Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Teď proste bude nutne se jeste hlouběji zanorit do prdele Rolexu, aby bylo možné koupit si za tři roky hodinky za čtvrt mega 🙂 Muhehehehe

Edited by Frantik
  • 1 year later...
Posted

Exp I v mojom prípade cca 5 mesiacov, nečakane rýchlo.
Ale myslim že sa to reálne zlepšuje, v priebehu 3/4roka ružové OP manželke a teraz Expy

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Posted (edited)

Kde jsi je prosím tě objednával? Já jsem si je "objednal" v Carollinu letos v lednu ... Dle tvé zkušenosti by tedy mohly brzy vyjít i na mě 🙂

Edited by Grilko
Posted
Kde jsi je prosím tě objednával? Já jsem si je "objednal" v Carollinu letos v lednu ... Dle tvé zkušenosti by tedy mohly brzy vyjít i na mě

Sheron BA

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Posted

Tak pratele, som zapisany na Expy 1. V butiku boli velmi prijemni, povedali mi, ze mozem cakat do 1,5 roka, ale aby som nebol prekvapeny, ked mi budu po mesiaci volat - vraj sa to v poslednom case stava velmi casto...

Posted

Taky jde vidět, že teď je Rolex plná sekce Prodám a visí tam za fajn ceny. Konečně spadly i plechové Suby na normálnější cenu a ne za 230 jako ještě nedávno. 

Posted

Ono se to všechno defakto vrátilo do starých kolejí do dob před inflací. Mě naopak kolikrát překvapilo co všechno a za jaký peníz se prodalo. Ale to není jen u hodinek, kámoš jede známky, mince, různé sběratelské artifakty a když lidé zjistili, jak jim penízky ztrácí rychle na hodnotě, tak rozprodal za velký peníz defakto všechno včetně letitých ležáků. Teď už se ta doba opět trochu srovnává a hlavně lidi co chtěli, tak už mají z většiny nakoupeno.

Posted

Za půl roku budou všichni šílet a poptávat Rolex a ceny zase poleti nahoru. A pak......... a tak porad dokola 😞 

Posted
V 17. 6. 2024 v 12:03, miguel napsal:

Tak pratele, som zapisany na Expy 1. V butiku boli velmi prijemni, povedali mi, ze mozem cakat do 1,5 roka, ale aby som nebol prekvapeny, ked mi budu po mesiaci volat - vraj sa to v poslednom case stava velmi casto...

Ktorý butik prosím takto príjemne reagoval?

• 2 weeks later...
Posted

Tak já přidám dobu objednávky a dodání u mých Exp II 🙂

4/2021 – 7/2024 

Jak jste to měly vy?

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

U mňa Polárky (2023 Sheron)

obj. 02/23

dod. 08/23😉

ale aby nebolo všetko easy, zároveň som 02/23 objednal aj OP 36 pre manželku a tie prišli 02/24, asi 5 dní pred jej narodkami (už som mal nervy v kýbli že sa to nestihne😂)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 1
Posted
před 18 hodinami, Campino napsal:

U mňa Polárky (2023 Sheron)

obj. 02/23

dod. 08/23😉

ale aby nebolo všetko easy, zároveň som 02/23 objednal aj OP 36 pre manželku a tie prišli 02/24, asi 5 dní pred jej narodkami (už som mal nervy v kýbli že sa to nestihne😂)

Tiež čakám pre ženu OP36 zatiaľ cca pól roka 😉