Přejít na obsah

Rada zlate mince

Petrando

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, chtěl bych koupit kamarádovi k narození syna zlatou minci, cena tak do 10.000, ale vůbec se v tom neorientuji. Je to jedno co v této ceně koupit, nebo jsou nějaké kusy, které se mohou stát výhledově i investiční záležitosti? Díky za radu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
před 21 minutami, Petrando napsal:

co todle, to ma prumer 21mm :) https://www.zlate-mince.cz/20-korun-investicni-zlata-mince-investice-0000294

nevim jestli by rodice ocenili zlaty svitek... 

Jo, jako dárek je dobrá. Jen ryzost je nižší než u slitku. Osobně bych volil tuhle 8 Zlatník - 20 Frank. Rakouská zlatá mince. (zlate-mince.cz). Průměr stejný a mladší císař mi přijde hezčí, než plešatej dědek, ale to je jen můj subjektivní názor 🙂 

Odesláno
před 1 minutou, Vorel napsal:

Jo, jako dárek je dobrá. Jen ryzost je nižší než u slitku. Osobně bych volil tuhle 8 Zlatník - 20 Frank. Rakouská zlatá mince. (zlate-mince.cz). Průměr stejný a mladší císař mi přijde hezčí, než plešatej dědek, ale to je jen můj subjektivní názor 🙂 

diky, je to fesak. asi mam vyherce :)

Odesláno
před 2 minutami, Petrando napsal:

diky, je to fesak. asi mam vyherce :)

No není za co 🙂 Věřím, že se bude líbit. Koukám, že je ve Vsetíně skladem. Dá se po domluvě vyzvednout přímo tam. 

Odesláno

Mně se strašně líbí krügerrandy s gazelou :)Jenže se nevejdou do tvýho budgetu (leda deset stříbrných).

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...