ričko Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Hezké opoledne všem, prosím o pomoc. Přestali mi jít hodimky steinhart GMT. Bez výstrahy a z ničeho nic. Hledám dobrého hodináře z okolí MB. Možmo i Praha, Brandýs,Liberec. Děkuji za pomoc. Pg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Kodýtek v Liberci na náměstí O nás - D8c72c2e (akhodinar.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Poptávám osobní zkušenost s hodináři v tomto regionu. Pohybuji se Liberec, Jablonec, Teplice, sever od Prahy. Bohužel v hlavním městě se skoro nevyskytuji a raději bych neposílal. Chtěl bych základní servis, čištění, seřízení, tlakovku pro Sellitu SW200 (Hanhart) a rád bych je svěřil někomu, pro koho to nebude exotická zakázka mezi výměnami baterek. Doufal jsem, že je vezme p. Kalai v Zápech ale zdvořile mě pro vytíženost odmítl. Má někdo zkušenost s p. Petrželou v Jablonci nebo zmiňovaným p. Kodýtkem v Liberci? Nebo nemám mimopražské riskovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 před 10 hodinami, whitley napsal: Má někdo zkušenost s p. Petrželou v Jablonci nebo zmiňovaným p. Kodýtkem v Liberci? Ano, já osobně s oběma velmi dobrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray33_11 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Tondu Kodýtka můžu taky doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Díky chlapci. Tak zkusím, komu se dřív trefim do pracovní doby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se