Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!

ego alter

Doporučené příspěvky

Toto je moje dnešní poalkoholová :D akvizice ....... ještě jednou děkuji safimu za obchod -  jsou opravdu pěkné a už jsem si zvykl i na velikost

Bohužel ještěrka musela dolů,protože se do ní nevešel můj pařátek :) ...... takže kdo by měl zájem je k mání + originál řemen co byl k hodinkám (já ho nevyužiji)

myslím,že je čas to oslavit ....takže jdu dorazit Tullamore :)

Gentleman ? před čtvrtou odpolední hodinou ? :lol:

mechano, neznáš opičku o páté? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto je moje dnešní poalkoholová :D akvizice ....... ještě jednou děkuji safimu za obchod -  jsou opravdu pěkné a už jsem si zvykl i na velikost

Bohužel ještěrka musela dolů,protože se do ní nevešel můj pařátek :) ...... takže kdo by měl zájem je k mání + originál řemen co byl k hodinkám (já ho nevyužiji)

za kolik je k mání ta "malá" ještěrka :) ?

Odkaz ke komentáři

Gentleman ? před čtvrtou odpolední hodinou ? :lol:

mechano, neznáš opičku o páté? :)

v posledních letech jen ze vzpomínek a vyprávění...........

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
TO: roon ...... ... myslel jsem,oba tak za 1000kč ....... pokud si myslíš, že je to nesmysl tak něco navrhni

Beru je. Od tebe vždycky.:)

Kdybys je dal za devět set...... a platím kafe.;)

Odkaz ke komentáři

TO: roon ...... ... myslel jsem,oba tak za 1000kč ....... pokud si myslíš, že je to nesmysl tak něco navrhni

No to teda koukam kde až zkončila moje jštěrka :-)))

Kamile, buď na ní hodný :-)

Odkaz ke komentáři

No to teda koukam kde až zkončila moje jštěrka :-)))

Kamile, buď na ní hodný :-)

safi je mi jí upřímně líto,že jsem musel tak krásné hodinky znehodnotit jiným řemenem, ale nejsem Coperfield a ať jsem dělal co jsem dělal na ruku jsem je nedostal :D

To je výhoda nás hubeňourů :-)

Odkaz ke komentáři

safi je mi jí upřímně líto,že jsem musel tak krásné hodinky znehodnotit jiným řemenem, ale nejsem Coperfield a ať jsem dělal co jsem dělal na ruku jsem je nedostal :D

To je výhoda nás hubeňourů :-)

:D :D :D ......... teď jsem koukal na odchylku po 24 hodinách a je to +1s ..... nevěřím svým očím ... paráda

Pěkné, mě dělaly více :-)

Odkaz ke komentáři

Tak dneska tyto - zasel jsem jen tak do Details, vyzkousel a uz proste musely zustat na ruce . Ted jedu ve vlaku a tak posilam jenom fotku z webu. Vecer nebo zitra rano nafotim realitu (nejak nemuzu sehnat presny obrazek tech mych ma netu - maji nektere indexy zlute a zlute prosivany pasek):-))Jinak me prve hodinky na gumovem remenu (jez mi mimochodem v oblasti spony pekne cernii ruku :-) ufff ale byla to fuska dotahnout tady ten obrazek pres GPRS :-))))

H77615333.jpg

Odkaz ke komentáři

Mido All Dial mají takové divně "kuželovité" pouzdro, viď? Na fotkách se mi líbí, ale v reálu jsem z nich byl rozpačitý

Mi hlavne prislo ze po fotkach byl cifernik v realu hooodne nenapadny a podstatne ho zmensovala vnitrni otocna luneta. Na fotkach jsem z nich byl nadseny, ale v realu mi prisly jako nenapadne hodinky. Ale mas pravdu ze na pouzdre mi taky neco nesedelo - je vysoke, lestene a vypada to tak ttochu jako by jsi mel na ruce nerezovy kastrol.

Odkaz ke komentáři

Dovolil bych se s Vami podelit o jednu srdecni zalezitost :)

Renovace dedeckovych quartzovych PRIM

- vzhledem k tomu, ze je 50 let rybarem / bylo vse orientovano timto smerem:

1) venovani s kaprem na dynku

2) zeleny pasek Hirsch z kuze kapra (18mm nebyl vubec dostupny v CZ - povedlo se sehnat az v Nemecku)

V sobotu budu mit moznost videt reakci po predani / uz jsem zvedavy ! :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...