Gilius Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Při svých toulkách po ebay a netu vůbec jsem narazil na tuhle firmu.....znáte ji někdo???? http://www.julesjurgensen.com/
Kalifx Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Při svých toulkách po ebay a netu vůbec jsem narazil na tuhle firmu.....znáte ji někdo???? http://www.julesjurgensen.com/ No nevím, kamaráde. Řekl bych, že dělají trochu tak nějak od všeho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 25. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 já na to právě koukal......píšou o dlouhé tradici,ale mně osobně to přijde,že číňan koupil starou značku a pod jejím jménem začal robit hodinky......asi dva kousky od nich se mi líbí......hlavně toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jenže mi to přijde jako bastl několika modelů Breitlingů dokupy......a taky dost drahé(na ofiko sajtu,ne na ebay-i-rozdíl kolikrát 250-300 doláčů).......proto se ptám po informacích.
Kalifx Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 (upraveno) já na to právě koukal......píšou o dlouhé tradici,ale mně osobně to přijde,že číňan koupil starou značku a pod jejím jménem začal robit hodinky......asi dva kousky od nich se mi líbí......hlavně toto: jenže mi to přijde jako bastl několika modelů Breitlingů dokupy......a taky dost drahé(na ofiko sajtu,ne na ebay-i-rozdíl kolikrát 250-300 doláčů).......proto se ptám po informacích. Kašli na to. Je to normální Navoněná bída. Fakt je, že mně všechny ty modely přijdou takový, divný. Hezky je vystihuje jedna průpovídka, kterou jsem před mnoha lety slyšel od slovenskýho kamaráda: Otec Slovák, Magyar matka ja som taký križovatka. Upraveno 25. prosince 2008 uživatelem Kalifx
Gilius Odesláno 25. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 já to nechtěl koupit...jen mne to zaujalo,tak pátrám. Za ty peníze bych měl mnohem vymazlenější ana/digi.....
Honky Tonky Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 já na to právě koukal......píšou o dlouhé tradici,ale mně osobně to přijde,že číňan koupil starou značku a pod jejím jménem začal robit hodinky......asi dva kousky od nich se mi líbí......hlavně toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jenže mi to přijde jako bastl několika modelů Breitlingů dokupy......a taky dost drahé(na ofiko sajtu,ne na ebay-i-rozdíl kolikrát 250-300 doláčů).......proto se ptám po informacích. Co takhle Seiko? Myslím si, že by to byla lepší volba.
Dantechno Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 koukejte na ty datumy ! Vzdyt to vlakno je dva roky stary....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se