aviatik008 Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Pěkný Samuraje, už nějaký pátek mě leží v hlavě. Potřeboval bych něco na léto do vody a nic mě tak nezaujalo jak ty Samuraje, který sis koupil. Takže gratulace
NIGHTinGALE Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Tak mám konečně čas vyfotit ty vojenské MTM Special OPS Predator. Mimochodem přišly fedexem z Kalifornie za 2 dny!!! Paráda. Vypadají perfektně. Kde jsi je objednával, prosím? Asi neodolám...
YasheQ Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Pěkný Samuraje, už nějaký pátek mě leží v hlavě. Potřeboval bych něco na léto do vody a nic mě tak nezaujalo jak ty Samuraje, který sis koupil. Takže gratulace Leto + more + bile Samuraje = nejlepsi volba. Jak jses opalenej, tak jeste vic "sviti" a vypadaji moc pekne. Mel jsem je v Egypte a super, kdejakej rudoarmejec tam mel OP nebo PO, ale stejne vsici koukali jak pero z gauce na Samuraje :-) Jen maji malou vadu, do vody jsou te k nicemu. Na freedive nebo potapeni jdi radsi do suunto, prece jenom dolu to jde kazdemu ale nahoru uz ne tak kazdemu.
aviatik008 Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Já se moc nepotípím, spíš ta šnorchluju a max 3-4 m dolů, pak jsou už žraloci. Horší bude je někde sehnat.
YasheQ Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Já se moc nepotípím, spíš ta šnorchluju a max 3-4 m dolů, pak jsou už žraloci. Horší bude je někde sehnat. Kdyz se budes pravidelne koukat sem: http://www.elitedealseeker.com , tak urcite v kratke dobe na nejake narazis.
Dlabka Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 A je to, dnes jsem se stal stastnym majitelem bilych Samuraiu. Koupeno pres ebay, prodejce BestTime77, muzu doporucit. Od konce aukce to trvalo tyden, skvele zabaleny, proste jak to ma byt. Hondinky jsou super, velikost akorat, v zadnym pripade me nezaskocila, ani vaha- mel jsem predtim mozna tezsi, nebo cca nastejno. Ale jak psalo mnoho z vas, v realu jeste hezci nez na fotkach. A svitivost opravdu no comment, proste super. Jak vypadaj znat, tak jen dve fotky. Jeste si ulevim.... JUPIIII Že já sem vůbec lezu Jsou krásné! Zatím mám dvoje potápky, další 4205 38mm pepsiny jsou na cestě a teď todle.......
Malaket Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Paráda. Vypadají perfektně. Kde jsi je objednával, prosím? Asi neodolám... Přímo u výrobce http://www.specialopswatch.com/ platba kreditkou, za 2 dny byly tu ( na celnici )
Jakubisko Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Tak konecne doma a konecne u fotaku. Muzu se vam tedy oficialne pochlubit s mym novym prirustkem. Cesta k nemu, jak vite, byla pro me dosti trnita. Ani to me ale neodradilo od meho snu. Dlouho jsem premyslel, jestli mam vyuzit nabidky, co se tu objevila. Nakonec jsem se tak nejak rozhodl, aby se jakysi takovy pomyslny kruh uzavrel a tahle kapitola pro me skoncila (resp. konecne zacala), nabidky vyuzit. Jeste jednou musim podekovat Milanovi, ktery ac neni clenem tohoto fora, o hodinky se velmi zajima neb se v hodinkove branzi pohybuje. Projevil take zajem se ukazat na dalsim srazu a muzu prozradit, ze pokud se mu zadari, budete si moct na sraze osahat jeden model od Bell&Ross. Nebudu to dal protahovat, tady je muj novy milacek... P.S. vsem, co mi uz gratulovali, at v SZ nebo v prodejnim vlakne jeste jednou dekuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
B.F.G. Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Toto jsou moje nové cibule: Mě zaujaly Doxy. Černou moc nevídám a jsou krapet podobné jistým uchvancancujícím Junghansům
spiderer Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Jakubisko - gratuluju a preju at slouzi a spatne vzpominky co nejdriv zmizi Vem je priste na sraz, taky jsem po nich posilhaval tak at vim o co jsem prisel
old black Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Tak konecne doma a konecne u fotaku. Muzu se vam tedy oficialne pochlubit s mym novym prirustkem. Cesta k nemu, jak vite, byla pro me dosti trnita. Ani to me ale neodradilo od meho snu. Dlouho jsem premyslel, jestli mam vyuzit nabidky, co se tu objevila. Nakonec jsem se tak nejak rozhodl, aby se jakysi takovy pomyslny kruh uzavrel a tahle kapitola pro me skoncila (resp. konecne zacala), nabidky vyuzit. Jeste jednou musim podekovat Milanovi, ktery ac neni clenem tohoto fora, o hodinky se velmi zajima neb se v hodinkove branzi pohybuje. Projevil take zajem se ukazat na dalsim srazu a muzu prozradit, ze pokud se mu zadari, budete si moct na sraze osahat jeden model od Bell&Ross. Nebudu to dal protahovat, tady je muj novy milacek... P.S. vsem, co mi uz gratulovali, at v SZ nebo v prodejnim vlakne jeste jednou dekuji Vítej mezi pistolníky, už jsme dva (mám modrý)!
