Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jelikož ve starém vláknu jsme se chlubili i těmito přírůstky, nedalo mi to a založil jsem tohle vlákno. Patří to sem, ne?

A rovnou i jako první přispěji.

Drummer junior, 18 hodin starý.

post-219-1229548983.jpg

Odesláno

Blahopreji k vanocnimu darecku a jak se jmenuje, jaky ma kalibr, rozmer bez korunky atd.. trochu vice info by nebylo ? :D

Odesláno

Blahozelam tatino. Vcelku si to pekne napisal.Ja ked som oznamoval novy prirastok dva mesiace dozadu tak som bol ozraty jak doga.Rano som to po sebe cital a ani som si nepamatal,kedy som to vobec pisal

Nech je JR. zdravy a nech prinasa rodicom radost.

Bol si pri porode?....pre mna najsilnejsi zazitok v zivote...plakal som jak male decko

Odesláno
Jé, promiňte. Značka Jirka, rozměr bez korunky 50cm. Váha bez tahu 3.30kg a kalibr asi jako všichni okolo. :)

....pekny "IN HOUSE" a dokonca aj z "Turbom"......este raz blahozelem

Odesláno (upraveno)

Jakubisko: Že by mně manželka tahala za fusekli :). Naopak, na fotce je mu 8,5 hodiny.

Stando: Při porodu jsem nebyl, hlídal jsem jeho staší sestru a popravdě jsem se do toho ani nehrnul.

Edit výpočtu. :)

Upraveno uživatelem Drummer
Odesláno

Gratulace :thumbsup_anim:

jen si neodpustím - zkazili jste mu život! Narozeniny o vánoce - chudák malej. No teď je mu to fuk, ale až bude starší, tak tě prokleje, tak buď ready a hoď to na rodičku ;)

A jemu přeju hodně štěstí !

PS: Jaký dostane hodinky? :thumbsup_anim: Vánoce za dveřma... :newyear:

Odesláno
Jakubisko: Že by mně manželka tahala za fusekli :). Naopak, na fotce je mu 6,5 hodiny.

Stando: Při porodu jsem nebyl, hlídal jsem jeho staší sestru a popravdě jsem se do toho ani nehrnul.

Tak snad nabuduce... :thumbsup_anim:

Ja som bol pri porodoch oboch dcer a dodnes som z toho nameko

...ODPORUCAM VSETKYM...aj najvacsi tvrdas zmakne :thumbsup_anim:

Odesláno

N4M: Ano, rodička a osud tomu chtěl :).

Přemýšlím, že mu k vánocům pořídím Seiko Sumo v černé. Moc se jeho tatínkovi líbí. Ale za to zase může YPO :)

rorda: Kdepak, hlídám dceru, až v pátek.

Odesláno
N4M: Ano, rodička a osud tomu chtěl :).

Přemýšlím, že mu k vánocům pořídím Seiko Sumo v černé. Moc se jeho tatínkovi líbí. Ale za to zase může YPO :)

rorda: Kdepak, hlídám dceru, až v pátek.

Tak si to prohoďte - chlastej a dcerka bude hlídat tebe :thumbsup_anim:

Odesláno
Narozeniny o vánoce - chudák malej. No teď je mu to fuk, ale až bude starší, tak tě prokleje

Ja bych v tom takovej problem nevidel. Sam mam narozeniny 25. prosince a nikdy jsem to nijak neresil...

Drummer: Gratulace k nejlepsimu prirustku. At je maly zdravy a dela rodicum jen samou radost!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...