shag Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Chalani bohuzial nevydalo a to som uz bol na ceste ... Nedame este jedno stretko do Vianoc?
railmaster Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 V 6. 12. 2010 v 11:00, 'shag' napsal: Chalani bohuzial nevydalo a to som uz bol na ceste ... Nedame este jedno stretko do Vianoc? Ak by bol prijateľný termín, tak OK. Žiaľ, okolo Vianoc sa u nás v práci zo slušnosti šichty nezamieňajú. Ale ak by mala byť slabšia účasť, tak radšej po novom roku, o.i. aj kôli chlapcom, čo cestujú z domu niekoľko hodín.
instant Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 V 7. 12. 2010 v 10:42, 'railmaster' napsal: Ak by bol prijateľný termín, tak OK. Žiaľ, okolo Vianoc sa u nás v práci zo slušnosti šichty nezamieňajú. Ale ak by mala byť slabšia účasť, tak radšej po novom roku, o.i. aj kôli chlapcom, čo cestujú z domu niekoľko hodín. tak, dajme nieco trojkralove s domacim destilatom
Leviathan Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 NO ja to uz budúci tyzden balím. Začnem dačo robiť tak okolo 10ho budúci rok. Takže v tomto medziobdobí som pristupný akýmkoľvek špatnostiam.
instant Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 no moment moment, hovorim tu o kultivovanej zabave plnej inteligentnych rozhovorov na spolocenske temy, spojenej s konzumaciou uslachtilych kratkych napojov s blahodarnym vplyvom na celkovu psychicku kondiciu chronomagora... ale co kecam, mali by sme sa raz normalne nadrbat, takzvane na slovaka, inak to s dalsou ucastou vidim biedne btw, mam znameho co sa venuje single malt whiskey, robi prima degustacie so zaujimavym komentárom, niekedy po novorocnom dovolenkovani by sme ho mohli zavolat, nech nas trochu evanjelizuje, co vy nato?
Leviathan Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Samozreme som otvoreny zaujimavym komentarom na temy blizke dobrej Irskej Whiskey....Uvital by som poradie komentardegustaciaOpacne sa to niekdy moze minut ucinku :-) Inak BA CORE TEAM moze poriadat kratke uderne meetingy aj castejsie. Koncorocny RESET a nasledna degrafmentacia modzgovne?
railmaster Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Samozrejme bratislavská úderka má možnosť ísť na panáka častejšie. My cezpoľní sa radi pripojíme ako nám dovolí harmonogram.
Leviathan Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Castejsie mozno ano.....len je problem sa zosynchronizovat. (vid ostatny zraz). nebolo to myslele tak, ze BA by sa chcela separovat. Ja osobne obdivujem chalanov z vychodu, ktory prisli doslova na otocku.
shag Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 V 7. 12. 2010 v 12:20, 'Leviathan' napsal: Castejsie mozno ano.....len je problem sa zosynchronizovat. (vid ostatny zraz). nebolo to myslele tak, ze BA by sa chcela separovat. Ja osobne obdivujem chalanov z vychodu, ktory prisli doslova na otocku. Mozno by to bolo lepsie cez tyzden, ako to bolo predtym. Ale v podstate mne nerobi problem ani vikend, len sa musim vyhrabat zo Samorina
farářskej Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Hlásím, že jsem přesídlil do Bratislavy, takže se teoreticky můžu zúčastnit nějakýho společenskýho posezení... akorát nechlastám a kouřím, což je - pokud jsem si zatím stačil všimnout - ve slovenskejch nálevnách docela pitomá kombinace
shag Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 V 11. 12. 2010 v 22:54, 'farářskej' napsal: Hlásím, že jsem přesídlil do Bratislavy, takže se teoreticky můžu zúčastnit nějakýho společenskýho posezení... akorát nechlastám a kouřím, což je - pokud jsem si zatím stačil všimnout - ve slovenskejch nálevnách docela pitomá kombinace to mas za trest tu BA? Ale inak sa urcite tesime
instant Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 tak tak, my to uz miestami prehaname s civilizaciou mam taky pocit. i ked sam nefajcim /iba obcas cigary/, ten pohon na fajciarov mi lezie na nervy. ak nechces pit, treba sa pri vstupe do pohostinskeho zariadenia preukazat papierom od doktora, inac to moze niekto brat ako provokaciu.. a este k tomu aj mluvis... joj, chlape nestastny.. ale my si ta adoptujeme, neboj nic. uz si nas
farářskej Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Ono to s tím nechlastáním zase tak špatný nebude, dneska jsem se třeba zahříval na vánočních trhách kombinací svařáku a horký medoviny, což bylo moc fajn A jinak jsem měl v pátek v Petržalce hned dva hodinkový zážitky - hnusný fejky Bvlgari-Bvlgari na slečně v hospodě a krásný bondovky na chlapovi v Tesku
instant Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 no ved preto pokial boli tie hodinkove zazitky v uvedenom poradi, aspon to malo happyend.. ja som tento tyzden videl zo tri prave dovolenkove Breitlingeny, zhodou okolnosti posledne v piatok na casnikovi, tusim niekde v poluse, ale to boli naozaj krute B.for Bentley na skrepaslikovi co bol pomaly nizsi odo mna /ja som sedel za stolom/ . No, oni asi miestni casnici budu taky umba-umba fejkokmen.
shag Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 nepijem ani ja a zatial sa nik neurazil
instant Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Shag: 1.ako vies? 2.ved to si len robim p..el s tym pitim.. 3.aspon donesies hodinky - kazdy mesiac ine, tak to je vyvazene. Link http://www.youtube.com/watch?v=xaqrxLGm-bQ
pato31681 Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 V 11. 12. 2010 v 22:54, 'farářskej' napsal: ... akorát nechlastám a kouřím, což je - pokud jsem si zatím stačil všimnout - ve slovenskejch nálevnách docela pitomá kombinace Tak to sme so Shagom uz traja, urcite na zraz prid, radi Ta uvidime
sureshot Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 kto chce pit pije kto nechce nepije a tak isto je to s fajcenim, ved tam nejdeme ani kvoli jednemu ani druhemu.pohoda, nerieste co netreba
railmaster Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 V 11. 12. 2010 v 22:54, 'farářskej' napsal: Hlásím, že jsem přesídlil do Bratislavy, takže se teoreticky můžu zúčastnit nějakýho společenskýho posezení... akorát nechlastám a kouřím, což je - pokud jsem si zatím stačil všimnout - ve slovenskejch nálevnách docela pitomá kombinace Vitaj. My čo nepijeme , to zakrývame výhovorkou, že sme autom.
shag Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 (upraveno) instant:1.tusenie tiena 2.aj ja3.to je pravda Upraveno 12. prosince 2010 uživatelem shag
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se