p3k Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 (upraveno) Přátelé, podělím se o tuto malou nepříjemnost, která se lehce mohla přehoupnout do velkého hodinkového průseru. Dnes jsem po schůzce skočil do auta a když jsem dal ruce na volant, periférně něco nesedělo. Po zaostření na levé zápěstí jsem nevěřil svým očím. Moje Tudory BB GMT měly rozpojený náramek. Šroubovací osička vypadla z druhého článku, počítáno od spony. Tah visel rozepnutý a hodinky byly volně položené na ruce. Oska tedy musela vypadnout někdy během nastupování do auta nebo v autě. Hned jsem si zkontroloval ještě druhé hodinky, které nyní nosím. Takže nejenom koukat na ciferník,a obdivovat tvary, komplikace, ale občas asi není špatné se u takových hodinek mrknout i na tah Tak ať vám to tiká Upraveno 17. října 2022 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Díky za upozornění a sdílení zkušenosti. Je třeba občas články zkontrolovat. Oni vojáci a piloti dobře věděli, proč nosit hodinky na hadru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 pojistka - LOCTITE 243 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Já takhle málem ztratil bondovky...a jak píše kolega vedle, lepidlo to vyřešilo .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 17. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Tohle se stalo poprvé a doufám naposled, to lepidlo mi příjde celkem brutus, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Rozhodne Loctite. Dal bych slabsi, 221 nebo 222. Pak by se to jen tak nemelo vysroubovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Sinn dava lepidlo automaticky do krabice s hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Jj, lepidlo je celkom bezny postup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 18. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 222 objednaná, pro lepší, "fest" pocit Asi to nebude špatné použít při zkracování nebo přidávání dílků, kde tak nějak tuším příčinu mého příběhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 @p3k Díky za ten příběh! Asi je dobrý to sledovat koukám. BTW. Jěště se zeptám jako trumpeta. Ty Tudory BB GMT tedy mají v tahu šroubky jo? Proto ten Loctite. Já mám zatím klasický tahy s čepy (vysouvací). Tam se to může přihodit taky, že se čep/osa vyklepe ven? (aka LovecK Copyright hláška - Rád bych to pochopil...) Sorry za hloupý dotaz. Nosím tahy až teď poslední rok, jako novou módu Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 23. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Ano, Tudor má v pár článcích u spony šroubky, cela oska je jedním šroubkem, kteý se utahuje do závitu v dílku náramku. Ty naklepávací osky/čepy jištěné trubčkovými závlačkami, IMHO asi běžně nevyskakují. Ale třeba se tu ještě objeví nějaká zkušenost. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 @p3k OK, díky moc! Dobré vědět, když pořídím i hodinky s tím tahem se šroubovací osou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se