Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ivan, priznaj, bojis sa porovnania co... :D

McStinger, super, prines vsetko, nevidim tie Orisky v tvojom podpise, tak ak si ich nepredal, tak dones pls. Idealne na gumke, dik :)

Obchodnik dal na hodinkomanii smajlika co sa mi nepaci, tak neviem... :( Zatial sme teda misoo, stepecken, alexion, mcstinger a mozno obchodnik...

Odesláno (upraveno)

Ak vás bude tak málo, tak sa možno zastavím aj ja, len aby som doplnil stav :-)

A hlavne chcem vidieť tie sumá pána Mcžihadliaka.

Upraveno uživatelem wawrik
Odesláno (upraveno)

Ivan, priznaj, bojis sa porovnania co... :D

McStinger, super, prines vsetko, nevidim tie Orisky v tvojom podpise, tak ak si ich nepredal, tak dones pls. Idealne na gumke, dik :)

Obchodnik dal na hodinkomanii smajlika co sa mi nepaci, tak neviem... :( Zatial sme teda misoo, stepecken, alexion, mcstinger a mozno obchodnik...

pridem, ten panak kyval hlavou na to, ze nezabudneme ...

Upraveno uživatelem obchodnik-o3
Odesláno

no ved preto, som myslel ze kyval hlavou ze nedojdes... :D  tak nas tam bude min 6 ks, super :)

Odesláno

No, všetko určite neprinesiem, aj keď dokopy toho moc nemám :). Orisy som nikdy nemal, ak myslíš Aquisy, tie má Blinker.

• po měsících...
Odesláno

Pravdepodobne bych se stavil :)

Prosím prosím zoberies nomos a iwc?

Vďaka

A teším sa na stretnutie e

Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk

Odesláno

Tak určitě je vezmu, a na dalších Seikách mám zas flíček na indexu, taky běžně neviditelnej ;o) Beru lupu a zabavíme se! A už se těším na ty tvoje černé krásky!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...