Gilius Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Když už jsem se ptal na Suunta,tak se zeptám i na G-Shocky...... Kdopak tady fandí,nebo jen prostě nosí tuhle legendu????? Podělíte se o foto????......předem děkuji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Když už jsem se ptal na Suunta,tak se zeptám i na G-Shocky...... Kdopak tady fandí,nebo jen prostě nosí tuhle legendu????? Podělíte se o foto????......předem děkuji.... Mám troje. Se dvěma jsem se tu už chlubil - černé a bílé GW-M5600. Ty třetí, Casio G-011D-8A, jsem nikdy neměl na ruce a nosit je ani nebudu, jejich vlastníkem jsem se stal tak trochu nechtěně. Kdyby se někomu líbily, jsou na prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Jo...ta Tvá dvojčátka jsou super......a tytok také nejsou špatné..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 parádní fotka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Už jsem je tady někde asi ukazoval. Nepamatuju se, ale udělal jsem jim společný foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Na ty G-011D jsem pokusně v létě spáchal i malou videorecenzi No, ale protože sebekriticky cítím, že to nejni zrovna úplně to pravé ořechové tak jsem to až doteď nikde neventiloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Na ty G-011D jsem pokusně v létě spáchal i malou videorecenzi No, ale protože sebekriticky cítím, že to nejni zrovna úplně to pravé ořechové tak jsem to až doteď nikde neventiloval není to špatné....díky za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Toz jedny jsem mel. Casio G-Shock Riseman GW-9200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 No, mám asi ty největší G - Shocky, model DW 6700. Protože ale nevládnu fotografováním, tak se jen chlubím. Nosím je rád a hlavně je používám jako barometr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Já mám momentálně GW-056E-4VER A tady je prodávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 No, mám asi ty největší G - Shocky, model DW 6700. Protože ale nevládnu fotografováním, tak se jen chlubím. Nosím je rád a hlavně je používám jako barometr. Tyhle??: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 pár fotek - líp to nešlo (už je nemám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 super,díky moc...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Měl jsem tyto Casio G Shock G 7710 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psuťák Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Ahoj, nosil jsem dříve tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Ja mam G-Shock Gulfman G-9100 - . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 Moje G-2900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 (upraveno) Já mam troje, vsechny samozrejme vintage Jsou to modely DW-9000, DW-5600C, DW-5900 Fotky jsou nekde v me galerii. Upraveno 3. listopadu 2008 uživatelem afrikab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 (upraveno) pár fotek - líp to nešlo (už je nemám) Tak to já je pořád mám (ty co fotil YPO) a jsou to moje hodinky do bazénu a referenční pro nastavení mechanik (radiocontrolled) nemůžu si je vynachválit a jen tak se jich nezbavím Upraveno 3. listopadu 2008 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 jsem se trochu ponořil do světa G-Shocků a nestačím se divit.....je jich spousta,vyrábí se i cenné limitované edice......komunita okolo nich je velmi početná...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se