Patrik Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Přijdu domů a leták na tuhle akci leží za dveřma, tak se to bude třeba někomu hodit. Není tam uvedena platnost, tak snad to platí. Je to B-computer v nákupním centru Budějovická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 já teda chápu termín MASOCHISMUS, ale... hele, vocaď pocaď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 niejeto to az devalvacia znacky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 tak tyhle akce znam z FMCG, ale u hodinek? to bych radsi zlevnil nez 1+1. verim, ze to bude mit ale uspech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 tak tyhle akce znam z FMCG, ale u hodinek? to bych radsi zlevnil nez 1+1. verim, ze to bude mit ale uspech By ses divil, festiny jsou rychloobratkovy zbozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bromep Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 Až ti Číňani za to pořádně vezmou, aby to za pár let nebyl letáček Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacobs Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Kdyz jsem v 98 dostal za maturitu Festiny hrud se mi dmula pychou- v te dobe to byla jeste solidni a relativne draha znacka- a ted abych se za ne stydel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 (upraveno) včera jsem tam mrknul, snad jen tyhle zaujaly: automat, WR100, ocel, 45.5mm, průhled na stroj, černý nebo bílý číselník cena 9700,- (takže 4.850,-jedny) Upraveno 14. prosince 2008 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 14. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Kdyz jsem v 98 dostal za maturitu Festiny hrud se mi dmula pychou- v te dobe to byla jeste solidni a relativne draha znacka- a ted abych se za ne stydel Klid, to já, než jsem se dostal k tomuto oboru, tak jsem považoval za drahé hodinky STORMy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Kdyz jsem v 98 dostal za maturitu Festiny hrud se mi dmula pychou- v te dobe to byla jeste solidni a relativne draha znacka- a ted abych se za ne stydel ten kdo není magor jako my tady, se dme pýchou díky Festinám dále... kdyby si nezblbnul, tak by sis myslel, že Festina je super značka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 včera jsem tam mrknul, snad jen tyhle zaujaly: automat, WR100, ocel, 45.5mm, průhled na stroj, černý nebo bílý číselník cena 9700,- (takže 4.850,-jedny) A na co Ti budou dvoje Maradono? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Jendny kdyz jde na blondýnu a druhé když jde na černovlásku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 A na co Ti budou dvoje Maradono? na náhradní díly, to dá rozum! ještě detail: ten druhý čas na subciferníku zajišťuje qaurtz strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
End Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Jen tak ze zvedavosti,proc ta zast vuci znacce Festina? Uvazuji o koupi nejakych sportovnich na baterku na volny cas a i tato znacka se mi dostala do hledacku. Tak ted nevim. Myslel jsem ze quartzky jsou to docela kvalitni. Mate jine zkusenosti? Poruchovost atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 14. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Jen tak ze zvedavosti,proc ta zast vuci znacce Festina? Uvazuji o koupi nejakych sportovnich na baterku na volny cas a i tato znacka se mi dostala do hledacku. Tak ted nevim. Myslel jsem ze quartzky jsou to docela kvalitni. Mate jine zkusenosti? Poruchovost atd... Myslím, že to je podobný případ jako již zmiňovaný Tissot. Prostě hrají si trochu na víc, než jsou. Festinu bych zařadil mezi fashion hodinky, žádná vysoká hodinařina to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thovt Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Myslím, že to je podobný případ jako již zmiňovaný Tissot. Prostě hrají si trochu na víc, než jsou. Festinu bych zařadil mezi fashion hodinky, žádná vysoká hodinařina to není. Mně moc "fashion" nepřijdou, ten jejich design je dost děsný ve většině případů. Nicméně si na to víc hrají celkem dobře, než jsem přišel na Chronomag a než jsem začal víc sledovat hodinky, tak mi přišla taky značka sympatická... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se