Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno
  bandicoot napsal:
YPO: tohle by mi sedělo na tuzingovou Hondu CRX. Vzhledem k tomu, jaká je cílovka Porsche a jak vypadá modelový Porsche-Fahrer, mi to nějak nesedí. Leda, že by Porsche nově lovilo v jiných vodách než jen mezi uhlazenými právníky, makléři a top-manažery. I když je pravda, že v době hledání nových odbytových kanálů nějak ten Eastern-Europe trh oslovit musí.

Ale třeba i právníci a TOP-manageri si občas můžou udělat výlet na Nürburgring nebo do Alpských průsmyků a tam může být tohle tlačítko docela dobrá věc :)

• Odpovědi 624
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Silniční pravidla jsou přeci od toho, abychom se na silnici nepozabíjeli. Neříkám, že nikdy nejedu v praze víc jak 50, ale snažím se hlídat a limit prostě dodržovat. I když zrovna jedu v hodně silnym autě. Nikdo nejsme tak sexy, abychom se mohli na pravidla vyfláknout. Rovná silnice, přehlednej úsek mimo obec, vem to ďas...ale zrovna v obci s milionem hospod, škol a školek fakt nikdy nevíš, odkud se ti tam někdo nachomejtne. A na dálnici? Myslím že to záleží nejen na stavu a povaze vozovky, ale taky na stavu a povaze řidiče (sem odpočatej? Soustředím se na jízdu?) a stavu a povaze auta. Každé má jakousi "bezpečnou rychlost" prostě někde jinde. V nějakém ani nevíte, že jedete 200, zatímco třeba před časem jsem jel v Sanderu a měl jsem při 130 opravdu STRACH, že mě náraz větru smete (než jsem zpomalil). Dálniční limit tak jak je, resp s úpravami na noých úsecích, mi přijde vyhovující. V německu si to vždycky strašně užívám, ale pak zjistim, že časem stejně jedu těch svých 150, stejně jako 95% ostatních němců v rychlém pruhu. Tak asi tak...

Odesláno

To ci si myslim ja tady po castech zminil kazdej.

Rychlost problem je, ale zdaleka ne na prvnim miste. Jsou to lidi, co jezdej nebezpecne, delaj necekany mysky, predjizdej kde nemaj (plna, horizont, zatacka, vesnice..), jezdej na cervenou atd. atd.

A proc se to deje? Protoze jsou tu maly flastry. Kdyz by se pridala jedna nula k pokutam za tyhle veci, mozna by to vypadalo jinak..

Mam kamarada ve Svedsku, chytili ho pod silnym vlivem. Je to velice uspesnej chirurg, hluboko do kapsy nema (btw., nosi krasny Chopardy), ale zadny srani se nekonalo. Na rok ridicak pryc a dva mesice verejne prospesnych praci (diky typu zamestnani si vymohl akorat to, ze delal praci svou, ale zadarmo. Coz byla hodne silna financni ztrata, pokutu nepocitaje). Ne, jsem si jistej, ze uz do auta pod vlivem nesedne.

Odesláno

Ale vkrádá se potřeba závěrem citovat klasika Josefa Švejka, který údajně něco podobného nikdy neřekl: Neblbněte, jsou tady lidi.

Odesláno

Nevím zda sem to sem už nedával, ale předjel jsem je v nějakých 145 km/hod... chvíli jeli za mnou , chvíli si mně prohlíželi a pak šli lovit jiného... Myslím, že je nějakých pár kilometrů navíc nezajímá... Všichni to kolem šlajfovali jako magoři radši rovnou na 120 , že to vypadalo na hromadnou srážku...

Návštěvník Tada
Odesláno

Já vám nevím, podle mě, když člověk pořádně čumí před sebe a ví co hledá, tak ho ten Passat nemůže překvapit...

Odesláno
  Tada napsal:
Já vám nevím, podle mě, když člověk pořádně čumí před sebe a ví co hledá, tak ho ten Passat nemůže překvapit...

Myslím, že i když budeš pořádně "čumět" před sebe a vědět co hledáš....... Tak tě vždy Passat překvapí..... Občas totiž číhají na konci odpočinkového parkoviště u dálnice.....

A pak náhle vyrazí a za pár minut už ho máš za prdelí..... Pak už jen přicházíš o body :suicide_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno
  Joshua007 napsal:
Myslím, že i když budeš pořádně "čumět" před sebe a vědět co hledáš....... Tak tě vždy Passat překvapí..... Občas totiž číhají na konci odpočinkového parkoviště u dálnice.....

A pak náhle vyrazí a za pár minut už ho máš za prdelí..... Pak už jen přicházíš o body :suicide_anim:

Tak ty parkoviště vidím před sebou na navigaci, takže mám dost času zpomalit, když jedu kolem nich. Navíc, když kolem nich prosvištíš a oni stojí, tak se ještě s autem kterým většinou jezdí dá praktikovat taktika "dostaň se na 250 než se policajti rozjedou" sice vím, že mě provoz zpomalí, ale šance, že se dostanu ke sjezdu dřív než se poliši dostanou dost blízko na přečtení SPZ je pořád celkem slušná :P Na Mondea to docela fungovalo...

