ANT Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Ahojte, predvcerom som nahodou isiel s okolo predajne, kde vo vyklade na mna mrkal tento novy prirastok Rolexu. Aj ked som nebol povodne velmi nadseny z ich velkosti, ktora sa mi k Rolexu nehodi, tak su to nazivo velmi ale velmi pekne hodinky. Ospravedlnujem sa za kvalitu foto - niesom ani fotograf amater a mal som na to tak 2min
ANT Odesláno 25. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 japa napsal: Sheron v BA? ako inak ach z toho shopu mam vela spomienok...
ANT Odesláno 3. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 sakra, stale na ne doma pozeram na fotke....Rolex sa nam nejako zvacsuje riadny kus hodiniek to je, na ruke som ich sice nemal, ale vidno to na prvy pohlad. Ja som taky tucko, takze aj ruka podla toho vyzera, ale klasicke rolex- 40mm, mi sedia ako uliate, toto by uz bolo na mna asi moc
straka Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Áno, mám rovnaké chorobné príznaky, ale tá cena je dobrá sprcha
romulada Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Trochu moc velký, ale jinak je to samozřejmě nádhera!
PhoeniX Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 shorty.boy napsal: moc hezky. Jaka je cena? cca 190.000 CZK
Radius Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Kdepak, Oyster Perpetual je nepřekonatelný...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se