Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,prosím vás,máte někdo zkušenosti s obchodem v Miami-www.gems4me.com?

Objednal jsem si tam hodinky,zaplatil jsem Mastercard for Internet use only (jako vždycky),a oni mě teď bombarduji mailam ať jim ofotím pas s fotkou,přední a zadní část MasterCard.Což samozřejmě neudělám.Jen jestli jste se s tím už setkali.

Díky Jožan

Odesláno

platil jsem kartou uz kde co a vsude mozne po svete a nikde nic podobneho nechteli. jen u otevirani uctu v zahranici,ale to je jina situace. navic "netove karty" fyzicky neexistuji. jsou to jen cisla. alespon jedna moje takova je.

Odesláno

Internetová platební karta je jen číslo a ochranný CVC kod,navíc mě pak z centrály GE Money volají jestli chci příslušnou platbu povolit.Bude stačit když jim okopíruju pas a zakryju přelepením důležité numera-rodné číslo,atd?V tomto obchodě mají občas slušné ceny.Zatím na to nepospíchám,protože jsem si včera z Chronoshopu objednal Trasery,takže mám na chvíli pokoj.

Odesláno
  Jožan napsal:
Ale oni chtějí i přední a zadní díl karty.Na mojí internetové vzadu nic není,jen nějaký kecání.

jestli to chtějí narvat do terminálu, tak to stejnak s virtuální kartou nepude, díval jsem se, že mají možnost platby paypalem, tak bych to řešil asi tak..

Odesláno
  Jožan napsal:
Já se budu muset stejně k Paypalu přihlásit,virtuální karta mě umožňuje nákup pouze do 10.000,- víc to dle vyjádření banky nejde.
To se divim, zvýšení limitu by neměl bejt problém u většiny bank u nás ... ;)

Odesláno

tiez som sa stretol s tym, ze odomna chceli poslat okopirovany pas... Nakoniec som sa s nimi dohodol, ze im ho poslem so zaciarkanymi udajmi, ktore nepotrebuju a bolo vsetko v poriadku... :)

Odesláno
  Jožan napsal:
Já se budu muset stejně k Paypalu přihlásit,virtuální karta mě umožňuje nákup pouze do 10.000,- víc to dle vyjádření banky nejde.

Jeden účet u GE mám a na infolince jsem si navýšil jak hodnotu nákupu, tak i počet transakcí za den. (teď jen nevím, jestli to byla jedna hodnota nákupu, nebo celková výše nákupů; ale to už je jedno. mělo by to jít, pokud to není jen pro některé účty - což by byla hloupost, i když v GE takových je)

Odesláno

Takže:do toho obchodu jsem jim okopíroval pas a přelepil r.č.,číslo pasu a podpis.Ještě se neozvali.

Dále jsem měl řeč s paní v GE Money.Virtuální karta jen do 10.000,-Kč,navýšení není možné a ta s klasická s prolisem není možný přihlásit k Paypal,v podstatě na ŽÁDNÉ internetové platby do zahraničí.Na můj dotaz že jde o General Electric,tudíž americký"pupek světa",kteréž příkladem má jít,bylo jen pokrčení ramen.Máte stejné zkušenosti,neb bydlím jen daleko od Práglu?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...