Přejít na obsah

hodinky pre holku k 18tinam

Doporučené příspěvky

viem, ze toto tema tu bolo premielane niekolkokrat a vzdy sa jednalo o specificky problem. Chcel by som sa na vas obratit s prosbou o radu. Neter oslavi 18te narodeniny a rad by sme jej venovali zaujimavy darcek - a ako inak hodinky. Velmi tazko sa mi hlada, kedze v damskom segmente sa neorientujem. Kvalitativne a cenovo si myslim, ze by sme sa mohli hybat ala tissot, seiko.

Specifikacie o ktorych viem, su rozhodne mechanika, nadcasovy dizajn, kedze by som bol rad, keby ich nosila hoooodne dlho, a male zapastie a drobnu postavu.

Holcina nie je ziadna fiflena, je to normalna holka z gymplu v dzinoch, ktora rada foti, ma rada prirodu a ignoruje vsetky party a parby.

diky moc za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak chces aby ich mala rada a dlho nosila tak sa jej rozhodne spytaj co sa jej paci. Garantujem ze na 99% sa zene, potazmo 18 rocnej, nebude pacit to co by si pre nu vybral ty. Podla mojej skusenosti chcu zeny, hlavne mladsie, velke panske hodinky a to bez ohladu na to ake maju zapastie a telesnu knstrukciu. Jedina zena v mojom okoli co nosi hodinky pod 36 je moja mama a ta ma 66. Tu, v predajnej sekcii sa dost casto objavuje predam XY hodinky, kupil som zene/frajerke/dcere a nechce ich nosit. Treba ju pod nejakou zamienkou zobrat do Eurovei , zatiahnut do WDL a nech sa rozkuka a da ti aspon smer ktorym treba vyberat. Ja som to tak s mojou drahou robil pol roka az kym som pochopil ze chce 36mm alebo vacsie, aj ked podla mna boli pre nu beznadejne privelke. Teraz ma OP 36, zboznuje a nosi ich, a ja som pochopil ze su velkostou akurat... ;)

@CampinoMartin to je vyber pre babicku... My sme uz moc stary na to aby sme vyberali pre teenagerku :D

Upraveno uživatelem Vortex-Tempus
Odkaz ke komentáři

Máte ověřené, že je bude pravidelně nosit? Jestli je bude mít na ruce jen příležitostně, zamyslel bych se nad quartz. Protože mechaniky jinak bude muset pokaždé natahovat a tím míň se jí je bude chtít nosit. Chápu že mechaniky si dýl udrží hodnotu, ale pokud dcera nemá k hodinkám nějaký extra vztah, asi bych spís řešil praktičnost.

Gravírování bude?

Odkaz ke komentáři

Mladé holčině by mohly slušet tyto Tissot Lady Heart Automatic T050.207.17.117.05
Jsou decentní, zároveň i takové veselé, motiv květiny by mohl potěšit oko děvčete se zájmem o přírodu. Průměr 35 mm by měl hezky sedět i na drobné dívčí ruce. Navíc mají rezervu nátahu 80 hodin... 

T050.207.17.117.05_4m.jpg

Upraveno uživatelem dragys27
Korekce textu
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...