Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 624
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno

No musejí se držet na dohled, takže když chtějí měřit zezadu někoho kdo jede 180 tak musí jet taky dost rychle...

Odesláno
Myslel jsem si to. Je to bezva, když si můžou takhle legálně zazávodit a jistě to má neskutečný přínos pro bezpečnost provozu :angry:

Nekoukáš na Kobru 11, nebo co? Teda, tady se tomu říká "Akce Praha"...

Návštěvník Tada
Odesláno
Myslel jsem si to. Je to bezva, když si můžou takhle legálně zazávodit a jistě to má neskutečný přínos pro bezpečnost provozu :angry:

Navíc oni se na tebe nalepí řekněme ve 130 a provokují tě abys jel rychleji, nebo naopak jsou před tebou a postupně zrychlují na víc jak 130 a když se jich držíš tak si tě natočí, rozsvítí majáčky a máš to...

Laciný triky, leč občas někoho nachytají...

• po měsících...
Odesláno
Malinko se vrátím k tomuhle tématu.

Je tady kdesi ve vlákně uvedeno, že Passaty vlastní radar nemají, že měří poměrově, to je že musí jet tak rychle, jako ten, koho měří.

Je to tak, nebo ne?

Tady v článku: http://www.novinky.cz/krimi/179286-policej...tce-neujel.html

píšou, že nějakému motorkářiv Praze naměřili 182 km/h, dál na padesátce někomu přes 100 a tak dál. Jak to tedy je? Je ten článek kachna ve stylu bubu na řidiče, nebo si mám představit, že se noční Prahou prohání skoro dvoustovkou motorkář a za ním dvoustovkou Passat?

http://www.antiradary.net/mereni-rychlosti-v-cr-passat-r36/ zde mas odpoved na tvoji otazku, jsou tam i RZ jednotlivych vozidel Policie - tedy tech co jezdi po dalnicich -passaty :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak jsem je dneska na Hradecké potkal fešáky... S černým pašíkem a řídila ho nějaká mladá sličná příslušnice, naštěstí si za kořist vybrali nějaké BMW řady 7, které chytili na trik, který jsem popisoval výše...

Odesláno

Ja som videl jeden svetlomodry vcera za brnom... uz bola tma a obiehali ma na obmedzeni 100-80-60 kde som akurat nastastie isiel pomaly, lebo som si menil cdcko :P Na tej 60 akurat ked som sa chcel zaradit do toho uz coskoro jedineho pruhu som isiel okolo 80 a poviem vam teda, ze ma s prehladom predbehli a palili to dalej tak, ze som ich velmi rychlo stratil z dohladu...

Neviem ci to tu bolo uz spominane, ale maju vyborne nocne videnie na prednej kamere, zadna je v noci vypnuta... A mam pocit, ze po D2 alebo D1 beha resp. behala aj cervena stara oktavka... Inak zavodeniu po D1 zdar :whistle:

Odesláno
Tak jsem je dneska na Hradecké potkal fešáky... S černým pašíkem a řídila ho nějaká mladá sličná příslušnice, naštěstí si za kořist vybrali nějaké BMW řady 7, které chytili na trik, který jsem popisoval výše...

Tak jestli je jejich běžnou pracovní náplní vždy si někoho vytipovat a pak ho roztlačit, dokud nepřekročí limit a v tu chvíli ho skásnout, tak to je velice uhohé a trapné a nemá to pražádný vliv na bezpečnost provozu, nebo eliminování "pirátů", jak kdysi hrdě prohlašovali. Deklasuje je to na trapné výběrčí mýta.

Odesláno
Tak jestli je jejich běžnou pracovní náplní vždy si někoho vytipovat a pak ho roztlačit, dokud nepřekročí limit a v tu chvíli ho skásnout, tak to je velice uhohé a trapné a nemá to pražádný vliv na bezpečnost provozu, nebo eliminování "pirátů", jak kdysi hrdě prohlašovali. Deklasuje je to na trapné výběrčí mýta.

No ještě to tu naštěstí není jako na Ukrajině, kdy nasazený provokatér (policista v civilu - a bůhví jestli je to vůbec policista) schválně jede např. na 50ce konstantně 40 a samozřejmě leckdo nevydrží a předjíždí ho vyšší rychlostí než je ta povolená a benga o kus dál to poctivě měří. Provokatér se takhle projede po daném úseku žigulíkem 20x za den a je slušně vyděláno. Co se týče našich končin, tak mě jeden ze zmíněných passatů taky jednou na D8 chvíli zkoušel a pak mě po neakceptování dobrodružné hry stejně odstavili a alespoň báwo "šengensky" prověřili....chjo....jak se říká, dopraváci v terénu mají živnost dobrou! :thumbsdown_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno

Buď tě roztlačí nebo roztáhnou... Když se jim zdá, že ten den kolem nich proletí vysokou rychlostí málo lidí, většinou si vybíraj lidi co jedou kolem 160-180, když se okolo nich prožene člověk opravdu hodně hodně moc rychle, tak ho spíš nechají, než aby se za ním zkoušeli pouštět. Naštěstí je moc nepotkávám, tak mi jsou jedno :)

Odesláno

Tado, co je hodně hodně moc rychle?

Jako je fakt, že když je dopolední špička a všichni jedou po D5 okolo 150 km/h tak Passaty nemají koho chytat, páč všichni jednou plus mínus stejně. Ale potkal jsem je zatím jenom asi 4x takže nemám moc vykoumáno, jakým způsobem chytají. Dvakrát jsem je míjel když jeli okolo 120 km/h a já jel asi 140 km/h a ani si mne nevšimli.

