Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
nádherný kúsok :thumbsup_anim: , čo ťa vyšli?

u nás stoja cca o 10 tis. viac ako carrery chrono na ocely... nechapem moc ten rozdiel, na webe su priblizne rovnako nacenené..

škoda, že ich mali v predajni iba v oranžovom prevedení, keby mali túto tvoju kombináciu, možno by som ich kúpil miesto tagov..

ako si s nimi spokojný? presnosť?

Ahoj, kupoval som ich priamo v Omega butiku v Hamburgu, cena 1.670 Eur, dostal som k nim cestovnu Etui a Omega pero, objednali mi aj COSC certifikat, v piatok si ho idem vziat. Inaj spokojnost maximalna, presnost v ramci COSC, ale zatial nemozem posudit, striedam viacere, tak uvidime, ked ich budem skladovat v najlepsej polohe podla certifikatu...

Odesláno
Tak, chtel bych podekovat vsem, co o nich vedeli a neprehazovali me...

Na ceste jsou jedny z mych dreamwatch: Omega Speedmaster Mark III.

Sice to vypada, ze jsou opravovany - konkretne menenej rotor, originalni by mel mit osmimistne S/N, tyhle maji na rotoru jenom petimistne cislo, stav neni uplne 100%, takze pujdou na ozdravnou kuru u mechana + mam objednane orig. NOS sklo, ale... tezko a draho se shanej, na e-bay jsou tak 2 kousky mesicne, na chrono24 nejsou MK3 pod 2K USD, takze jsem spokojen :)

Ted uz se jen modlim, aby opravdu dorazilo to, co jsem zaplatil :D

Ilustracni foto:

1315859c.jpg

Chodil jsem na ně často koukat, za ty prachy to je podle mého dobrej kauf.

Držím ti palce aby všechno v pohodě dopadlo, ono poslat nováčkovi na Aukru pár tisícovek to chce taky odvahu.

Odesláno
Chodil jsem na ně často koukat, za ty prachy to je podle mého dobrej kauf.

Držím ti palce aby všechno v pohodě dopadlo, ono poslat nováčkovi na Aukru pár tisícovek to chce taky odvahu.

Jj, za ty prachy je to super kseft :)

Uvidime, prodejce komunikuje, fotky budou asi jeho, vikend jsem stravil na googlu a hledal info o MarkIII a tahle sada fotek nikde.

Jak jsem psal - podle fotek je tam menenej rotor, ale to me zs tak netrapi... Tesim se a doufam :)

Odesláno
Jj, za ty prachy je to super kseft :)

Uvidime, prodejce komunikuje, fotky budou asi jeho, vikend jsem stravil na googlu a hledal info o MarkIII a tahle sada fotek nikde.

Jak jsem psal - podle fotek je tam menenej rotor, ale to me zs tak netrapi... Tesim se a doufam :)

Bobiku na kolik te nakonec vysly, ja jsem videl ze se ucastnis tak jsem je prestal sledovat ;)

Odesláno

Já se také pochlubím, jsou ze soboty a jsou jako nové, nemít pár škrábanečků na sklíčku tak si řeknu: Propána Qvído ty snad ani nikdo nenosil ! :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

post-390-1205160526.jpg

Odesláno
Neni to tajne ;)

Pocital jsem tak o 3-5K vic, takze tohle je uplne super :)

Samozrejme jeste pujdou nejaky penize do vycisteni, serizeni, ... Ale i tak je to krasa!

Proč já jsem jen tak loajální. :)

Odesláno
Já se také pochlubím, jsou ze soboty a jsou jako nové, nemít pár škrábanečků na sklíčku tak si řeknu: Propána Qvído ty snad ani nikdo nenosil ! :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Hezké... velice hezké... abych si je taky pořídil, dokud nějaké na trhu jsou... :-)

Odesláno

Tak já se taky pochlubím. Minulý týden jsem si udělal v Singapuru malou radost a dnes mi pošta doručila nové Seiko SNX425K2, zelené military hodinky s průhledem skrze dýnko a kalibrem 7S26A. Protože se mezitím smráklo, mám pouze noční fotečku (ten šlic pod dvanáctkou je od vteřinovky)...

Na obrázku nevypadají špatně, v reálu jsou krásné :smile_anim:

Co zamrzí je, že jsou pouze Water resistant :worried_anim:

Pásek je z gumového úpletu, pružnější než např. u Timex Expedition, pod dírkami podšitý kůžičkou. Spona, stejně jako pouzdro je z kartáčované matné oceli, pouze dýnko je leštěné.

post-2946-1205174282.jpg

Odesláno
Jakej na nich máš řemen?!?
Odesláno
Ahoj, kupoval som ich priamo v Omega butiku v Hamburgu, cena 1.670 Eur, dostal som k nim cestovnu Etui a Omega pero, objednali mi aj COSC certifikat, v piatok si ho idem vziat. Inaj spokojnost maximalna, presnost v ramci COSC, ale zatial nemozem posudit, striedam viacere, tak uvidime, ked ich budem skladovat v najlepsej polohe podla certifikatu...

no tak to je paráda, nech pekne slúžia....ale tá cena????? :punk: keby som ta niekedy v buducnosti pekne poprosil, priniesol by si mi odtial nieco? odmena samozrejmostou...

Odesláno
no tak to je paráda, nech pekne slúžia....ale tá cena????? :punk: keby som ta niekedy v buducnosti pekne poprosil, priniesol by si mi odtial nieco? odmena samozrejmostou...

Cena je o.k. Samozrejme, pokial to nekupujes niekde na nete, oficialna je 2.810, dali mi 5% dole, ale je to super, kupovat nieco priamo v butiku. Mam par prihod z jedneho velkeho klenotnictva v BA, takze tam by som uz nekupil nic.

Samozrejme, ze v pripade zaujmu som ochotny nieco priniest, no problem.

Odesláno

Cena je o.k. Samozrejme, pokial to nekupujes niekde na nete, oficialna je 2.810, dali mi 5% dole, ale je to super, kupovat nieco priamo v butiku. Mam par prihod z jedneho velkeho klenotnictva v BA, takze tam by som uz nekupil nic.

Odesláno

díky, odpovedal som správou

Odesláno
Jsem starej bastler a nic mi není svatý, ten řemen je z Poljotů, ale že jim jde ne?
Jojo, jdou, proto jsem se ptal ... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...