Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes vecer me polibila muza, a rozhodl jsem se Chronomagu neco venovat pod stromecek. Predevsim to potesi priznivce znacek Breitling, Omega, Panerai, Prim, Rolex a Seiko. Snad se bude libit... :santa:

post-922-1230245112.jpg

post-922-1230245147.jpg

post-922-1230245158.jpg

post-922-1230245170.jpg

post-922-1230245180.jpg

post-922-1230245190.jpg

Na pozadani mohu upravit do libovolneho rozliseni v pomeru stran 3:2

Návštěvník Kamil
Odesláno

Že to je Scrabble je jasný, ale v čem tě políbila múza? Naskládáním názvů hodinek na hrací desku? Nějak jsem to nepobral... :worried_anim:

Odesláno
  Kamil napsal:
Že to je Scrabble je jasný, ale v čem tě políbila múza? Naskládáním názvů hodinek na hrací desku? Nějak jsem to nepobral... :worried_anim:

Lidi tady obecně málo hulej, no... :thumbsup_anim:

Odesláno
  Kamil napsal:

Wallpaper na pozadi, e-card pro babicku, cokoliv. Takhle provedene nazvy hodinek jsem totiz tady, ani jinde jeste nevidel a prislo mi to zajimavy napad. Jestli se to nelibi, tak to tu smaznu a pujdu si lehnout :suicide_anim: :lol2:

yed69: Ano! A Rolex pres svou kratkost skoro vyhrava.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  yed69 napsal:
Lidi tady obecně málo hulej, no... :thumbsup_anim:

Jo tak, už je mi to jasný. :rolleyes: Že bych šel něco vysomrovat od dětí?

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  Jakubisko napsal:
Wallpaper na pozadi, e-card pro babicku, cokoliv. Takhle provedene nazvy hodinek jsem totiz tady, ani jinde jeste nevidel a prislo mi to zajimavy napad. Jestli se to nelibi, tak to tu smaznu a pujdu si lehnout :suicide_anim: :lol2:

Chápu že to zamrzí, ale nic si z toho nedělej :) , spousta slavných umělců zemřela nepochopena a v bídě :D .

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  DaDriva napsal:
Hlavne to mas blbe - podle pravidel Scrabble nesmis na plochu skladat nazvy ci jmena :D.

Ono toho tam je samozrejme vic, jako treba hodne pismen u Breitlingu nebo neumisteni doprostred. Ale jako pozadi to neni spatne, ne?

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...