Drummer Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Jelikož ve starém vláknu jsme se chlubili i těmito přírůstky, nedalo mi to a založil jsem tohle vlákno. Patří to sem, ne? A rovnou i jako první přispěji. Drummer junior, 18 hodin starý.
tyfo Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Blahopreji k vanocnimu darecku a jak se jmenuje, jaky ma kalibr, rozmer bez korunky atd.. trochu vice info by nebylo ?
stando Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Blahozelam tatino. Vcelku si to pekne napisal.Ja ked som oznamoval novy prirastok dva mesiace dozadu tak som bol ozraty jak doga.Rano som to po sebe cital a ani som si nepamatal,kedy som to vobec pisal Nech je JR. zdravy a nech prinasa rodicom radost. Bol si pri porode?....pre mna najsilnejsi zazitok v zivote...plakal som jak male decko
Jakubisko Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Gratulace chlape! Prcek vypada mnohem starsi, nez tech par hodin
martinbor Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Moc blahopřeji!!!Jedna z nejkrásnějších věcí....být tátou...
Drummer Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Jé, promiňte. Značka Jirka, rozměr bez korunky 50cm. Váha bez tahu 3.30kg a kalibr asi jako všichni okolo.
spiderer Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Gratulace! Preju dostatek zdravi a pohody
stando Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Jé, promiňte. Značka Jirka, rozměr bez korunky 50cm. Váha bez tahu 3.30kg a kalibr asi jako všichni okolo. ....pekny "IN HOUSE" a dokonca aj z "Turbom"......este raz blahozelem
lib Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Blahopřeji! Podle výrazu to vypadá, že, až se probudí, tak Tě pěkně sprdne. Tak se netěš/
Drummer Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 (upraveno) Jakubisko: Že by mně manželka tahala za fusekli . Naopak, na fotce je mu 8,5 hodiny. Stando: Při porodu jsem nebyl, hlídal jsem jeho staší sestru a popravdě jsem se do toho ani nehrnul. Edit výpočtu. Upraveno 17. prosince 2008 uživatelem Drummer
rorda Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Gratuluju! Tak to už je tatínek pěkně zpumprlikovanej, ne?!?
N4M Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Gratulace jen si neodpustím - zkazili jste mu život! Narozeniny o vánoce - chudák malej. No teď je mu to fuk, ale až bude starší, tak tě prokleje, tak buď ready a hoď to na rodičku A jemu přeju hodně štěstí ! PS: Jaký dostane hodinky? Vánoce za dveřma...
stando Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Jakubisko: Že by mně manželka tahala za fusekli . Naopak, na fotce je mu 6,5 hodiny. Stando: Při porodu jsem nebyl, hlídal jsem jeho staší sestru a popravdě jsem se do toho ani nehrnul. Tak snad nabuduce... Ja som bol pri porodoch oboch dcer a dodnes som z toho nameko ...ODPORUCAM VSETKYM...aj najvacsi tvrdas zmakne
DaDriva Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Gratulace, gratulace! Ja ted teprve pomalu zacinam chodit po minovem poli .. a uvidime za 9-12 mesicu
Drummer Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 N4M: Ano, rodička a osud tomu chtěl . Přemýšlím, že mu k vánocům pořídím Seiko Sumo v černé. Moc se jeho tatínkovi líbí. Ale za to zase může YPO rorda: Kdepak, hlídám dceru, až v pátek.
911 Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 gratulace. preju hlavne hodne zdravi, to ostatni prijde samo. my uz kolem toho taky krouzime
N4M Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 N4M: Ano, rodička a osud tomu chtěl . Přemýšlím, že mu k vánocům pořídím Seiko Sumo v černé. Moc se jeho tatínkovi líbí. Ale za to zase může YPO rorda: Kdepak, hlídám dceru, až v pátek. Tak si to prohoďte - chlastej a dcerka bude hlídat tebe
skalis Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Narozeniny o vánoce - chudák malej. No teď je mu to fuk, ale až bude starší, tak tě prokleje Ja bych v tom takovej problem nevidel. Sam mam narozeniny 25. prosince a nikdy jsem to nijak neresil... Drummer: Gratulace k nejlepsimu prirustku. At je maly zdravy a dela rodicum jen samou radost!
sved002 Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Gratulace, ja mam 8 mesicni dceru a u porodu jsem byl a jak rikas, nevetsi zazitek v mem zivote . Jeste jednou gratuluji a preji malemu hodne zdravi !!!!
Drummer Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 To je fakt. V pěti letech už by to mohla zvládnout . Tak si to prohoďte - chlastej a dcerka bude hlídat tebe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se