Lu21 Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Líbí se mi nejvíc 007, ale je podstatně dražší. Tyhle dvě varianty jsou nejpravděpodobnější. Nekton - Na milánském tahu a NATO pásku Šedá varianta - na NATO pásku. Na milánském tahu. Preferuju milánský tah a tuto barvu NATO pásku. K jeans(modrá/šedá občas černá) i k obleku( modrá) Co říkáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Za mňa nektony, ta luneta je pecka. Mesh si dobre rozmysli, originál omega je dosť hrubý pri zapínaní, dosť je kritizovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 A origo mesh nebude daleko od 50tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu21 Odesláno 5. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 cca 20 Pivas - Který podle tebe? Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 20? Original? Tak Ja bych si taky jeden vzal. Nektony mas jedny v inzerci,koukal si? Asi chybu neudelas ani s jednema,každé mají neco. Nektony a 007 nemají datum,to spousta lidi taky řeší jako výhodu nebo nevýhodu. Titan je mnohem lehčí, ty hodinky na ruce necítíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu21 Odesláno 5. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Nerez Titan cca 40 Datumovka mi je vcelku jedno. Ta váha je poloviční cca, což je super. Co to seřadit barevně? - co je větší univerzál, jestli se to dá říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 007 jednoznačně, prachy neřeš, ty ostatní proti nim vypadají jak pro děti na písek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Mal som tie so striebornym cifernikom a velmi rychlo sa mi to okukalo a prestalo ma to bavit. Okrem toho su IMHO celkom zle citatelne. Samozrejme to su moje subjektivne skusenosti… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Ale zase na tve fotce vypadají paradne ty stribrne. A to uz jsem mel skoro všechny barevné kombinace,až na tu stříbrnou. Ja teda nevedel,ze je i ocelový mesh,do ted jsem myslel,ze je jen titanový. A cekal jsem na cem budou ty “60”. Tam jsem prave cekal ten ocelový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Hej na prvu vypadaju paradne... prvy mesiac som ich nosil non-stop, potom menej a menej a po polroku uz vobec. Taka prvoplanova pacivost ak to dava zmysel... ale ako vravim je to subjektivny nazor. Na priamom slnku sa na striebornom ciferniku stracaju rucky a musis hodinkami tocit aby si nasiel spravny odlesk modrej na ruckach a aby si vobec vedel odcitat cas. Mal som ich 10 mesiacov a sli z domu a ani raz som si na ne uz nespomenul. Za mna su najuniverzalnejsie SMP obycajne cierne na tahu... a vobec uplne najlepsie SMP su asi cierne Pelagos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Souhlas,jako univerzaly bych vzal cerne ,nebo modre na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Z tvého výběru za mě určitě 007 pokud neřešíš rozpočet. Jinak jak říkali kolegové výše, klasické SMP černá nebo modrá varianta na tahu, popř. super pohodlný gumě, bude ideální volba a univerzály na každý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Asi bych vzal nektony,luneta vypadá super.Ten mesch se mi vůbec nezamlouvá. Jinak ty stříbrné (šedé) bych já osobně nebral ani náhodou.Modré,černé i bíle jsou podle mě o.k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdis Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Suhlasim, videl som tie strieborne, ale fakt ta citatelnost je tam mizerna. Bral by som cierne, modre alebo pozri este na zelene a ked ti nechyba datum ber nektony. A na gume vyzeraju tiez paradne. Ta guma je fakt suprova, aktualne ju pouzivam uz par tyzdnov a neviem si ju vynachvalit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu21 Odesláno 6. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Všem díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.