rango Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Kedze som sa nakazil tymto forom aj ja, a uz vsteci z mojho okolia vedia, ze zbieram hodinky atd., tak sa ku mne dostali aj jedny IWC (velky priemer), ale bohuzial nie su moje (zatial) , majitel by ich aj predal, len nevie za kolko, a ja neviem kolko mu mam ponuknut, tak a chlapi radte... Strojcek je funkncny, puzdro neviem ci je original, puzdro je vraj zlate... ja som tie hodinky videl zatial iba na foto, ktoru rovno aj prikladam. Otazky: 1. realna cena, kolko mam ponuknut, aby som nahodou nedal viac ako sa patri 2. kolko by vysla cca renovacia
Andreas Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Gratuluji, mám velmi podobné - zlaté pouzdro, jiné ručky, jdou velmi přesně. S cenou neporadím, je to rodinná akvizice :-)
rango Odesláno 21. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2006 to dali: to presne neviem, mam sa ist na ne pozriet niekedy buduci tyzden. bolo mi len povedane ze su "dost velke". mam ten dojem ze tam bude kaliber, co sa daval aj do vreckovych hodiniek, hm?
steel Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 zalezi na tom jaky to je kalibr, zda je to original ci prestavba, pokud je to original (coz zjistis zespodu na vicku) maji celkem velkou cenu http://cgi.ebay.de/IWC-SCHAFFHAUSEN-PORTUG...1QQcmdZViewItem
ondrej Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 Jinak je to některý z prvních modelů PORTUGIESER od IWC, průměr by měl být 42mm. Vyráběly se zhruba od 30.let. Mají velký celý strojek a taky (myslím) delší "pružinu", takže byly i celkem přesné. Na fotce vypadají jako original (tedy to co je vidět: ciferník, ručičky, možná i pouzdro), nezdá se mi ale ta korunka. Co jsem viděl všechny tyto modely ji měly hrubší ... To by mělo být vidět i podle strojku. Cena toho modelu na eBay co poslal steel je hodně vysoká, protože se jedná o mimořádně zachovalý kus (tipuju, že do teď byl jen v trezoru, nebo spíš prošel renovací u výrobce) včetně veškeré dokumentace. Cena toho konrétního kusu bude tedy záviset na stavu a původu strojku...
steel Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 taky si myslim, ze je to original, ta korunka ano - je divna, jinak ten kousek z e-bay byl zdejsiho clena popshopa :-) lucky bastard - jo u tech popshopovych IWC hrala v te cene skutecnost, ze se jednalo o limitovanou serii; presto si myslim, ze ta hodnota bude celkem slusna - ne samozrejme 22.000 euro :-)
steel Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 jo neni divny, ze tolik tech PORTUGIESE je na slovensku ????
rango Odesláno 21. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2006 no 22.000 euro to je naozaj vela...heh, a co ta reonvacia? tie rucky a ten cifernik je v pohode? korunku asi bude treba tiez vymenit, fakt tam vyzera nejak divne. takze podla vas sa cena bude pohybovat v desiatkach tisic korun? dik
steel Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 no hlavne tu renovaci sver IWC !!!!!!!!!!!!!!!!!!! zadnymu patlovi; navic u IWC ti daji autentifikaci, obdobna renovace u omegy prijde zhruba na 600-700 euro tak si neco prihod a mas jasno - urcite bych do toho sel
ondrej Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 Jestli o tom uvažuješ opravdu vážně, tak u výrobce, lze samozřejmně podle seriového čísla ověřit původ hodinek. Mimo jiné si tím zároveň ověříš originálnost strojku. Podle těch fotek jsou hodinky v celkem špatném stavu, já bych za ně víc než 20tis. nedal, spíš bych se blížil někde k 10tis. (Kč). Ta renovace bude stát rozhodně více než nákup. To by mohli asi odpovědět spíš ti co tím prošli ...
rango Odesláno 21. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2006 to steel: no hlavne este nie som ich majitelom, a uvidime ako to skonci, ale snad dobre )
odklizec Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 Preju ti, at se dohodnete. Jsou to super hodinky a po spravne renovaci to bude i znacne hodnotny kousek!
steel Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 no podivej kolik mu za to das to je tvoje vec, zda ten clovek tusi kolik by to mohlo vubec byt - nech ho at ti cenu navrhne sam a se sumou informaci, kterou mas k disposici se rozhodni - kdyz to zamitnes dej mi kontakt a ja je koupim :-)
rango Odesláno 21. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2006 no hlave aby ich vobec predal buduci tyzden budem mudrejsi, v kazdom pripade dik za pomoc
steel Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 Andreas napsal: moje mají průměr 35 mm tak to nejsou PORTUGIESE; ty maji kalibry z kapesnich hodinek :-) a to jiz od 30.let, ale urcite posli foto
rango Odesláno 27. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2006 No tak som ich dnes mal konecne v ruke, korunka bola OMEGA, puzdro zlate, ale nie original...takze povodny bol len len strojcek a cifernik. Asi to je nejaka prestavba z vreckovych hodiniek...hm. No skoda :/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se