Návštěvník Tada
Odesláno
Tado, co je hodně hodně moc rychle?

Jako je fakt, že když je dopolední špička a všichni jedou po D5 okolo 150 km/h tak Passaty nemají koho chytat, páč všichni jednou plus mínus stejně. Ale potkal jsem je zatím jenom asi 4x takže nemám moc vykoumáno, jakým způsobem chytají. Dvakrát jsem je míjel když jeli okolo 120 km/h a já jel asi 140 km/h a ani si mne nevšimli.

Pro mě? Pro tebe? Obecně? Nedokážu říct přesné číslo.

Ve 140 si pro ně úplně nezajímavej, protože by ses pak hádal, že jim to určitě neměří přesně a že tam je tolerance alespoň 10% a tak... Ve 150 si člověka vezmou jen když fakt nemají nic lepšího na práci. Navíc když jedou 120 a ty je ve 150 míjíš, tak máš dost času policejní Passat rozpoznat, navíc je člověk rozpozná už podle toho, že z dálky vidí, jak kolem nich všichni jezdí pomalu :)

Odesláno

Já je občas vídám zašitý na D8 (i právě na zmiňovaný D5 jsem je tak viděl) v klidovym stavu a když se jim dotyčnej zalíbí, tak za ním vystartujou. Jednou jedenkrát jsem to viděl i v noci, kdy se rozsvítili světla + majáky a hurá za autem. Naštěstí ne za mnou. :angel: Jezdím po dálnicích prakticky denně a je fakt, že zas až tak vidět nejsou jak by mohli...

Odesláno
Pro mě? Pro tebe? Obecně? Nedokážu říct přesné číslo.

Ve 140 si pro ně úplně nezajímavej, protože by ses pak hádal, že jim to určitě neměří přesně a že tam je tolerance alespoň 10% a tak... Ve 150 si člověka vezmou jen když fakt nemají nic lepšího na práci. Navíc když jedou 120 a ty je ve 150 míjíš, tak máš dost času policejní Passat rozpoznat, navíc je člověk rozpozná už podle toho, že z dálky vidí, jak kolem nich všichni jezdí pomalu :)

Ano, taky už mám vyšlechtěný podmíněný reflex - R36...BACHA, PROZKOUMAT...má anténku? JO? BRAKE! :thumbsup_anim:

Mimochodem, na plzeňské jsem si to šinul těch klasických 140 tacho, čili naprosto slušně. A koukám, passat v pravém, zhruba těch 120. Měl jsem dost času tak jsem jel chvíli za ním a těšil se na divadýlko. nemusel sem čekat dlouho a přijela skupinka "vlčáků", vedená německým golfem 4, který jel asi 150. Klucí pěkně přidali a šup za něj...pár metrů. Němec pochopitelně začal ještě lehce zrychlovat, pak se zařadil za kamiony - ale to už bylo natočíno. Na blikání reagoval tak, že nezastavil v odstavném pruhu ale sjel na nejbližším sjezdu (je to tam někde u Rokycan, není to sjezd jen odbočka do nějaké firmy...). To policisté nepochopili a tak pokračovali dál - pak jim to dočlo, zahomtli to, odcouvali odbočnákem těch 20 metrů co to přejeli a jeli za ním. On si asi všiml že za ním nikdo nejede tak najel zpátky na dálnici (je tam betonová zeď a není vidět na silnici). Chlapci si uvědomili že by jim helmut mohl prchnout tučnou pokutičkou a jali se protůrovat motor tentokráte v odstavném pruhu, kterým okolo mě za nebohým němcem prosvištěli minimálně těch 150 - tam ho konečně čapli, kovbojka skončila a já byl o čtvrt hodiny dřív v Praze, páč sem věděl že je předemnou volno :baaasmiley:

Odesláno

Hele Tado v kolik to bylo hodin ?

Odesláno
Ano, taky už mám vyšlechtěný podmíněný reflex - R36...BACHA, PROZKOUMAT...má anténku? JO? BRAKE! :thumbsup_anim:

Mimochodem, na plzeňské jsem si to šinul těch klasických 140 tacho, čili naprosto slušně. A koukám, passat v pravém, zhruba těch 120. Měl jsem dost času tak jsem jel chvíli za ním a těšil se na divadýlko. nemusel sem čekat dlouho a přijela skupinka "vlčáků", vedená německým golfem 4, který jel asi 150. Klucí pěkně přidali a šup za něj...pár metrů. Němec pochopitelně začal ještě lehce zrychlovat, pak se zařadil za kamiony - ale to už bylo natočíno. Na blikání reagoval tak, že nezastavil v odstavném pruhu ale sjel na nejbližším sjezdu (je to tam někde u Rokycan, není to sjezd jen odbočka do nějaké firmy...). To policisté nepochopili a tak pokračovali dál - pak jim to dočlo, zahomtli to, odcouvali odbočnákem těch 20 metrů co to přejeli a jeli za ním. On si asi všiml že za ním nikdo nejede tak najel zpátky na dálnici (je tam betonová zeď a není vidět na silnici). Chlapci si uvědomili že by jim helmut mohl prchnout tučnou pokutičkou a jali se protůrovat motor tentokráte v odstavném pruhu, kterým okolo mě za nebohým němcem prosvištěli minimálně těch 150 - tam ho konečně čapli, kovbojka skončila a já byl o čtvrt hodiny dřív v Praze, páč sem věděl že je předemnou volno :baaasmiley:

Nice story... :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno
Tmavá 745 ?

Tmavá byla, byl to minulý model. Podle mě neměla typové označení...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...