donseladon Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Ahoj pardi, prosím o radu s výběrem hodinek pro volný čas - sport,squah,kolo ,plavaní. Cenově bych to viděl tak do 6t. Mám rád masivnější modely. Nechce se mi kupovat nějaký Casia , které v téhle ceně určitě budou. Přijdou mi jako masovka , kterou nosí skoro každý. Radši bych něco s "rodokmenem" Díky za postřehy.
Vincent Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 za 6t Euro s rodokmenem snad vybereš, za 6t Kč se spokoj s plebejským původem
Conrad Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Vincent napsal: za 6t Euro s rodokmenem snad vybereš, za 6t Kč se spokoj s plebejským původem Tedy Seiko bych plebejcem zrovna nenazval
Vincent Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 (upraveno) Conrad napsal: Tedy Seiko bych plebejcem zrovna nenazval u ceny s limitem 6t bych si zase nezakládal na "rodokmenu", a nepsal "o nějakých" Casiích ale je to věc názoru. V inzerci mrkni na inzerát "RAYMOND WEIL RW SPORT CHRONO, VANOCNI CENA 9.876 CZK" jsou sice dražší než tvůj limit, z rodokmenu se nedá úplně jásat, ale nejsou tuctovka. Upraveno 23. prosince 2008 uživatelem Vincent
Filipes Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 (upraveno) done seladone, hodinky s rodokmenem si pořiď do kavárny, na sport jsou kupodivu vhodný lehký plastový quartzky Upraveno 23. prosince 2008 uživatelem Filipes
donseladon Odesláno 23. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 to Filipes: kouknu na ně v Koscomu. Snad budou vypadat líp než na obrázku :-))
donseladon Odesláno 23. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Co ty Seiko Kinetic , co se prodávají v bazaru ??
Gilius Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 donseladon napsal: Ahoj pardi, prosím o radu s výběrem hodinek pro volný čas - sport,squah,kolo ,plavaní. Cenově bych to viděl tak do 6t. Mám rád masivnější modely. Nechce se mi kupovat nějaký Casia , které v téhle ceně určitě budou. Přijdou mi jako masovka , kterou nosí skoro každý. Radši bych něco s "rodokmenem" Díky za postřehy. Budeš se divit,ale Casia v této ceně rozhodně masově na packách lidí okolo neuvidíš......dnes uvidíš spoustu módních hodinek,Festin,Citizenů a podobně.....Casia hodně G-shocky.....mimochodem,když si vybereš tyhle,Protreky anebo Pathfindery,rozhodně neprohloupíš a rozhodně je nemá každý. Na sport či Outdoor jsou super.....(a mají rozhodně nejkvalitnější strojky!!! ). Také můžeš zkusit něco z produkce Suunto..... Malinký přehled rozumných digitálek jsem si dovolil udělat tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry221081
boo-beek Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Ani do tech kineticu bych nesel, porad je tam rotor. Na potapeni urcite super, ale na sport jako takovej... IMO cim min se toho v hodinkach hybe, tim lepe, takze za me jednoznacne nejaky digi. Mam od Casia model AQF100, stojej cca. 1500,- a jsou naprosto OK - WR100m staci, jsou lehky, takze mi nevadej pri behani, vsechny bezny fce... K tomu bych si vzal nejaky pekny mechaniky tady z bazaru, prubezne se tam porad neco objevuje, za zbytek do 6K nebude problem sehnat rozumnej kousek. Pokud sportovni design, tak bych volil Seiko Samurai (ted tam jsou nebo jeste nedavno byly ). A za 6K budes mit jedny hodinky co prezijou vsechno, a kdyz ne, tak se prd deje, plus jedny mechanicky, ktery ale snesou preci jenom trosku vic nez nejakej spolecenskej model. Vincent: perfektni, rada k nezaplaceni... (myslim to prvni )
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 (upraveno) Včera jsem je měl naživo na pazouře a musím říct, že parádní kompaktní diversky, pěkně udělaný....v reálu vypadají líp než na fotce, ciferník si příliš nezadá se Sumo modelem. Budou se hodit na běžné nošení a k vodě. Na dotřískání si dokoupíš za dvojku nějaký levnější G-Shocky a jseš v klidu. Zkombinoval bych to takhle.... EDIT a o pocit masivnosti nemusíš mít strach. Je to kus hodinek, ale na druhou stranu nepůsobí na ruce nepatřičně. Já mám tlapku 18-19 cm a absolutně v klidu.. Upraveno 23. prosince 2008 uživatelem Roman I.
Karki Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 donseladon napsal: Ahoj pardi, prosím o radu s výběrem hodinek pro volný čas - sport,squah,kolo ,plavaní. Cenově bych to viděl tak do 6t. Mám rád masivnější modely. Nechce se mi kupovat nějaký Casia , které v téhle ceně určitě budou. Přijdou mi jako masovka , kterou nosí skoro každý. Radši bych něco s "rodokmenem" Díky za postřehy. Co třeba Trasery,už delší dobu po nich pokukuju.Podle mě na sport super
donseladon Odesláno 23. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Začínám vážně přemýšlet o Seikách...¨ to Karki : díky za tip , kouknu na ně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se