Roman-ZA Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Certina prisla s novym modelom rady DS-2 - DS-2 Automatic Black Synthetic: SwissWatch | Certina za mna vydareny pocin, velmi sa mi pozdavaju. maju primeranu velkost puzdra - 42x41mm. strojovna Powermatic 80 s Nivachronom. hlavne sa mi pacia na NATO strape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Vidím dobře cenu 100k?? Za dvacku bych o nich uvažoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Mne to ukazuje cca 1000 frankov za verziu na tahu.Edit:Tie na tahu su z ocele, asi nejaka bezna verzia.Sea turtle su titan a daju sa objednat napr. tuhttps://www.chronoshop.cz/certina-sea-turtle-conservancy-c0246074805110 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 26. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 před 3 hodinami, Tichus napsal: Vidím dobře cenu 100k?? Za dvacku bych o nich uvažoval... Zrejme si mal nastavenu nejaku zaujimavu menu. Mne sa najviac pacia korytnackove na NATO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Pekné, športové a decentné. Oceňujem lunetu s každou minútou, ak ju používate aj na počítanie, tak je to pre prehľad lepšie, ako tie neúplné. Trochu mi chýba double "12" index, alebo inak tvarovaný, ale oni to tak už majú aj na modelovom rade PH. Inak PH vyzeral výborne na meshi, myslím, že tu tiež by sa hodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Jo, takovou divnou měnu jsem měl nastavenou Já už nějakou dobu koukám po modré verzi s oranžovou ručkou. Musím je někde omrknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Chce to urcite vidiet na zivo, plusom budu urcite plasticke indexy a vidim dobre sunburst? Korunka sa za mna v puzdre dala utopit aj trochu viac, ked uz nema priamo ochranu. Inak u Certiny pozor na lumi, mavaju zlu a este horsiu. Na mojich PH500 je to este ako tak, ale co mam napriklad Action Diver, tak tam je to uplne tragicke. Nejak to teda svieti a cas clovek odcita, ale chronomagor zvyknuty na Swiss produkciu nebude nadseny a kto je zvyknuty na Seiko bude vyslovene zklamany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 26. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Cakam az sa objavia v mojich koncinach, treba ich vyskusat, to je jasne. Ja v noci bez okuliarov vidim velke kulove, ale verim, tragedia to celkom nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Škoda tej spony na ťahu, inak výborný pocit, aj veľkosť rozumná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Bol som ich mrknut. Zial, nejako mi splyvaju indexy s cifernikom. Zrejme to bude mojimi blbymi ocami. Par mobilovych foto a porovnanie so SPENCE 300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Titan verzia s ciernym bude asi lepsie citatelna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se