pete Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Taky jsi mě svým činem neuchvátil....ale maketa minometu se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 7. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 (upraveno) Taky jsi mě svým činem neuchvátil....ale maketa minometu se mi líbí. Kdyby to byla čína a tvářila se jako čína ( Sea gull,Alpha atd.) a nepřevlékala se do cizího kabátu,tak je to naprosto v pořádku. Ale tak..... A navíc to byl takový rozhrkaný šmejd,že se na nic jinýho nehodil. Subciferníky se tvářily jako chrono,ale fungovaly jako ukazatel 24h a dny v týdnu.Tlačítka chrono jen na dívání atd.... Upraveno 7. ledna 2009 uživatelem falkkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 8. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2009 Tak se mi podařilo vytvořit kalibr a pouzdro o síle 2,3 mm ! Ale mareriál pouzdra slušný.Částečně se zabořil do ocelové desky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onyx Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 jj v měřítku 1/72 Doufám ,že souhlasíš s rozsudkem hele a da se tenhle bazmek...nekde sehnat..nebo je to domaci handmade?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 hele a da se tenhle bazmek...nekde sehnat..nebo je to domaci handmade?? Normální plastiková stavebnice Italeri. Jen dekorace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se