Přejít na obsah

Tak kdo z Vás pánové?

Conrad

Doporučené příspěvky

Tohle jsem mel dnes v mailech od IWC

IWC charity auction

Between 8 and 14 December 2008, IWC Schaffhausen held an auction at www.iwc.com for a watch that will never be available again: the Pilot's Watch UTC Edition Antoine de Saint Exupéry in platinum. The hammer has now come down, and the winning bid was made by a bidder from the Czech Republic. This sumptuous and unique piece went to its new owner for the magnificent price of 46,700 US dollars.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle jsem mel dnes v mailech od IWC

IWC charity auction

Between 8 and 14 December 2008, IWC Schaffhausen held an auction at www.iwc.com for a watch that will never be available again: the Pilot's Watch UTC Edition Antoine de Saint Exupéry in platinum. The hammer has now come down, and the winning bid was made by a bidder from the Czech Republic. This sumptuous and unique piece went to its new owner for the magnificent price of 46,700 US dollars.

Koukal jsem na ně v magazínu, jsou opravdu moc krásné...ale za 46 tisíc...hmmm...mohu s klidným srdcem říct, že já to nebyl.

Ale koukal jsem na ty modré dobročinné spitfiry chrono...ty by stály za hřích!

Odkaz ke komentáři

Mno, charita. Neni charita jako charita. Nektera dava vsechny penize potrebnym, jina da jen cast penez potrebnym, nektere charity by urcite zajimali hospodarskou kriminalku... Ja teda na charity moc neverim. Ani tem co jim prispivaji castkou vetsi nez malou.

Odkaz ke komentáři

Mno, charita. Neni charita jako charita. Nektera dava vsechny penize potrebnym, jina da jen cast penez potrebnym, nektere charity by urcite zajimali hospodarskou kriminalku... Ja teda na charity moc neverim. Ani tem co jim prispivaji castkou vetsi nez malou.

Ano! Ja to tvrdim stale, ze neziskovky se maji mnohdy podstane lepe. Nedavno jsem se pripletl k nadacnimu veceru Terezy Maxove, ktery zajistovala jeji organizace. Vytezek z akce byl neco pres 4 miliony korun, pricemz samotna akce stala dle meho kvalifikovaneho odhadu stejny peniz.

Na opacnem brehu potom mame to samotne zacileni charity. Napr. Somalsko ma dnes tolik humanitarni pomoci, ze ji nestaci vstrebat a nevi, co s ni.

Odkaz ke komentáři

Ano! Ja to tvrdim stale, ze neziskovky se maji mnohdy podstane lepe. Nedavno jsem se pripletl k nadacnimu veceru Terezy Maxove, ktery zajistovala jeji organizace. Vytezek z akce byl neco pres 4 miliony korun, pricemz samotna akce stala dle meho kvalifikovaneho odhadu stejny peniz.

Na opacnem brehu potom mame to samotne zacileni charity. Napr. Somalsko ma dnes tolik humanitarni pomoci, ze ji nestaci vstrebat a nevi, co s ni.

co to bylo za akci? kdy, kde?

Odkaz ke komentáři

Jojo, me by nevadilo kdyz chytraci vytahnou z hlupaku penize a pak se za ne rozsoupnou.

Me vadi ze ti hlupaci si mysli jak si koupili odpustek do nebe nebo opravdu chteji nezistne pomoc a ti chytraci pouzivaji tak agresivni metody, ze se nestydi zneuzit neco tak vazneho jako je cizi nestesti. A pak se s tim jeste pochlubi a nechaji se fotit.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Hm, me jsou pohnutky celkem ukradeny ;)

Ty hodinky kupci, at uz to byl kdokoliv, preju - jen by me zajimalo, kdo to je :D

Je to někdo z Brna, tak jsem zvědavej kdy je potkám :-) I když nevim nevim, jestli jedinej vyrobenej kousek bude ten dotyčnej vůbec nosit..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...