ggrand Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 lub: Funkčně jsou naprosto stejné jako kdysi mnou vlastněné 30lapy Ironmany(s Flixem). Co k tomu říct... o tom modulu jsem psal tady(odmysli si Flix). Timex vyšel letos s novou řadou 30 lap(skleněné sklíčko), která je větší a používá jiný starší modul. No kukni sám, T5K584. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Tyhle tu ještě nejsou : Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Fuha. To sa da normalne kupit? Sent from my iPad using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Stylovka od moře. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Tak další limitky 5600. Zdá se, že limitky od 5600 jsou docela běžná věc. Jen čekám kdy se tu objeví "naše" limitka chronomagu. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Mudman na dnesnim vyletu do lomu... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 To je hezka fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 (upraveno) z posledního japonského katalogu - KLIK ( hlavně mne zaujaly GAC-100-8AJF ). Upraveno 4. srpna 2012 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Mudman na dnesnim vyletu do lomu... Moc pěkná fotka, líbí se mi, zvláště pak, že je mám taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Normálně jsem netušil že někdo potřebuje G-Shock budík (GQ-500-8EF) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 (upraveno) Normálně jsem netušil že někdo potřebuje G-Shock budík (GQ-500-8EF) Ale to není žádná novinka! Budíky v takovým stylu už Casio nabízelo v roce 95. Model GQ 100 O VÁZE 400 gramů. Na budík docela dost. O rok později doplnili nabídku budíkovou koulí GQ 200 o hnotnosti 478 gramů. Foto z WUS Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Ale asi nejzajímavější budíky prodávalo Casio na samém počátku devadesátých let: GMQ 100 a CGQ 300 ( ten bych dneska moc chtěl) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Bohužel jsem nemám foto toho GQ 100. Jen tíštěnou ale jsem bez scaneru. Upraveno 6. srpna 2012 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kaktusss Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Pekné plasťáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Normálně jsem netušil že někdo potřebuje G-Shock budík Já zase nechápu, jak ho někdo může NEpotřebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se