Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kupoval jsem od jednoho poláka reprobedny B & W CDM1 a při návštěvě u něho doma jsem viděl a "slyšel" hrát zesilovač made in China třídy A. Absolutně jsem nechápal!!!

Za ty peníze to hrálo špičkově!! Jo, akorát teda vyměnil lampy za asi 3500Kč.Ale i s těmi původními to hrálo parádně, jenom podle něho víc basů.Je to tento a stál kolem 17 000,-

Soudruzi když chtějí umí vyrobit i parádní věci.Dlouho jsem se o tyhle věci nezajímal, protože v době kdy jsem se zajímal (asi před 12 -13 lety) to bylo pro mě nedostupné, např. Krell,Jadis,Dynaudio,Cabase,Luxman atd. Teď se chystám ještě na nějaký subwoofer asi Velodyne, prý jsou nejlepší.

Input Power : 220v-240v AVAILABLE

Power : 9.5W×2

Tube : 300B x 2 / 6SN7 x 2 / 12AT7 x 2 / 274B x 1

Ohms : 8 ohms

Frequency : 5Hz---35Hz (?2dB)

Signal/Noise Ratio : 75dB (A weight)

Inputs level : 300mv

Lose True Degree : 1% (4W)

Input : Integrated 0.3V Power 0.6V

Input Jack : 3 groups

Output Jack : 2 groups with GND

Weight : 28kg

Size Dimension : Width 590mm X Height 470mm X Depth 380mm

Colour : silver

Full function aluminum remote control

post-2182-1231073345.jpg

post-2182-1231073353.jpg

post-2182-1231073364.jpg

post-2182-1231073374.jpg

Upraveno uživatelem Berbatow
Odesláno

Když jsem sháněl sluchátkový zesilovač, na ebay jsem lampových zesíků made in china viděl tuny, ale neměl bych odvahu jít do toho rizika.. netvrdím, že to nemůže hrát dobře, jen bych nerad řešil trable "prdla lampa, kde seženu náhradní" :-) ale třeba pecky (sluchátka k iPodu) mám echt čínské YUIN PK2 a hrají jak sviňa = parádně

Odesláno (upraveno)
Když jsem sháněl sluchátkový zesilovač, na ebay jsem lampových zesíků made in china viděl tuny, ale neměl bych odvahu jít do toho rizika.. netvrdím, že to nemůže hrát dobře, jen bych nerad řešil trable "prdla lampa, kde seženu náhradní" :-) ale třeba pecky (sluchátka k iPodu) mám echt čínské YUIN PK2 a hrají jak sviňa = parádně

Já se tedy přesně neorientuji, ale lampy asi nebudou muset být echt china.On tam měl nějaké jiné. Ukrajinci prý dělají taky dobré lampové zesíky.

U nás o china lampáčích ani zmínka na google, zatímco na polských serverech už mají kluby majitelů těchto přístrojů.

Odesláno
Já se tedy přesně neorientuji, ale lampy asi nebudou muset být echt china.On tam měl nějaké jiné. Ukrajinci prý dělají taky dobré lampové zesíky.

U nás o china lampáčích ani zmínka na google, zatímco na polských serverech už mají kluby majitelů těchto přístrojů.

něco víc tady (omlouvám se za název stránek..nic osobního :-D) http://www.kreteni.cz/k15/lampy.php

Odesláno

A tak já už nejsem nějaký pátek audiofil, ale lampy a subwoofer mi nějak nejdou dohromady.

Neřek bych,že jsou čínské lampy nějak špatné, dělají jich dnes asi víc než rusi. Holt už nejsme velmoc. :)

Pořád bych raději Dali než lampu. :)

Odesláno

U lampových siličů pozor na spolupráci s reprosoustavami!Ne každá kombinace bude fungovat.Soustavy,které běžně chodí s tranzistorovými zesilovači si velmi často s flaškami nerozumí.

Lampy mají velice líbivý zvuk a dobrou prostorovost,ale často měkčí basy.

Co se týká třídy A,tak ta je u lampáčů dost častá.

