Přejít na obsah

STEINHART "Nav B-Chrono II"

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 307
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No mně se zase líbí ten lem kolem tlačítek a korunka, ale za ten cenový rozdíl jsem ochoten přimhouřit oko. Kdyby byly ještě ve verzi kolem 40 mm, to bych slastí vrněl jako kotě.... :)

Návštěvník Tada
Odesláno

No, tak už stříhám tu video recenzi. Nebude to nic moc, protože nemám stativ a moc jsem nevěděl o čem povídat :) Dáli bůh tak to snad bude koukatelné :D

Odesláno

Tak já jsem o nich začal silně uvažovat,tak silně, že

jsem koupil na moje Nav-B 47mm nový černý řemen,

aby se jim šlo lépe do světa a novému páníčkovi se

líbily.

Odesláno
  Tada napsal:
Krátká video recenze - nic moc, ale bude chvíli trvat než já nebo někdo jiný něco sepíše:

Rikas tam, ze tvoje verze ma dny pouze v nemcine, tam neni anglictina ? Mela by byt, ne ?

Návštěvník Tada
Odesláno
  Baker napsal:
Rikas tam, ze tvoje verze ma dny pouze v nemcine, tam neni anglictina ? Mela by byt, ne ?

Jó? No taky jsem četl, že 7750 by měla mít i angličtinu, v tom případě jen třeba nevím, jak to tam nastavit... I když u švýcarských/německých hodinek považuji němčinu za autentičtější

Odesláno
  Tada napsal:
Jó? No taky jsem četl, že 7750 by měla mít i angličtinu, v tom případě jen třeba nevím, jak to tam nastavit... I když u švýcarských/německých hodinek považuji němčinu za autentičtější

No v prvni poloze stelujes korunkou jednim smerem datum a druhym smerem den v tydnu, tak tam by mela byt i anglictina. Zkus to, ale cas radeji presteluj na dopoledne (v tomto case uz bych to nedelal).

Návštěvník Tada
Odesláno
  Baker napsal:
No v prvni poloze stelujes korunkou jednim smerem datum a druhym smerem den v tydnu, tak tam by mela byt i anglictina. Zkus to, ale cas radeji presteluj na dopoledne (v tomto case uz bych to nedelal).

Zítra se na to mrknu, ty německé dny mi nějak nevadí :mellow:

Odesláno
  Baker napsal:

7750 jsem mel ve 2 hodinkach, vzdy se nastavuje jednim smerem datum, druhym den v tydnu, ale nikdy se nezmeni jazyk. Korunkou se pouze otaci jejim pohybem na jednu stranu datovy venec a na druhou stranu venec s indikaci dne. Jsem presvedceny ze zmena jazyku je mozna pouze vymenou celeho datoveho vence v servisu.

Návštěvník Tada
Odesláno
  OldaA napsal:
7750 jsem mel ve 2 hodinkach, vzdy se nastavuje jednim smerem datum, druhym den v tydnu, ale nikdy se nezmeni jazyk. Korunkou se pouze otaci jejim pohybem na jednu stranu datovy venec a na druhou stranu venec s indikaci dne. Jsem presvedceny ze zmena jazyku je mozna pouze vymenou celeho datoveho vence v servisu.

Jo, tohle mi přijde skoro jako pravděpodobnější varianta, taky mi není nějak jasný, jak by se tam ty dvě jazykové verze vešly :mellow:

Odesláno

nemcina a anglictina ma dny podobne pojmenovane, takze to tak muze vypadat. Myslim ze technicky neni dualni jazyk v nazvu dne u 7750 mozny, vzdy se preklapy najednou o 1 pozici den a datum.

Myslim ze je zbytecne to resit, nemcina tam patri a i kdyby jsi nemecky neumel ani slovo tak tech par nazvu dnu si hrave zapamatujes.

Odesláno

Na midach mam ETA, nie vo verzii chrono, tiez day/date. Day veniec ma vzdy po sebe iduci den v EN a DE a 'preskakuje' ob dva, vzdy na najblizsi den v jazyku ktory mas nastaveny.

Odesláno
  OldaA napsal:
Myslim ze technicky neni dualni jazyk v nazvu dne u 7750 mozny, vzdy se preklapy najednou o 1 pozici den a datum.

Rekl bych, ze myslis spatne.

VAL775025611WB3.JPG

VAL775025611WB3G.JPG

a strojek Eta 7750.

movement.jpg

Odesláno

Asi jsem slep, ale kde je na tom druhém věnci ten druhý jazyk? Mně se zdá, že první věnec je jen anglicky a druhý jen německy, ale nikoliv dvojjazyčně...

Návštěvník YPO
Odesláno

Fortis má naprosto běžně na jednom věnci angličtinu a němčinu - nastavuje se to naprosto stejně jako u jednoho jazyka a překlopí se to vždy na nastavený jazyk.

seiko:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...