Přejít na obsah

Panerai novinky 2023

Návštěvník dabelM

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já si osobně nemyslím, že jsou automaty všeobecně dražší. Jsou pouze vyhledávanější, protože běžnému uživateli ulehčují život.

Například já mám hodinky na běžné nošení v automatu. Přijdu domu hodim je do Winderu a mám klid. V plánu mám pořídit i sváteční kousek v podobě PAM1347 a ten je v " osmidenním manuálu" a domnívám se, že je u nich ta cena právě tak vysoká, protože jsou s tímto strojkem a né s automatem.

A co se týče té nedoceněnosti..... tak za mě právě naopak, myslím, že pro opravdového hodinkového fajnšmekra a chronomagora má manuální nátah podstatně větší cenu než automat.

Pro představu přikládám pár fotek a uznej sám, že se to nedá s běžným automatem srovnat a ty hodinky svádí k tomu, aby je člověk nosil obráceně. :) 

Snímek obrazovky 2023-12-02 v 7.44.57.png

Snímek obrazovky 2023-12-02 v 7.44.28.png

Snímek obrazovky 2023-12-02 v 7.43.20.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mme osobne viac vyhovuje 8 dnovy manual ako 3 automat. Realne je u mna ta rezerva nejakych 9,5 dna… kazdeho 1,5 tyzdna natiahnem a hodinky sa nikdy nezastavia. A natahovanie mi robi radost. A tie rozdiely v cenach su len obchodna politika vyrobcu. Nejako musia tie ceny odstupnovat… vyrobne naklady ale nebudu prilis odlisne. Staci porovnat napriklad 01383 a 01335. Az na povrchovu upravy puzdra, cifernik a rucky su to identicke hodinky s rovnakym strojcekom ale rozdiel v cene je 45%.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
před 43 minutami, rado74 napsal:

už nie sú, už sú u mňa doma, vďaka za inšpiráciu ..............😂

A foto nebude?

Kamarat co tam pracuje mi podvecer pisal ze sa predali… len tak zo zartu som mu napisal ze urcite to je kvoli mojmu postu na chronomagu 😂

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, Vortex-Tempus napsal:

A foto nebude?

Kamarat co tam pracuje mi podvecer pisal ze sa predali… len tak zo zartu som mu napisal ze urcite to je kvoli mojmu postu na chronomagu 😂

bude aj foto, obzeral som ich na nete už dlhšiu dobu a áno potreboval som "postrčiť" takže mu kľudne napíš že si mal pravdu a máš nárok na zľavu pri ďalšom nákupe, nemal som dáko času trepať sa do BL tak mi ich pán Demko priviezol po ceste na východ, sadli ako uliate aj bez skúšania .....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...