Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

jinak technický detail, málo se o něm ví a já byl taky překvapený, když jsem se to dozvěděl - každý hovor (minimálně) v GSM síti prochází ústřednou, kde počítač pořizuje textový přepis (sic!) a po dobu několika měsíců jej archivuje. k přepisu se ovšem dostane jen policie čr za použití soudního příkazu a to jen fyzickým stáhnutím dat za použití hardwareového klíče... je to paranoidní a neznám podrobnější detaily, ale je to tak :-/ běžné zvukové odposlechy jsou už jen (zastaralou) třešničkou na dortě.

Upraveno uživatelem mengelis
Návštěvník Tada
Odesláno

Zhusta měnit předplacené karty a telefony, volat krátce a SMS nepsat vůbec. ;)

Odesláno

Vrátím se k tématu - je to opravdu moc zajímavé a pěkné, ale nutilo by mě pořád mobil pokládat na stůl všem na obdiv a byl bych za magora. Radši nenápadnou eleganci na ruce.

Odesláno
jinak technický detail, málo se o něm ví a já byl taky překvapený, když jsem se to dozvěděl - každý hovor (minimálně) v GSM síti prochází ústřednou, kde počítač pořizuje textový přepis (sic!) a po dobu několika měsíců jej archivuje. k přepisu se ovšem dostane jen policie čr za použití soudního příkazu a to jen fyzickým stáhnutím dat za použití hardwareového klíče... je to paranoidní a neznám podrobnější detaily, ale je to tak :-/ běžné zvukové odposlechy jsou už jen (zastaralou) třešničkou na dortě.

Kde jsi přišel na to, že se provádí textový přepis hovoru a kde na to, že se hovory vůbec zaznamenávají? Pokud vím, zaznamenávají se jen informace o hovoru, kdy proběhnul, mezi kým a jak dlouho trval.

Technicky by se dalo zvládnout nahrávání hovorů, ale ten textový přepis si vůbec nedokážu představit, jednak by úspěšnost rozpoznávání byla dost nízká vzhledem k nízké audio kvalitě GSM kodeku a jednak by to vyžadovalo brutální výpočetní kapacitu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...