Beladona Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Při vánočním zvažování kdy a kde si koupím Samuraje, mi došlo, že vlastně taky potřebuju černý Monstra :-)) (než je třeba přestanou taky vyrábět) Na kov tahu si ale nepotrpím a vzhledem k šířce 20mm nevím jaký řemen kromě gumy. Jde mi o to aby případný kožený řemen nevypadal drobně, nepatřičně či nevýrazně. Díky za každé info.........a pěkné chrono vánoce
smashing Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 taky oni pokukuju, remen bych volil textil, ta guma mi tam nejak nesedi
New Milis Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Možná bych zkusil nějakej kevlar like řemen, třeba: http://cgi.ebay.com/for-IWC-Nice-Buffalo-K...:1|293:1|294:50 Na kůži, včetně žraločí, budou IMHO vypadat divně. Stejně jsou nejhezčí na železe...
smashing Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 taky si myslim, ze nejhezci jsou na oceli... jsou i jine tahy - treba tenhle... Monstra (zatim) nemam, ale imho maji 22 milimetru, ne 20... o monstrech uvazuji taky, tento remen knim sedi jak prdel na hrnec
New Milis Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 taky si myslim, ze nejhezci jsou na oceli... jsou i jine tahy - treba tenhle... Monstra (zatim) nemam, ale imho maji 22 milimetru, ne 20... Mají 20mm.
Viktor Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Ten origoš kovovej tah se mi po ozkoušení kůže, karbonu, gumy a nylonu zdál pořád nejlepší, origo tah má výhodu, že první dílek u hodinek je širší než rozteč nožek a pěkně navazuje na pouzdro, běžný dvacítky vypadají vzhledem k robustnímu pouzdru trochu tenký. Oranžový NATO (ZULU) pásek maj rádi moje děti
smashing Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 pekny... umel bych si vybrat, jinak i ten oranzovy pasek (kdyby byl cerny na cernych monstrech) by nevypadal vubec spatne
Beladona Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Pěkná inspirace od Gorge..... Nic proti oceli jako materiálu, ale obecně hodinky vždy vyniknou proti kontrastu. Se stejným materiálem subjektivně ztrácejí. Největší foto vypadá že jsou na Chronissimo Waterproof od Di Modellu.....vypadají moc dobře.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se