Odesláno
  Tada napsal:
Tak ty parkoviště vidím před sebou na navigaci, takže mám dost času zpomalit, když jedu kolem nich. Navíc, když kolem nich prosvištíš a oni stojí, tak se ještě s autem kterým většinou jezdí dá praktikovat taktika "dostaň se na 250 než se policajti rozjedou" sice vím, že mě provoz zpomalí, ale šance, že se dostanu ke sjezdu dřív než se poliši dostanou dost blízko na přečtení SPZ je pořád celkem slušná :P Na Mondea to docela fungovalo...

Tak to zkus vyzkoušet i na nové Passaty a pak se můžeš podělit s ostatními, jak to nakonec dopadlo ??? :smile_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno
  Joshua007 napsal:
Tak to zkus vyzkoušet i na nové Passaty a pak se můžeš podělit s ostatními, jak to nakonec dopadlo ??? :smile_anim:

Jojo, kvůli PČR se u nás doma nová 330Ci moc neohřeje a bude potřeba apgrejdovat minimálně na Alpinu B3 Bitrubo :D S otočnými SPZ a elektronicky odpalovanými dýmovnicemi v zadním nárazníku :D

Odesláno
  midloch napsal:
Narazil jem na toto: http://www.blesk.cz/clanek/109047/policejn...-11-v-akci.html policajt tam tvrdí, že jsou detekovatelní lepšími antiradary, mám Valentine one , máte s tím už někdo praktickou zkušenost?

zkus dat dotaz na forum autorevue.cz maj tam sekci radary/policie.

jinak jak ses s nim spokojenej? ja planuju na doporuceni Beltronics. pry nejspolehlivejsi

Návštěvník Tada
Odesláno
  911 napsal:
zkus dat dotaz na forum autorevue.cz maj tam sekci radary/policie.

jinak jak ses s nim spokojenej? ja planuju na doporuceni Beltronics. pry nejspolehlivejsi

Já teda mám doporučovanej ze všech stran Valentine One. Beltronics je prý lepší akorát do města

Odesláno

POZOR!!! U současné verze detektoru Valentine ONE době byly zjištěny závažné výpadky ve vyhodnocování poplachů v EURO módu, který je nutný při použití v ČR. V některých případech tento detektor vyhodnotí skutečný poplach jako falešný a ukončí varování předčasně nebo radar nedetekuje vůbec.

Jelikož se jedná o konstruční vlastnost detektoru a ne jeho závadu, nelze následné uplatňovat reklamace z důvodu omezené funkčnosti na kmitočtu 34.00 GHz, který odpovídá vysílacím frekvencím některých radarů typu RAMER 7 a AD 9 používaných v ČR a SR.

on V1 taky není nic zázračného, RX65CZ je na tom s citlivostí při vertikální montáži stejně

Odesláno

Když jsem se dnes ráno při jízdě po dálnici podíval do levého jízdního pruhu, uviděl jsem v něm za sebou ženskou v posledním modelu BMW, která to frčela 160-kou, a přitom si ve zpětném zrcátku malovala oční linky!!! Když jsem se po ní za chvíli znova ohlídl, byla už napůl v mém jízdním pruhu a pořád si malovala ten ksicht!!! Já teda něco vydržím, ale tohle mě tak vyděsilo, že jsem upustil holicí strojek, který mi při pádu vyrazil z druhé ruky koblihu. Jak jsem se ve zmatku snažil vyrovnat vůz koleny opřenými o volant a zároveň zachytit koblihu, vyklouzl mi mobil od ucha a spadl do kelímku s kávou, který jsem měl mezi koleny.

Kafe se vylilo, popálilo mě na koulích, zničil se mi mobil a přerušil důležitý hovor...

Zasraný baby za volantem!!!

Odesláno
  B.F.G. napsal:
Proběhla tady diskuze o antiradarech vs policejní Passaty, ovšem musím vás zklamat, na tyhle auta to nefunguje :) hehe

ne? ja zaznamenal uz 2 pripady, kdy to oznamil a jednou potvrdil i policista. tak kde je pravda?

Návštěvník Tada
Odesláno
  B.F.G. napsal:
Proběhla tady diskuze o antiradarech vs policejní Passaty, ovšem musím vás zklamat, na tyhle auta to nefunguje :) hehe

To tvrdí jedni, druzí tvrdí, že si tě passat nejdřív zaměří radarem a až pak se natáčí

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno (upraveno)

Nejjednodušší řešení je - jezdit pomalu

Anebo nejezdit po dálnici...

Upraveno uživatelem Hammer_Time

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...