ANT Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 ked uz smejdim po tom mojom HDD nasiel som zaujimave foto, fotene asi rok a pol dozadu. To bola doba, ked BP boli velkou laskou. Tieto foto mam ulozene v subore "JA+BIG PILOT" jedna vec je pravda.....mozete videt stovky fotiek-to je nic, ale ked tie hodinky raz date na ruku....to je proste nieco ine ospravedlnujem sa za kvalitu fotiek, bolo to fotene narychlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Ty ses v nich už rejpal ? Máš tam ohryzané demontážní body. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 (upraveno) Ty ses v nich už rejpal ? Máš tam ohryzané demontážní body. to neboli moje:), boli otvorene koli servisu na prislusnom mieste samozrejme ja s mojou zrucnostou co rozoberem to sa spat uz neposklada:)))))) Upraveno 5. ledna 2009 uživatelem ANT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Teda nevím nevím, ale takovýhle servis by mě moc nenadchnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 (upraveno) Teda nevím nevím, ale takovýhle servis by mě moc nenadchnul... aky servis? boli otvarane priamo v IWC servise... teda jedenkrat aj v neiwc servise(podla mna lepsom), ale to poskodenie je z IWC... Upraveno 5. ledna 2009 uživatelem ANT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 aky servis? boli otvarane priamo v IWC servise... Však o tom Lachtan mluví. Že poničili dýnko, což se Lachtanovi (zcela pochopitelně) nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Však o tom Lachtan mluví. Že poničili dýnko, což se Lachtanovi (zcela pochopitelně) nelíbí. no ani mne sa to nepacilo.... ked som si to vsimol, ale co clovek narobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 no ani mne sa to nepacilo.... ked som si to vsimol, ale co clovek narobi To je jako bych si dal do opravny svoji vojetou fábii, voni jí votevřeli kapotu pajsrem, koukli na motor, zaklapli a nazdar, to je dobrý.. To nejsou ty umělci proti takovejmhle případům pojištěný???? To by mě fleky z ksichtu slezly za tejden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 To je jako bych si dal do opravny svoji vojetou fábii, voni jí votevřeli kapotu pajsrem, koukli na motor, zaklapli a nazdar, to je dobrý.. To nejsou ty umělci proti takovejmhle případům pojištěný???? To by mě fleky z ksichtu slezly za tejden. neviem, ja som bol v tom, ze to viecko sa vzdy trocha aj ked len malicko "poskodi" ked sa otvara... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se