Přejít na obsah

Čekací doba na Expy

Adamus132

Doporučené příspěvky

před 9 hodinami, miguel napsal:

Tak mi dnes zavolali, ze na mna caka Explorer 1... Po necelych dvoch mesiacoch... Ludia, co sa to deje? To uz ani to cakanie na Rolex dnes nikto negarantuje????

To opravdu zní jak kdyby ti to ještě vadilo 😂 Je to dobře, že aspoň ty Expy jsou dnes dostupné a opravdu si myslím, že to bude jeden z prvních modelů, který se objeví na obchodě, přijdeš, koupíš a půjdeš 👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V lednu 2021 jsem se osobně nechal zapsat (Expy 36mm) v Carollinu a stále nevolali. Párkrát jsem se i šel připomenout. V létě 2023 mi paní v butiku říkala, že skutečně už čekám dlouho a na podzim 2023 bych se měl dočkat. Na podzim 2023 jsem tam byl opět na návštěvě. Bylo mi řečeno něco ve smyslu, že moje žádost má nejvyšší prioritu, manažer to má na stole a de facto se čeká na další dodání ze Švýcarska 😅

Koupil jsem je ve Wempe v Drážďanech. Čekal jsem lehce přes rok od požadavku přes web.

• Haha 3
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
V 2. 8. 2024 v 8:14, African napsal:

To opravdu zní jak kdyby ti to ještě vadilo 😂 Je to dobře, že aspoň ty Expy jsou dnes dostupné a opravdu si myslím, že to bude jeden z prvních modelů, který se objeví na obchodě, přijdeš, koupíš a půjdeš 👍

silena predstava.. brr.. takhle bych si teda ty svoje nikdy nekoupil :)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
před 4 hodinami, macomaco napsal:

Tak před měsícem jsem si objednal po tel. z Carollinia exp 36 a včera volali že jsou. Jako mám tam historii dvou nákupů ale tak rychle jsem to fakt nečekal 👍🤗 asi se zapíšu na suby…😀.

Blahopřeji! Tam skutečně stačí jen zavolat a nebo se pak musel jeste posilat potvrzovaci email? 🤔

Odkaz ke komentáři

V 2. 8. 2024 v 8:14, African napsal:

ale kdo to pak bude kupovat? Zdani nedostupnosti a resale value v haji :)

Upraveno uživatelem dwg
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...