Přejít na obsah

Festina 1 + 1 zdarma

Patrik

Doporučené příspěvky

Kdyz jsem v 98 dostal za maturitu Festiny hrud se mi dmula pychou- v te dobe to byla jeste solidni a relativne draha znacka- a ted abych se za ne stydel :raygun:

Klid, to já, než jsem se dostal k tomuto oboru, tak jsem považoval za drahé hodinky STORMy :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz jsem v 98 dostal za maturitu Festiny hrud se mi dmula pychou- v te dobe to byla jeste solidni a relativne draha znacka- a ted abych se za ne stydel :raygun:

ten kdo není magor jako my tady, se dme pýchou díky Festinám dále... kdyby si nezblbnul, tak by sis myslel, že Festina je super značka... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Jen tak ze zvedavosti,proc ta zast vuci znacce Festina? Uvazuji o koupi nejakych sportovnich na baterku na volny cas a i tato znacka se mi dostala do hledacku. Tak ted nevim. Myslel jsem ze quartzky jsou to docela kvalitni. Mate jine zkusenosti? Poruchovost atd...

Myslím, že to je podobný případ jako již zmiňovaný Tissot. Prostě hrají si trochu na víc, než jsou.

Festinu bych zařadil mezi fashion hodinky, žádná vysoká hodinařina to není.

Odkaz ke komentáři

Myslím, že to je podobný případ jako již zmiňovaný Tissot. Prostě hrají si trochu na víc, než jsou.

Festinu bych zařadil mezi fashion hodinky, žádná vysoká hodinařina to není.

Mně moc "fashion" nepřijdou, ten jejich design je dost děsný ve většině případů. Nicméně si na to víc hrají celkem dobře, než jsem přišel na Chronomag a než jsem začal víc sledovat hodinky, tak mi přišla taky značka sympatická...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...