Jakubisko Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Dnes vecer me polibila muza, a rozhodl jsem se Chronomagu neco venovat pod stromecek. Predevsim to potesi priznivce znacek Breitling, Omega, Panerai, Prim, Rolex a Seiko. Snad se bude libit... Na pozadani mohu upravit do libovolneho rozliseni v pomeru stran 3:2
Alessio Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 PS: No jo, Rolex! A já tam dokola cpu sex, xenu a ex
Drummer Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Holt budu první blbec který se zeptá. O co jde?
Jakubisko Odesláno 25. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Drummer napsal: Holt budu první blbec který se zeptá. O co jde? Scrabble, takova hra s pismenky. Neznas?
smashing Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 nemohl jsem si zaboha vzpomenout jak se ta hra jmenuje
Drummer Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Znám, mám to doma, ale už jsem to dlouho neviděl .
Návštěvník Kamil Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Že to je Scrabble je jasný, ale v čem tě políbila múza? Naskládáním názvů hodinek na hrací desku? Nějak jsem to nepobral...
yed69 Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Kamil napsal: Že to je Scrabble je jasný, ale v čem tě políbila múza? Naskládáním názvů hodinek na hrací desku? Nějak jsem to nepobral... Lidi tady obecně málo hulej, no...
yed69 Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Mně zaujalo, za jak málo bodů ten slavný Panerai vlastně je...
Jakubisko Odesláno 25. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Kamil napsal: Že to je Scrabble je jasný, ale v čem tě políbila múza? Naskládáním názvů hodinek na hrací desku? Nějak jsem to nepobral... Wallpaper na pozadi, e-card pro babicku, cokoliv. Takhle provedene nazvy hodinek jsem totiz tady, ani jinde jeste nevidel a prislo mi to zajimavy napad. Jestli se to nelibi, tak to tu smaznu a pujdu si lehnout yed69: Ano! A Rolex pres svou kratkost skoro vyhrava.
Návštěvník Kamil Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 yed69 napsal: Lidi tady obecně málo hulej, no... Jo tak, už je mi to jasný. Že bych šel něco vysomrovat od dětí?
Návštěvník Snow Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 (upraveno) Jakubisko napsal: Wallpaper na pozadi, e-card pro babicku, cokoliv. Takhle provedene nazvy hodinek jsem totiz tady, ani jinde jeste nevidel a prislo mi to zajimavy napad. Jestli se to nelibi, tak to tu smaznu a pujdu si lehnout Chápu že to zamrzí, ale nic si z toho nedělej , spousta slavných umělců zemřela nepochopena a v bídě . Upraveno 25. prosince 2008 uživatelem Snow
Jakubisko Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Snow napsal: Chápu že to zamrzí, ale nic si z toho nedělej , spousta slavných umělců zemřela nepochopena a v bídě . Pravda
DaDriva Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Hlavne to mas blbe - podle pravidel Scrabble nesmis na plochu skladat nazvy ci jmena .
Jakubisko Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 DaDriva napsal: Hlavne to mas blbe - podle pravidel Scrabble nesmis na plochu skladat nazvy ci jmena . Ono toho tam je samozrejme vic, jako treba hodne pismen u Breitlingu nebo neumisteni doprostred. Ale jako pozadi to neni spatne, ne?
hudecbr Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 Koukam se na to, a vubec tomu nerozumim.
chose Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 (upraveno) Super ! Mít scrabble a tvoji tvořivost, nemusel jsem se matlat s počítáním kontejneru na kapalné tritium, a vyblbnul bych se možná i líp Edit: Kdyby tě to zase chytlo, prosím ještě DOXU pro kolegu Snowa Upraveno 16. března 2009 uživatelem chose
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se