rychle foto z dnesniho vecera... nejak se to u nas seslo proc je to tedy v novych prirustcich - longines master jsou uz moje a vyuzil jsem prilezitosti a blejskl i zbytek
vito Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 Opět jako obvykle, přijměte tento názor jako zcela amatérský. Když koukám na ty Longiny, na velikost, ciferník a ručky, tak si představím moje kapesní Omegy. Ty mají také zhruba takovou velikost, velmi podobný ciferník i ručky, mimostředku..... Dát ten strojek do jiného pouzdra i s ciferníkem a ručkami, korunku upravit nahoru na způsob bulls head, dostaneme nádherné hodinky, které budou zcela cool. Co vy na to ?
Baker Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 tak jen takove rychle foto z dnesniho vecera... nejak se to u nas seslo proc je to tedy v novych prirustcich - longines master jsou uz moje a vyuzil jsem prilezitosti a blejskl i zbytek Obvykle nemusim prispevky typu "o to je krasna sbirka", ale ... to je krasna sbirka
marosh Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 Škoda, že ty menší Lonžíny vykazujou poměrně velkou odchylku...
sibirnaya Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 Škoda, že ty menší Lonžíny vykazujou poměrně velkou odchylku... ty mensi longiny nevykazujou odchylku, ale spis nebyly serizeny, cerstve darovany, jinak sou fakt maly, nemuzu si pomoct... k tem kapesnim hodinkam, mariage nebo hommage se to tak dela, bud bull head nebo se otoci cely hodinky a vterinovka je pak na devitce, mel jsem jedny takovy eterny, a mam par kapesnich, co bych tak chtel udelat, ale zatim sem nenarazil na nekoho, kdo by to byl schopen realizovat, kazdopadne na ebay je takovych uprav plno...
vito Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 (upraveno) No právě, ty moje kapesní Omegy mají tak dokonalý a přesný strojek, že je opravdu škoda, aby ležely v krabičce. Je to asi jenom o tom, sehnat tak velké nerezové pozdro. Takové hodinky bych nosil moc rád. Už jenom proto, že jsou po tátovi a jsou v dokonalém stavu. Upraveno 30. listopadu 2007 uživatelem vito
B.F.G. Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 Parádní skupinka, hlavně ty IWC a na nich ta druhá mala vteřinovka, to je mazec. Ty longíny jsou bezchybné, umět šetřit tak je pořizuju na 100%
maxs Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 Parádní skupinka, hlavně ty IWC a na nich ta druhá mala vteřinovka, to je mazec. Osemdňová rezerva chodu. Tá malá sekundovka.
Skeleton Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 tak jen takove rychle foto z dnesniho vecera... nejak se to u nas seslo proc je to tedy v novych prirustcich - longines master jsou uz moje a vyuzil jsem prilezitosti a blejskl i zbytek Tak nejak jsem pocitil vzadu v hlave neco oskliveho, prozkoumal jsem to, ..., a ona je to zavist! A kde jsou Omega XXL?
3dny Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 Tak dneska posta vyklopila dva balicky. Dvoje starsi Eterny. Obvzlaste z tech s cislicemi mam radost - 32 mm bez korunky, vysoký jen kousek pres 7mm, pro manzelku budou akorat. Ty druhy padaj na vrub me slabosti pro dvoubarevne do hneda tonovane ciferniky :-) strojek - nejaka zlata eta :-) asi 2982-2 pokud neco takovyho existuje tady je eta 2824 jasne citelna
sibirnaya Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 Tak nejak jsem pocitil vzadu v hlave neco oskliveho, prozkoumal jsem to, ..., a ona je to zavist! A kde jsou Omega XXL? Omega XXL nosi mistni clen student... ja razim heslo jedny hodinky, ale poradny. ted je otazkou, jestli zustanou Brajtle, Longiny, nebo pudou oboje z domu a bude Big Ing. Big Pilot me az tak nenadchly kazdopadne pd 43mm uz nepujdu, to vim jiste, leda u ctveratejch, tam se to ztrati... 40x40mm
sibirnaya Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 Tak dneska posta vyklopila dva balicky. Dvoje starsi Eterny. Obvzlaste z tech s cislicemi mam radost - 32 mm bez korunky, vysoký jen kousek pres 7mm, pro manzelku budou akorat. Ty druhy padaj na vrub me slabosti pro dvoubarevne do hneda tonovane ciferniky :-) strojek - nejaka zlata eta :-) asi 2982-2 pokud neco takovyho existuje ty druhy sou naadherny...
ZJ Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 ....tak ještě fotka v té správné sekci dvě fotky jsou půjčené tak je dodělám jak budu mít víc času
Návštěvník Snow Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 (upraveno) To ZJ - konečně se objevily v této sekci pořádné hodinky s velkým H, přijmi gratulaci Edit - prosím ostatní majitele nových hodinek, aby se neurazili Upraveno 30. listopadu 2007 uživatelem Snow
B.F.G. Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 Osemdňová rezerva chodu. Tá malá sekundovka. Možná jsi si nevšiml toho smajlíka za větou...
ZJ Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 To ZJ - konečně se objevily v této sekci pořádné hodinky s velkým H, přijmi gratulaci Edit - prosím ostatní majitele nových hodinek, aby se neurazili ...díky Snow,ještě teď se z toho nákupu léčím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se