Přejít na obsah

Longines Hydroconquest - nový model s keramikou lunetou


Mjsisj88

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

po cca měsíci používání u hodinek nesedí kovový tah k tělu hodinek viz video. Je to normální ? U předchozí generace jsem tohle neměl a opravdu mě to mrzí je to jak pěst na oko. V beny mi bylo řečeno že to je normální a že se to po nějaké době uvolní i u ostatních hodinek. Zajímavé je ze u minule generace po dvou letech furt krásně drželi u sebe u conquetů mého táty po půl roce taky vsechno sedí jak má. Tak vás prosím o radu. Mám hodinky reklamovat ? Dokážou to vyřešit ? Popřípadě šly by vrátit ? Moc děkuji za odpovědi. Je to model s referencí L3.781.4.56.6.


odkaz: 

 

Upraveno uživatelem Mjsisj88
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nó, to by mě asi sralo:) Ale přesně, musí to bejt stěžejkou, ta samotná koncovka se těžko mohla takhle ožvejkat.. Nevim odkuď jsi, ale vezmi to do nejbližšího slušnýho hodinářství, pohrajte si se stěžejkama a musí to bejt vyřešený..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem v beny před týdnem, se stěžejkou si hráli a jak jsem rikal bylo mi řečeno že to je normální, že tam bude vždycky mezírka/prostor, že to bude vždycky takhle cvakat i přesto že jsem si zkoušel zelený hydry který to měli naprosto v pořádku, žádný mezery nic necvakalo. Zkusím jit do Bechyně, jestli mi dokážou pomoci ,jestli ne tak to vyřeší pouze reklamace. Je opravdu super když tohle dělají hodinky za 42K a seika za 5K ne :) 

 

Upraveno uživatelem Mjsisj88
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to divný, a moje modré 41mm tento problém nemají (mam je od května 2022 na ruce každý den). Já jsem je kupoval v Koscomu a když jsem se jich při koupi ptal jestli je pak na servis můžu donést k nim, prodavač mi odpověděl, že servis Longines dělají u Bechyně, takže je mam zanést ideálně rovnou tam, ale že když je přinesu k nim do Koscomu, tak je tam donesou a vyřídí za mě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus vyndat stěžejku a kouknout na ni jestli má viditelnou deformaci. Protože tohle už musí jít vidět pouhým okem. Následně můžeš zkusit "end link" dopasovat k pouzdru bez stěžejky a vyloučit tak, špatné zpracování (velmi nepravděpodobné). Vsadil bych na tu stěžejku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...