pete Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Nebo takhle http://cgi.ebay.com/Ticino-47mm-Pilot-Watc...93%3A1|294%3A50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Tyhle Kienzle mám, zakoupeny v kamenném obchodě v Německu za zmiňovaných 99,- EUR. Skvěle se nosí a vypadají moc dobře. Strojek bude asi upravený, mají hacking a ruční nátah. Tohle ta miyota umi bez uprav Hacking - rucni natah - automat s jednosmernym natahem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 (upraveno) Tak sleduju tyhle Laco v quartzu a jsem zvědav, kolik tak budou nakonec stát .... vypadají fajn EDIT: jen je podezřelá vyvolávací cena, když na oficiálním webu je prodejní sakra vyšší a taky mi je podezřelá na ebayi ta korunka a nápis Lufthansa na víčku. I nápisy na číselníku jsou jiné. Máte k tomu někdo radu? Upraveno 30. září 2009 uživatelem budo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Já bych řekl, že jsou ok... Pouzdro mi přijde jako original.... a Laco dělá dost variantních modelůprávě pro různé firmy a nebo příležitosti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Jen doplním vývoj licitace: . . . . cca $ 80 příhoz na $100 příhoz na $150 příhoz na $152,5 - vítěz (+ $15 pojištěné poštovné) ______________________ cca 2.900,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrick Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Ja som si dal podobné zadanie: - Tradičná nemecká značka - Štýl Nav B-Uhr - Priemer nad 40 mm - Strojček výhradne mechanický Už dávno som pokukoval po hodinkách Laco s dvojitým ciferníkom. Chcel som ich predovšetkým na denné nosenie. Na originály som sa necítil, do úvahy prichádzali menšie modely s mechanickým strojčekom, ale prekážalo mi, že majú na pozícii 15 dátumovku. Stopky zasa nezodpovedali usporiadaniu pôvodných B-Uhr. Tak som sa nakoniec rozhodol pre kompromisný model Laco Pilot B so strojčekom Miyota, hlavne pre tú pätnástku namiesto dátumovky... Objednával som ich rovno v e-shope Laco, prišli asi o týždeň, doručila ich zasielateľská služba. Cena bola 198 EUR. Som s nimi spokojný, aj keď majú iný tvar puzdra, japonský strojček a sklíčko nie je vyklenuté safírové, ale ploché a obyčajné minerálne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Ja som si dal podobné zadanie: - Tradičná nemecká značka - Štýl Nav B-Uhr - Priemer nad 40 mm - Strojček výhradne mechanický Už dávno som pokukoval po hodinkách Laco s dvojitým ciferníkom. Chcel som ich predovšetkým na denné nosenie. Na originály som sa necítil, do úvahy prichádzali menšie modely s mechanickým strojčekom, ale prekážalo mi, že majú na pozícii 15 dátumovku. Stopky zasa nezodpovedali usporiadaniu pôvodných B-Uhr. Tak som sa nakoniec rozhodol pre kompromisný model Laco Pilot B so strojčekom Miyota, hlavne pre tú pätnástku namiesto dátumovky... Objednával som ich rovno v e-shope Laco, prišli asi o týždeň, doručila ich zasielateľská služba. Cena bola 198 EUR. Som s nimi spokojný, aj keď majú iný tvar puzdra, japonský strojček a sklíčko nie je vyklenuté safírové, ale ploché a obyčajné minerálne. taky jsem o nich premyslel. jako silny zapor se mi jevil napis Laco by Lacher na ciferniku (made in germany taky, ale to je aspon male). ovsem to se mi to keca, kdyz jsem jeste porad nerozhodnuty. silne se ale klonim k nejakym Poljotum... ale co jsem chtel rict, preci jen je to dobrej vyber, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Ja som si dal podobné zadanie: - Tradičná nemecká značka - Štýl Nav B-Uhr - Priemer nad 40 mm - Strojček výhradne mechanický Už dávno som pokukoval po hodinkách Laco s dvojitým ciferníkom. Chcel som ich predovšetkým na denné nosenie. Na originály som sa necítil, do úvahy prichádzali menšie modely s mechanickým strojčekom, ale prekážalo mi, že majú na pozícii 15 dátumovku. Stopky zasa nezodpovedali usporiadaniu pôvodných B-Uhr. Tak som sa nakoniec rozhodol pre kompromisný model Laco Pilot B so strojčekom Miyota, hlavne pre tú pätnástku namiesto dátumovky... Objednával som ich rovno v e-shope Laco, prišli asi o týždeň, doručila ich zasielateľská služba. Cena bola 198 EUR. Som s nimi spokojný, aj keď majú iný tvar puzdra, japonský strojček a sklíčko nie je vyklenuté safírové, ale ploché a obyčajné minerálne. Nevypadají špatně, docela mě začínají lákat na takový to blbnutí, kde mi přijde Fortisů líto. Jsou vodotěsný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrick Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Neskúšal som, či sú naozaj vodotesné, na deklíku je napísané 5 ATM WATERRESISTANT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Dík, tak to by na bazén, rybník nebo slejvák stačit mohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Talácko Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 Tak Laco s Miyota strojkem koukám momentálně na jejich shopu vyprodaný a stejně bych bral o něco větší což nesplňujou ani ty Junkersky, nějaký další návrhy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Talácko Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 (upraveno) trochu odlišnosti ve vzhledu ale jinak ucházející za 79? na http://www.uhrenbaender.de/Automatikuhr_Mix.html Upraveno 11. března 2010 uživatelem Tomáš Talácko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se