Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak bratislavský zraz má už aj medzinárodnú dohru. Japonský zväz žien Misuki podal oficiálny protest voči tomu, aby slovenské ženy chodili so samurajmi. Protest však bol skoro ihneď stiahnutý, keď vyšlo najavo, že aféra vznikla nesprávnym prekladom hodinkového fóra, kde si predsedníčka Mašuro rada číta vlákno Klub malých hodiniek.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Stvrtok 17.4. o 17:00 sa stretavame par ludi z hodinkomanie na lodi Adyho Hajdu, tak ak by sa chcel niekto pridat, ste welcome ;)

http://www.lodcafe.sk/

parkovanie velke a zadara na mieste byvaleho lunaparku

post-22327-0-52868100-1397116540_thumb.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Stvrtok 17.4. o 17:00 sa stretavame par ludi z hodinkomanie na lodi Adyho Hajdu, tak ak by sa chcel niekto pridat, ste welcome ;)

http://www.lodcafe.sk/

parkovanie velke a zadara na mieste byvaleho lunaparku

Som sa celkom zľakol, v rýchlosti som čítal, že "na mieste bývalého auparku". Reku chvíľu nie som v BA a už sa dejú veci. Ak chcete vidieť žlté a zelené Sumá, tak to budete musieť preložiť. Adyho Hajdu úprimne neznášam :)

Odesláno

Som sa celkom zľakol, v rýchlosti som čítal, že "na mieste bývalého auparku". Reku chvíľu nie som v BA a už sa dejú veci. Ak chcete vidieť žlté a zelené Sumá, tak to budete musieť preložiť. Adyho Hajdu úprimne neznášam :)

pocul som , vraj to predava, kludne mozes prist ved on obsluhovat nebude  :lol2:

Odesláno

Za cele minule leto som ho tam videl raz a strávil som tam veľa času

Horná terasa krásny výhľad na hrad ticho voda co si človek viac môže priať :)

Omega 2200.50.00 // Sinn U1

Odesláno (upraveno)

no, vyzera to na jeden z komornejsich zrazov, ale uz boli aj take a nakoniec sme museli pripajat stoly :D

ale nevadi, mam to na peso, tak ma aspon menej ludi uvidi nadrbaneho...  :P

PS: mame tam buuknuty stol, ci netreba? 

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Buukovat netreba :) tento rok som tam este nebol tak dúfam ze to este funguje :)

A ideme asi iba ja misoo a obchodník

Alex dobehni :)

Omega 2200.50.00 // Sinn U1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...