Frantik Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Tak vždyť je to jasný. Tam je to jiný princip stroje, ma navíc rotor (samonatah), tedy cely natahovaci mechanismus. Uložení, vyladění. U aut je taky dražší automatická převodovka. Složitější stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Já si osobně nemyslím, že jsou automaty všeobecně dražší. Jsou pouze vyhledávanější, protože běžnému uživateli ulehčují život. Například já mám hodinky na běžné nošení v automatu. Přijdu domu hodim je do Winderu a mám klid. V plánu mám pořídit i sváteční kousek v podobě PAM1347 a ten je v " osmidenním manuálu" a domnívám se, že je u nich ta cena právě tak vysoká, protože jsou s tímto strojkem a né s automatem. A co se týče té nedoceněnosti..... tak za mě právě naopak, myslím, že pro opravdového hodinkového fajnšmekra a chronomagora má manuální nátah podstatně větší cenu než automat. Pro představu přikládám pár fotek a uznej sám, že se to nedá s běžným automatem srovnat a ty hodinky svádí k tomu, aby je člověk nosil obráceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grilko Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Co je to prosím za referenci ty Radiomir které mají viditelnou rezervu nátahu zespodu? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 před 4 hodinami, Grilko napsal: Co je to prosím za referenci ty Radiomir které mají viditelnou rezervu nátahu zespodu? Děkuji To jsou 190 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Mme osobne viac vyhovuje 8 dnovy manual ako 3 automat. Realne je u mna ta rezerva nejakych 9,5 dna… kazdeho 1,5 tyzdna natiahnem a hodinky sa nikdy nezastavia. A natahovanie mi robi radost. A tie rozdiely v cenach su len obchodna politika vyrobcu. Nejako musia tie ceny odstupnovat… vyrobne naklady ale nebudu prilis odlisne. Staci porovnat napriklad 01383 a 01335. Az na povrchovu upravy puzdra, cifernik a rucky su to identicke hodinky s rovnakym strojcekom ale rozdiel v cene je 45%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 (upraveno) PAM01384 Upraveno 20. prosince 2023 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 (upraveno) PAM01383 Upraveno 20. prosince 2023 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 7 minutami, Vortex-Tempus napsal: PAM1383 WDL ? takže už sa nemusím chystať na próbu ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 1 minutou, rado74 napsal: WDL ? takže už sa nemusím chystať na próbu ??? Kludne mozes ist, stale tam su. Ja uz svoje Radia mam takze som bol len zo zvedavosti pozriet novinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 V 20. 12. 2023 v 13:52, Vortex-Tempus napsal: Kludne mozes ist, stale tam su. už nie sú, už sú u mňa doma, vďaka za inšpiráciu .............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 43 minutami, rado74 napsal: už nie sú, už sú u mňa doma, vďaka za inšpiráciu .............. A foto nebude? Kamarat co tam pracuje mi podvecer pisal ze sa predali… len tak zo zartu som mu napisal ze urcite to je kvoli mojmu postu na chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 16 minutami, Vortex-Tempus napsal: A foto nebude? Kamarat co tam pracuje mi podvecer pisal ze sa predali… len tak zo zartu som mu napisal ze urcite to je kvoli mojmu postu na chronomagu bude aj foto, obzeral som ich na nete už dlhšiu dobu a áno potreboval som "postrčiť" takže mu kľudne napíš že si mal pravdu a máš nárok na zľavu pri ďalšom nákupe, nemal som dáko času trepať sa do BL tak mi ich pán Demko priviezol po ceste na východ, sadli ako uliate aj bez skúšania ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 @rado74 Tak vitaj v klube… dufam ze ta budeme vidat tu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 před 21 hodinami, Vortex-Tempus napsal: @rado74 Tak vitaj v klube… dufam ze ta budeme vidat tu… Ďakujem, prvé moje PANERAI , ale musím uznať že to bola dobrá voľba .............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se