octaviakk007 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Tuto by som vedel urobit rezervaciu. Prijemna mala restauracia v hoteli blizko Polusu. http://www.vabene.sk/
sibirnaya Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 hosi, ja bych aji dojel, ale:1)srazy se planujou par tydnu dopredu, kdyz chcu, aby nekdo dojel2)idealne v patek, kdyz chcu aji prespolni3)do žádný paluše nepolezu
ondralbc Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Asi myslel Polus. Navrhuju Starosloviensky pivovar nebo Drevenou ulici a Mestiansky. Pit Staropramen (Husa) a nedejboze vino ... nE!
tomtur Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 som za vinaren alebo aj tu lod. len tam uz asi nepojdem peso ale autom, takze bez pivaBud chlap a pouzi taxik Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
tomtur Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Co Potrefena Husa?Tam si bol so mnou a mojou maminkou Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
Ondrej71 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Tam si bol so mnou a mojou maminkou Odoslané z môjho iPad cez TapatalkVšak ja vim A co teda ta Drevena ulica?
tomtur Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Inak, husa nieje zly napad, chodime tam na pifko kedze to mame v nejbrhude, takze mozem zodpovedne odporucit ale je tam jeden problem-skrz rozkopanu cestu tam chodi malo ludi a oni maju tendencie zatvarat velmi skoro, napriek hodinam do 24.00 proste zavelia odchod... Ale kusocek odtial sa nachadza podnik s nazvom klub umelcov, co je nad Umelkou, maju dobre pivo, vino a nejake hermeliny a podobne blbosti a balkonik pre fajciarov... Joo a rumy nezvazime este to? Sibir moze prespat aj u mna spokojne, ako CPckar Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
ondralbc Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Drevena je ok. Nahore maji i salonky
ondralbc Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Inak, husa nieje zly napad, chodime tam na pifko kedze to mame v nejbrhude, takze mozem zodpovedne odporucit ale je tam jeden problem-skrz rozkopanu cestu tam chodi malo ludi a oni maju tendencie zatvarat velmi skoro, napriek hodinam do 24.00 proste zavelia odchod... Ale kusocek odtial sa nachadza podnik s nazvom klub umelcov, co je nad Umelkou, maju dobre pivo, vino a nejake hermeliny a podobne blbosti a balkonik pre fajciarov... Joo a rumy nezvazime este to? Sibir moze prespat aj u mna spokojne, ako CPckar Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk ne! Pit Staropramen a podobne sracccky nikdo nechce
Michal444 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Ja som za drevenu... keby sa to zvrtlo v meste sme za 3min
obchodnik-o3 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 na drevenej je velky hluk , či...
tomtur Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 ne! Pit Staropramen a podobne sracccky nikdo nechceNeviem ci nahodou nemaju Bernard.... Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
sibirnaya Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 sibir co to je paluša?palusa je proste nic moc hospoda, trojka, ctyrka apod. jinak fajn je penzion berg, ale to je zas petrzalka.. jako nerikam vylozene kogo, ale ta pivnice - kurva, ja nevim, jak se rekne slovensky pivnice, kdyz je to sklep - kde to bylo pred lety, tak to jako nevermore. prvni sraz byl v primi u ty brany nahore, to taky nebylo uplne blby..
Ondrej71 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 (upraveno) Skvěle jidlo, vyber rumu, cepovana Plzen - Lemon Tree. Co vy na to? http://www.lemontree.sk/assets/Uploads/LTdrinkmenu3.pdf Upraveno 27. srpna 2015 uživatelem Ondrej71
Michal444 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 palusa je proste nic moc hospoda, trojka, ctyrka apod. jinak fajn je penzion berg, ale to je zas petrzalka.. jako nerikam vylozene kogo, ale ta pivnice - kurva, ja nevim, jak se rekne slovensky pivnice, kdyz je to sklep - kde to bylo pred lety, tak to jako nevermore. prvni sraz byl v primi u ty brany nahore, to taky nebylo uplne blby.. Primi pod Michalskou nie je zly napad...
Alexion Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Bud chlap a pouzi taxik Odoslané z môjho iPad cez TapatalkTy vole, tak na tuto možnosť som zabudol dlho som v takom čomsi nesedel. Inak podla vývoja výberu miesta som celkom zvedavý.
Giovany21 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Chlapi nehcem do toho kecat, ale hore nad Michalskou branou (pred Friends) v piatok v noci a TAXI to neni dobry napad...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se