falkkon Odesláno 3. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Autogenem pomalu spéct na hroudu kovu... Hele - ale že jsou k nerozeznání od těch, co má YPO? Taky dobrý!!!!!A bude je to víc bolet!!!! Ale co Stehlíková?????
VS Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 (upraveno) Já bych udělal tlakovou zkoušku. Když je to fake, budu milosrdný a omezím to jen na 1000 barů. Pokud to přežijí, mají právo na život. Certifikát s průběhem zkoušky samozřejmostí. Upraveno 3. ledna 2009 uživatelem VS
safi Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Taky dobrý!!!!!A bude je to víc bolet!!!! Ale co Stehlíková????? Hugo14 má určitě v dílně hromadu zajímavých vercajků
Monkey Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 soupnout mezi dve velky ozubeny kola nebo do sveraku
Baker Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 PRODAT NA AUKRU :lol2: :lol2: To je vyborny napad, samozrejme jako original, vytezek poslat nadaci Leontynka. :D
Mike. Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 (upraveno) Mixér je zajímavý, ale potom by se to asi špatně fotilo. Co třeba toto? "Jemně odstřihnout" ... ZDROJ. Upraveno 3. ledna 2009 uživatelem Mike.
New X-Bob Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 (upraveno) verze 1) vystoupat s letadlem nad nějakou zpevněnou plochu, nemusí být moc vysoko. Odborný shoz. Spolupracovník dole s mtc přilbou na hlavě - pro sichr - zdokumentuje pád, vč. foto po dopadu. Letadlo lze nahradit rozhlednou. K hodinkám připevnit drobnější fáborek, který nezpomalí let, ale zřetelně označí trasu "posledních vteřin života". Myšleno doslovně verze 2) přejetí lokomotivou/motorovým vozem Upraveno 3. ledna 2009 uživatelem New X-Bob
falkkon Odesláno 3. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 To je vyborny napad, samozrejme jako original, vytezek poslat nadaci Leontynka. :D Super nápad!!!A YPO by k nim hodil recenzi Akorát by mě nesměl nikdo prásknout
tyfo Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Tak ja jsem zasadne proti je to jemna mechanika a niceni se mi nelibi at je to fake nebo ne. Ja by jsem je rozebral a slozil - to nemohou prezit bez ujmy . Asi s timto nazorem neobstojim tak tedy by jsem zkusil jejich magnetickou odolnost co z nich udelat pernamentni magnet ? to by je v podstate nechanicky nerozbilo. Jinac jako duhou moznost pokud by to prezily by jsem skusil kapalny dusik ne vystrelit ale jen zmrazit, to je taky asi nedeformuje jen zkratka nevydrzi nejaka ta soucastka.
New X-Bob Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 doratečná verze 3 - strčil bych je do friťáku, než se bude dávat nový olej Panerai fritesse
Titan Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 na koleje pod pendolino, teda jestli pojede na cas
Návštěvník YPO Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 vyprdni se na ničení, rozeber je, vyfoť to a poděl se o zážitky
Monkey Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 vyprdni se na ničení, rozeber je, vyfoť to a poděl se o zážitky to je dobry, rozebrat a zbyle casti do kyseliny
Z. Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 A co naložit do formaldehydu nebo zalít do akrylu a zachovat je jako "zvláště cenný exponát"...?
BUBÁK Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Proč, je hned likvidovat? Co je třeba dát na hraní dětem?
Jakubisko Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Tak to vylučuji ze soutěže,mixe r fake nemáme Dobra, tedy reviduji svuj navrh... Hodinky bych venoval panu Jirimu Paroubkovi. A pokud by v budoucnu v nejakem statu zavedli stihani i pro nositele faku, a tenhle nas mistrny politik by tam jel na rekreaci, s radosti bych ho nabonzoval
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se