Jinak v Číně vyrábí lampové přístroje(nejenom zesilovače) kdekdo.

U nás v prodeji třeba zde.

Odesláno

Třída A je u lampy z principu normální. :)

Lampa má jiné pro ucho líbivější harmonické zkreslení. Proto je zvuk vnímán lépe. A navíc to tak krásně svítí...

Odesláno
...a taky to trošku zatopí

A to máme rádi :)

I když pořád lepší tahle lampa než Dali Gravity a jejich 120W do 8 ohmů ve třídě A. :) Myslím, že to mělo cca 2,5kWa ztrátový výkon.

Odesláno
A tak já už nejsem nějaký pátek audiofil, ale lampy a subwoofer mi nějak nejdou dohromady.

Neřek bych,že jsou čínské lampy nějak špatné, dělají jich dnes asi víc než rusi. Holt už nejsme velmoc. :)

Pořád bych raději Dali než lampu. :)

No ja ten subwoofer zvažuji ted k normalnímu zesiku.Ten lampáč zatím plánuji, ale kdoví jestli k tomu dojde, protože stejně nemám čas poslouchat muziku takovým zbůsobem.Ačkoliv pustit si na vinylu Sinatru a k tomu v teploučku posedět u sklenky dobrého vína .......

No nic musím zase zprovoznit gramofon a analogový poslech hudby.Sakra mám několik set vinylů a leží ladem.Je třeba si zase užívat nejenom pracovat.

Odesláno
No ja ten subwoofer zvažuji ted k normalnímu zesiku.Ten lampáč zatím plánuji, ale kdoví jestli k tomu dojde, protože stejně nemám čas poslouchat muziku takovým zbůsobem.Ačkoliv pustit si na vinylu Sinatru a k tomu v teploučku posedět u sklenky dobrého vína .......

No nic musím zase zprovoznit gramofon a analogový poslech hudby.Sakra mám několik set vinylů a leží ladem.Je třeba si zase užívat nejenom pracovat.

Nějakej lepší gramec, vyčistit desky a nic než lampa lepšího není. :)

Odesláno
A to máme rádi :)

I když pořád lepší tahle lampa než Dali Gravity a jejich 120W do 8 ohmů ve třídě A. :) Myslím, že to mělo cca 2,5kWa ztrátový výkon.

Jsou i větsí a silnější mrchy než Dali Gravity! :) V té době to byla bomba.Nebo bublina?

Desky určitě vyčisti!Ten pocit položit placku na talíř a spustit ten "cirkus" je nepopsatelný.

Odesláno (upraveno)

Ježíšmarjá ja se z toho poseru!!! Zítra jdu hned vybalit gramec, kabeláž a večer se musí točit!!! Co bude první? Queen - Live Killers? Bohemian Rapsody live a ještě z vinylu!!!

Já snad ani nepůjdu spát.Zase se mám na co těšit.Není ten život krásný?

Mám radost a tentokrát zadarmo, žádné hodinky, všechno mám doma.

Odesláno
Jsou i větsí a silnější mrchy než Dali Gravity! :) V té době to byla bomba.Nebo bublina?

Desky určitě vyčisti!Ten pocit položit placku na talíř a spustit ten "cirkus" je nepopsatelný.

Ale jo, mě šlo o to topeníčko, který dostaneš k zesíku zdarma :D K většímu zesáku už přibalujou malou domácí elektrárnu :D

• po měsících...
Odesláno

Já jsem kdysi míval AU/RA (AUdio RAcionálně), a hrálo podle některých neuvěřitelně, podle jiných velmi slušně.

www.auravos.cz, nicméně koukajíc na jejich stránky, nevím, jestli ještě fungujou..

Odesláno

Tak AU/RA Z1 (vaničku)mám schovanou v šuplíčku jako rezervu pro případ nouze.

Ve své době dávala lekci i o hodně výkonějším siličům dost věhlasných značek.Myslím,že i dnes je to zvukově slušná elektrárnička.

Chtělo to repráky s papírovou membránou a jednoduchou výhybkou a k tomu vhodné kabely.Za ty prachy o něčem alespoň srovnatelném nevím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...