aviatik008 Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Tak konecne doma a konecne u fotaku. Muzu se vam tedy oficialne pochlubit s mym novym prirustkem. Cesta k nemu, jak vite, byla pro me dosti trnita. Ani to me ale neodradilo od meho snu. Dlouho jsem premyslel, jestli mam vyuzit nabidky, co se tu objevila. Nakonec jsem se tak nejak rozhodl, aby se jakysi takovy pomyslny kruh uzavrel a tahle kapitola pro me skoncila (resp. konecne zacala), nabidky vyuzit. Jeste jednou musim podekovat Milanovi, ktery ac neni clenem tohoto fora, o hodinky se velmi zajima neb se v hodinkove branzi pohybuje. Projevil take zajem se ukazat na dalsim srazu a muzu prozradit, ze pokud se mu zadari, budete si moct na sraze osahat jeden model od Bell&Ross. Nebudu to dal protahovat, tady je muj novy milacek... P.S. vsem, co mi uz gratulovali, at v SZ nebo v prodejnim vlakne jeste jednou dekuji Ty bych taky unosil , proč nemůžu mít všechny Přeji z nich už jen radost.
Viktor Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Odesláno 20. března 2008 Vypadá to nadějně ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Snow Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Odesláno 20. března 2008 Vypadá to nadějně ... Na jakou lahůdku se můžeme těšit ?
midloch Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Odesláno 20. března 2008 Tak konecne doma a konecne u fotaku. Muzu se vam tedy oficialne pochlubit s mym novym prirustkem. Cesta k nemu, jak vite, byla pro me dosti trnita. Ani to me ale neodradilo od meho snu. Dlouho jsem premyslel, jestli mam vyuzit nabidky, co se tu objevila. Nakonec jsem se tak nejak rozhodl, aby se jakysi takovy pomyslny kruh uzavrel a tahle kapitola pro me skoncila (resp. konecne zacala), nabidky vyuzit. Jeste jednou musim podekovat Milanovi, ktery ac neni clenem tohoto fora, o hodinky se velmi zajima neb se v hodinkove branzi pohybuje. Projevil take zajem se ukazat na dalsim srazu a muzu prozradit, ze pokud se mu zadari, budete si moct na sraze osahat jeden model od Bell&Ross. Nebudu to dal protahovat, tady je muj novy milacek... P.S. vsem, co mi uz gratulovali, at v SZ nebo v prodejnim vlakne jeste jednou dekuji Moc hezký Breitlingy! Užívej je do systosti a vítej mezi námi ,,Profíky,,
Viktor Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Odesláno 20. března 2008 Stowa Marine Oritinal LE 43/80, foto mobilem
Andreas.ks Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Odesláno 20. března 2008 Nádhera! Blahopřeji a již teď se těším (myslím že nejen já) na další živé foto ze všech stran!
Návštěvník YPO Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Odesláno 20. března 2008 Stowa Marine Oritinal LE 43/80, foto mobilem až Tě začne tlačit korunka tak se zastav
Blekota Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Odesláno 20. března 2008 tak zasa mam ruju a neodolal som: (cert mi bol dlzen tejto uchylky) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Odesláno 20. března 2008 Stowa Marine Oritinal LE 43/80, foto mobilem To jsou ty s porcelánovým ciferníkem?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se