Bakouš Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 V 5. 8. 2022 v 23:15, jamikadze napsal: No cca 8,5 mesiaca presnejsie) ale pocitam 9 Ty jsi čekal jen 9 měsíců??? Fí ha...., tak to zírám..., asi jsem se měl zapsat na Batmany Měl jsem je 50 na 50, ale nakonec jsem se na ně nezapsal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 možná proběhly nějaký změny protože kamarádovi teď došly expy taky za cca 8 měsíců . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 ... nebo už ta Rolex bublina pomalu splaskává a teď do mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 11. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 Dnes dosiel krasny darcek) myslim si, ze som sa trafil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 14. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 Suhlasite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Viděl bych to spíš, že HUBLOT = Ferrari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Gratuluju šťastlivci Je to fajn zjištění, že občas se dostane i na běžného smrtelníka a ač tahle varianta RLX není můj šálek, gratuluji k vítězství člověka nad systémem (nepochopitelným systémem RLX). Ať dlouho slouží a dělají radost. A jooo, jsou pěkný, ne že ne. PS: Třeba Nico Leonard by Hublot přirovnal spíš k Trabantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se