M916 Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Přátelé, trávím s Vámi hodně času; chtěl bych Vám popřát krásný Štědrý večer, pod stromečkem něco tikajícího a v příštím roce spoustu krásných chvil. P.S. Doufám, že mě někdo nesejme, jak je v poslední době zvykem, že to sem nepatří, protože je zde fórum o hodinkách. To byste mě fakt dohřáli
Ježíšek Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Pokoj všem lidem dobré vůle takže i Chronomagistům... P.S.: Už jsem na cestě
Robert75 Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Hodně štěstí všem. Tak co, tikalo nšco pod stromečkem? Pochlubte se.
Gorg Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Pokoj všem lidem dobré vůle takže i Chronomagistům... P.S.: Už jsem na cestě Jo, sice jsi na ceste, ale nic nezbylo..vsechno uz ma Liska Ryska... Pozdravuj ji a vse v dobrem....
tessa Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 tak já jsem si pro začátek koupil, vlastně ježíšek -manželka- mě nadělil accutron VX-200. Zatím připomínám Hitle.., jak chodím s rukou předpaženou, abych někde nezavadil o futra. Jinak ke státnicím mám vyhlédnuté archimede pilot, ale na to je ještě dost času.
mechano Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Přátelé, trávím s Vámi hodně času; chtěl bych Vám popřát krásný Štědrý večer, pod stromečkem něco tikajícího a v příštím roce spoustu krásných chvil. P.S. Doufám, že mě někdo nesejme, jak je v poslední době zvykem, že to sem nepatří, protože je zde fórum o hodinkách. To byste mě fakt dohřáli Pokud by tě někdo snímal, risknu si to taky : Přeju všem na tomhle fóru veselé Vánoce a bezkocovinový průběh konce roku. Taktéž potom šťastný Nový rok, a preventivně i ty další.
mechano Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 tak já jsem si pro začátek koupil, vlastně ježíšek -manželka- mě nadělil accutron VX-200. Zatím připomínám Hitle.., jak chodím s rukou předpaženou, abych někde nezavadil o futra. Jinak ke státnicím mám vyhlédnuté archimede pilot, ale na to je ještě dost času. Předpokládám, že máš otlačený ucho.
bedan Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Přátelé, trávím s Vámi hodně času; chtěl bych Vám popřát krásný Štědrý večer, pod stromečkem něco tikajícího a v příštím roce spoustu krásných chvil. P.S. Doufám, že mě někdo nesejme, jak je v poslední době zvykem, že to sem nepatří, protože je zde fórum o hodinkách. To byste mě fakt dohřáli Ctěl bych Vám všem rovněž popřát příjemné vánoce, veselého Silvestra a šťastný Nový rok.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se