Přejít na obsah

fotky G-Shocků

Gilius

Doporučené příspěvky

GQ-1000 si můžeš koupit na SeiyaJapan, což je spolehlivý a členy tohoto fóra již mnohokrát vyzkoušený prodejce. Problém toho budíku ovšem je, že v našich končinách mu nefunguje to rádiové řízení. Použitelný je však i bez toho, jen prostě není tak přesný a občas se musí seřídit ručně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GQ-1000 si můžeš koupit na SeiyaJapan, což je spolehlivý a členy tohoto fóra již mnohokrát vyzkoušený prodejce. Problém toho budíku ovšem je, že v našich končinách mu nefunguje to rádiové řízení. Použitelný je však i bez toho, jen prostě není tak přesný a občas se musí seřídit ručně.

Tyhle nejsou řízený rádiem a jsou levnější.

http://cgi.ebay.com/Casio-Impact-Protectio...1QQcmdZViewItem

Odkaz ke komentáři

Jenom moje milované DW 6700 sem nikdo nedá a já neumím fotografovat a už vůbec ne zadávat obrázek. Cítím se nějak odstrčený. Nebo že bych měl takovou vzácnost? Co ty na to, Honzo?

Upraveno uživatelem vito
Odkaz ke komentáři

Tak jak jsem slibil v jinem vlakne, prikladam nejakou ochutnavku. Je to serie Rising White, a uz mi chybi jen jeden kousek z teto serie:

GW-5525B-7JF, DW-5025B-7JF,, a AWG-525B-7AJF chybi jen DW-5725B-7JF. A jeste si chci udelat custom Rising White Frogman.

img2124pg2.jpg

img2125ux8.jpg

img2126bb1.jpg

Dotaz, muzu zalozit vlakno jen pro Frogmany? A co vlakno JEN na fotky g-shocku, ktere vlastnime?

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...