ivan_989 Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Myslel som ze to dam. Ale bohuzial nedam. Tak sa zabavte.
McStinger Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Ja sa zastavím. Ako som už avizoval, z noviniek mám Yellow Sumo a Green Sumo. Možno ale pôjdu preč, takže kto chce vidieť pokope, nech príde.
misoo Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Ivan, priznaj, bojis sa porovnania co... McStinger, super, prines vsetko, nevidim tie Orisky v tvojom podpise, tak ak si ich nepredal, tak dones pls. Idealne na gumke, dik Obchodnik dal na hodinkomanii smajlika co sa mi nepaci, tak neviem... Zatial sme teda misoo, stepecken, alexion, mcstinger a mozno obchodnik...
wawrik Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 (upraveno) Ak vás bude tak málo, tak sa možno zastavím aj ja, len aby som doplnil stav :-) A hlavne chcem vidieť tie sumá pána Mcžihadliaka. Upraveno 17. dubna 2014 uživatelem wawrik
obchodnik-o3 Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 (upraveno) Ivan, priznaj, bojis sa porovnania co... McStinger, super, prines vsetko, nevidim tie Orisky v tvojom podpise, tak ak si ich nepredal, tak dones pls. Idealne na gumke, dik Obchodnik dal na hodinkomanii smajlika co sa mi nepaci, tak neviem... Zatial sme teda misoo, stepecken, alexion, mcstinger a mozno obchodnik...pridem, ten panak kyval hlavou na to, ze nezabudneme ... Upraveno 17. dubna 2014 uživatelem obchodnik-o3
misoo Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 no ved preto, som myslel ze kyval hlavou ze nedojdes... tak nas tam bude min 6 ks, super
McStinger Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 McStinger, super, prines vsetko, nevidim tie Orisky v tvojom podpise, tak ak si ich nepredal, tak dones pls. Idealne na gumke, dik No, všetko určite neprinesiem, aj keď dokopy toho moc nemám . Orisy som nikdy nemal, ak myslíš Aquisy, tie má Blinker.
McStinger Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MR1990 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Zdravím , čo takto spraviť nejaký zraz ? Nejaké návrhy na miesto a čas ?
StefanM Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Na hodinkomanii prebieha prihlasovanie. Zraz bude 05.02. o 18:00 v Mestianskom pivovare na Dunajskej ulici.
stepecken Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Pravdepodobne bych se stavil Prosím prosím zoberies nomos a iwc? Vďaka A teším sa na stretnutie e Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk
Red Dwarf Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Taky se stavím, jestli dojeduz Košic
tico1 Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Super, tak môžeme pokračovať v hladaní toho údajného kazu na ciferníku Cocktail time :-)
Red Dwarf Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Tak určitě je vezmu, a na dalších Seikách mám zas flíček na indexu, taky běžně neviditelnej ;o) Beru lupu a zabavíme se! A už se těším na ty tvoje černé krásky!!!
tomtur Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Ja asi dorazim, len si dam gumu na Doxy, ?ach mi nevygajdate prackama 15 cm + ten fejkovy BOR tah
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se