tomasss Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Mam tyden hodinky ORIS typ: Williams F1 Chronograph kupovane zde: http://www.dexclusive.com/Oris_ORI-6737563...0742701-CS.html. (vyborny shop, vybral jsem ho na zaklade vynikajiciho hodnoceni, hodinky byly od objednani do doruceni za tyden doma a to byly vanocni svatky, original baleni vcetne mezinarodniho zarucniho listu). Trosku se motam v navodu, moje anglictina neni uple super. Nevim jestli to u techto hodinek vubec jde, ale nevim jak jde nastavit aby sla vterinova rucicka, bez toho aby nebyly v pohybu rucicky na dvou mensich cifernicich. Predem diky za radu. Jinak hodinky fakt parada, jsem nadsen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Velká vteřinovka je pravděpodobně vteřinovka stopek, takže běží jen když pustíš stopky - to se pak hýbe něco i na těch subcifernících. Když stopky puštěné nemáš, tak se hýbe ručka (vteřinová) na jednom z těch subciferníků? Píšeš, že hodinky přišly s mezinárodním záručním listem. Je orazítkovaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Je to chronograf se dvěma subciferníky, které oba slouží jako stopky, jeden měří minuty a druhý hodiny, vteřinovka ciferníku měří vteřiny. Tyhle hodinky běžnou vteřinovku nemají (strojek ji má na pozici 9, ale nebyla použita). Je to nevýhoda tohoto designu, na ciferníku se bez spuštěných stopek "nic" pozorovatelného okem nehýbe. Stejně řešené modely chronografů má řada dalších výrobců, třeba Sinn nebo Junghans Max Bill chrono. Osobně mám radši modely s vteřinovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Je to chronograf se dvěma subciferníky, které oba slouží jako stopky, jeden měří minuty a druhý hodiny, vteřinovka ciferníku měří vteřiny. Tyhle hodinky běžnou vteřinovku nemají (strojek ji má na pozici 9, ale nebyla použita). Je to nevýhoda tohoto designu, na ciferníku se bez spuštěných stopek "nic" pozorovatelného okem nehýbe. Stejně řešené modely chronografů má řada dalších výrobců, třeba Sinn nebo Junghans Max Bill chrono. Osobně mám radši modely s vteřinovkou. Totéž Heuer Autavia cal.12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasss Odesláno 4. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Diky za odpovedi. Zatim to resim zapnutymi stopkami. Snad to nevadi. K otazce zaruky. Zarucak je nevyplneny. Ale po zkusenostech, kdy jsem minuly rok kupoval z USA notebook od Apple, tak to vypada, ze u vyrobku s celosvetovou zarukou snad ani neni potreba. U toho notebooku se mi podelala klavesnice, odnesl jsem ho tady do Applu a oni si pres internet overili seriove cislo a tim spojene zarucni podminky toho vyrobku a stacilo se prokazat uctem a v pohode mi to opravili aniz bych neco platil. Jeste je zajimave, kdyz jsem cokoli kupoval z USA v obdobi vanoc, tak jsem nikdy neplatil ani DPH ani clo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Diky za odpovedi. Zatim to resim zapnutymi stopkami. Snad to nevadi. K otazce zaruky. Zarucak je nevyplneny. Ale po zkusenostech, kdy jsem minuly rok kupoval z USA notebook od Apple, tak to vypada, ze u vyrobku s celosvetovou zarukou snad ani neni potreba. U toho notebooku se mi podelala klavesnice, odnesl jsem ho tady do Applu a oni si pres internet overili seriove cislo a tim spojene zarucni podminky toho vyrobku a stacilo se prokazat uctem a v pohode mi to opravili aniz bych neco platil. Jeste je zajimave, kdyz jsem cokoli kupoval z USA v obdobi vanoc, tak jsem nikdy neplatil ani DPH ani clo. Obávám se, že u hodinek to s tou zárukou takto skvěle fungovat bohužel nebude. Nechávat stále běžet stopky, pokud si dobře pamatuji, co jsem zde četl, není úplně ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasss Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Chci se jeste zeptat, kdyz maji peanou vodotestnost 50m, da se s nimi plavat? Nekde pisou jo, nekde ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Chci se jeste zeptat, kdyz maji peanou vodotestnost 50m, da se s nimi plavat? Nekde pisou jo, nekde ne. Obecně platí, že 50 metrů vodotěsnosti na plavání stačí. nesmíš ale pod vodou s hodinkami nanipulovat (tlačítka a tak). PS: vzpomně jsem si na krásný termín, který poprvé padl na tomto fóru: "povrchové plavání" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudecbr Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Je to pravdepodobne eta 7750. na internetu je spousta navodu na pouziti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se