Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Autogenem pomalu spéct na hroudu kovu...

Hele - ale že jsou k nerozeznání od těch, co má YPO? :)

Taky dobrý!!!!!A bude je to víc bolet!!!! Ale co Stehlíková?????

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Já bych udělal tlakovou zkoušku. Když je to fake, budu milosrdný a omezím to jen na 1000 barů. Pokud to přežijí, mají právo na život. :D

Certifikát s průběhem zkoušky samozřejmostí.

Upraveno uživatelem VS
Odesláno (upraveno)

verze 1) vystoupat s letadlem nad nějakou zpevněnou plochu, nemusí být moc vysoko. Odborný shoz. Spolupracovník dole s mtc přilbou na hlavě - pro sichr - zdokumentuje pád, vč. foto po dopadu. Letadlo lze nahradit rozhlednou. K hodinkám připevnit drobnější fáborek, který nezpomalí let, ale zřetelně označí trasu "posledních vteřin života". Myšleno doslovně :)

verze 2) přejetí lokomotivou/motorovým vozem

Upraveno uživatelem New X-Bob
Odesláno
To je vyborny napad, samozrejme jako original, vytezek poslat nadaci Leontynka. :D :D :D

Super nápad!!!A YPO by k nim hodil recenzi :thumbsup_anim: Akorát by mě nesměl nikdo prásknout :sad01_anim:

Odesláno

Tak ja jsem zasadne proti je to jemna mechanika a niceni se mi nelibi at je to fake nebo ne. Ja by jsem je rozebral a slozil - to nemohou prezit bez ujmy :) .

Asi s timto nazorem neobstojim tak tedy by jsem zkusil jejich magnetickou odolnost co z nich udelat pernamentni magnet ? to by je v podstate nechanicky nerozbilo. Jinac jako duhou moznost pokud by to prezily by jsem skusil kapalny dusik ne vystrelit ale jen zmrazit, to je taky asi nedeformuje jen zkratka nevydrzi nejaka ta soucastka.

Návštěvník YPO
Odesláno

vyprdni se na ničení, rozeber je, vyfoť to a poděl se o zážitky

Odesláno
Tak to vylučuji ze soutěže,mixe :sad01_anim: r fake nemáme

Dobra, tedy reviduji svuj navrh...

Hodinky bych venoval panu Jirimu Paroubkovi. A pokud by v budoucnu v nejakem statu zavedli stihani i pro nositele faku, a tenhle nas mistrny politik by tam jel na rekreaci, s radosti bych ho nabonzoval :gun_bandana:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...