Drummer Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) Právě jsem si zaregistroval hodinky na stránkách Orisu a jako benefit získal rok záruky navíc. Pěkné. Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem Drummer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Právě jsem si zaregistroval hodinky na stránkách Orisu a jako benefit získal rok záruky navíc. Pěkné.To je hodně zajímavej benefit ... Škoda, že to neni u jinejch výrobců taky, teda aspoň o tom nevim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Však tam taky píšou: Registering your Oris watch will give you a twelve-month extension on your guarantee ? an offer you won?t see anywhere else. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 To je hodně zajímavej benefit ... Škoda, že to neni u jinejch výrobců taky, teda aspoň o tom nevim ... třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Díky moc za tip,právě jsem si protáhl díky tobě záruku do 4.2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Díky moc za tip,právě jsem si protáhl díky tobě záruku do 4.2010 Ano, akorát žádný z mých dealerů není v seznamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 3. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Nejseš jediný případ. Hodinky musí být koupené u AD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 (upraveno) Nejseš jediný případ. Hodinky musí být koupené u AD. Nevím, doufám,že se mýlíš, protože hodinky mám kupované v Italii ale podle adresy-česká republika mě to nabízelo jen asi 4 prodejce zde a nepustilo mi to na zahraniční adresy a firma asi počítá s tím, že hodinky si mužeš koupit v celém světě, ale záruku že budeš uplatňovat ve své zemi.Uvedl jsem tam tedy Koskom a přišel mi záručák na Koskom, který by je pravděpodobně podílal do Orisů na záruku. Mám limitku , čísla souhlasily a Oris server je akceptovat jako OK Pokud nemám pravdu je to škoda,ale v případě potřeby bych to zkusil.Také kolonka k vyplnění je retailer-maloobchodník a ne authorized dealer Přišlo mi tohle a ostatně prodejci je to jedno,protože náklady na opravy v záruce nenese on ale výrobce tak snad je to tak MyWatches Product Card Oris Flight Timer R4118 Limited Edition MyWatches Serial Number: 75830372 Date of purchase: 20.04.2007 Guarantee expiry date: 20.04.2010 Owner Jméno Příjmení Prague Czech Republic MyRetailer Hodinarstvi Koscom Na porici 30 CZ 110 00 Praha tel.: +42-0-224-826-966 Upraveno 3. ledna 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Myslím, že v tom mají soudruzi ve Švajcu hokej. Na webových stránkách sice uvádějí oficiálního dovozce pro Českomoravu (TimeTrade Pardubice) a dokonce mají uveden i obchod v Brně (WoW ve Wanieckovce), ale ani jeden z těchto kvelbů ti nenabídnou při registraci hodinek. Tak jsem tam dal taky Koscom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 3. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Tak kdyžtak uvidíte. Já mám hodinky s Koscomu, tak to neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Tak diky moc mne to konecne pasovalo.Uz som sa ties bal,ze som kupil hodinky u obycajneho predajcu ale nakoniec je autorizovany predajca.Cize vdaka DRUMMER MAM ZARUKU DO 3.12 2011. paradaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se